Veikkausliiga: HJK – IFK Mariehamn klo 18.30 ti 12.6.2018

Veikkausliiga jatkuu tänään maaottelutauon jäljiltä kuuden ottelun voimin. Kierroksen toinen mielenkiintoinen ottelu nähdään Telia 5G Areenalla, jossa hallitseva mestari HJK isännöi IFK Mariehamnia. Klubi lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta kuuma kysymys kuuluu, painaako kotijoukkueen jalka maaotteluiden jäljiltä?

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja IFK Marihamn ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tämä nähtiin huhtikuussa saarella, josta Klubi haki 0-1 vierasvoiton. Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että HJK on voittanut kaksikon kolme edellistä kohtaamista. Edellisen kerran saarelaiset ovat olleet parempia Suomen Cupin ottelussa elokuussa 2015. Tuolloin IFK vei voiton kotikentällään 5-1 lukemin. Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä kaksikon yhdeksässä edellisessä väännössä on nähty ainoastaan kerran yli kaksi osumaa. Kolmas mainitsemisen arvoinen asia liittyy HJK:n maaleihin, sillä klubi on tehnyt joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään yhden osuman.

Kaksikon edellisen kohtaamiset parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

19 pisteen ero sarjataulukossa

HJK lähtee otteluun sarjataulukon piikki paikalta ja kuuden ottelun voittoputkessa. Mika Lehkosuon suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista Klubille on kirjattu kymmenen voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Kerrotaan samalla, että edellisen tappion HJK on kärsinyt päivälleen kuukausi sitten. Tuolloin se taipui Suomen Cupin finaalissa Interille 0-1 lukemin.

IFK Mariehamnin kausi sen sijaan on ollut pieni pettymys. Saarelaiset komeilevat sarjataulukon kahdeksannella sijalla. Peter Lundbergin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista IFK:lle on kirjattu kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Edellisen voiton IFK on saanut kuukausi sitten, jolloin se kaatoi kotikentällään Ilveksen 2-0 lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK (4-3-3):
Rudakov – Rafinha, Obilor, Vesiaho, Pirinen – Annan, Valencic, Dahlström – Alho, Klauss de Mello, Mosa.

IFK Mariehamn (4-4-2):
Lepola – Murnane, Tatomirovic, Kojola, Mattsson – Ekhalie, Mäkinen, Maripuu, Asbrink – Fernandes, Kangaskolkka.

HJK ennakkosuosikki

HJK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta meidän suurin huolenaihe on se, millaisessa kunnossa Klubi on maajoukkuepelien jäljiltä. Tämän ja HJK:n pienen kertoimen vuoksi lähdetään pelaamaan tässä ottelussa vastoin odotuksia alle 2,5 maalin peliä, johon Unibet tarjoaa 2,33 kertoimen. Ne jotka haluavat pelata maalintekijää, heille vinkattakoon Klaus De Mellon osumaa, joka on pommittanut HJK:lle kuluvalla kaudella 11 osumaa. Unibet tarjoaa brasilialaishyökkääjän maaliin 1,78 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eleven + 8 =