HJK taisteli IFK Mariehamnista voiton

Helsingin Jalkapalloklubi venytti pisteputkeaan jo kahdeksan ottelun mittaiseksi, kun Mika Lehkosuon suojatit kaatoivat torstaina Telia 5G Areenalla pelatussa ottelussa IFK Mariehamnin 2-0 lukemin. Klubin maaleista ottelusta vastasivat Nikolai Alho ja Joao Klauss. Osuma oli Klaussille kuluvan kauden 17:s.

HJK hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä selvästi ja vastasi myös ottelun avausmaalista. Osuma nähtiin 26. minuutilla, kun Nikolai Alho ohjasi maalin edestä Eetu Vertaisen vedon Igor Levchenkon ulottumattomiin. Muutama minuutti tästä Joao Klaussilla oli paikka lisätä kotijoukkueen johtoa, kun hyökkääjä pääsi yrittämään saksipotkulla maalia maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi.

Toisella puoliajalla peli tasoittui, kun Mosa mussutti itsensä pihalle 77. minuutilla. Saarelaiset eivät kuitenkaan onnistuneet käyttämään mies ylivoimaansa hyväksi, vaikka Aleksei Kangaskolkalla oli paikka tasoittaa peli kymmenen minuuttia ennen pelin loppua. Ottelussa nähtiin kuitenkin vielä yksi osuma, kun Klaus kaunisteli loppulukemia Riku Riskin esityöstä kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset