Veikkausliiga: HJK – HIFK klo: 18.30 ti 12.9.2017

Veikkausliigassa pelataan tänään kahden ottelun kierros. Kierroksen herkkupala on HJK:n ja HIFK:n kohtaaminen, jossa ratkaistaan pääkaupunkiseudun herruus viimeisen kerran kuluvalla kaudella. Klubi lähtee otteluun massiivisena ennakkosuosikkina, mutta koska kyseessä on Derby, niin ottelussa voi sattua ja tapahtua ihan mitä tahansa. Nordicbet, Betsson ja Betsafe tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja HIFK ovat kohdanneet kuluvalla kaudella toisensa kolme kertaa. Näistä peleistä yksi on ollut Suomen Cupin ottelu ja kaksi Veikkausliigan pelejä. HJK on voittanut näistä kohtaamisista kaksi ja kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon (2-0, 0-0, 4-0).

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on maalien määrä, sillä joukkueiden kahdeksassa edellisessä Veikkausliigan ottelussa ei ole kertaakaan nähty kolme maalia enempää (2-0-3-0-3-2-2-2).

Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että näiden kahden joukkueen 11 edellisessä kohtaamisessa ei ole kertaakaan nähty vierasvoittoa. Kerrotaan vielä lopuksi, että joukkueiden 11 edellisestä pelistä HJK on voittanut kolme kohtaamista, kerran HIFK on ollut parempi ja kuusi kertaa pisteet ovat menneet jakoon.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

HJK lähtee illan otteluun sarjataulukon piikkipaikalta ja kolmen pelin voittoputkessa. Mika Lehkosuon suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista Klubille on kirjattu 16 voittoa, seitsemän tasapeliä ja kaksi tappiota. Pisteitä HJK:lla on ennen illan ottelua koossa 55 kappaletta. Kerrotaan vielä se, että Klubi on hävinnyt kuluvalla kaudella ainoastaan yhden kotipelin. Tämä nähtiin kuukausi sitten, kun RoPS yllätti sen 0-1 –lukemin Telia 5G Areenalla.

HIFK puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Antti Muurisen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista Tähtipaidoille on kirjattu neljä voittoa, yhdeksän tasapeliä ja 12 tappiota. Pisteitä HIFK:lla on koossa ennen illan kohtaamista 21 kappaletta.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK (4-3-3):
Uusitalo – Rafinha, Obilor, Vesiaho, Pirinen – Annan, Onovo, Dahlström – Jallow, Pelvas, Mensah.

HIFK (4-4-2):
Eriksson – Jurvainen, Lody, Raimi, Hänninen – Terävä, Väyrynen, Gela, Vesala – Sihvola, Mäkelä.

HJK selvä ennakkosuosikki

HJK lähtee illan otteluun niin suurena ennakkosuosikkina, että joukkuetta vastaan pelaaminen on silkkaa hulluutta. Kotijoukkueen voiton todennäköisyyttä nostaa myös se, että Mika Lehkosuo ilmoitti jo aikaisemmin, ettei Tähtipaidoille ole almuja jaossa heidän vaikeasta tilanteesta huolimatta. Tästä huolimatta Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan Unibetin tuplassa tasapelin tai HIFK:n voiton puolesta.

Tuota ”älyvapaata” vetoa me perustelemme kolmella merkittävällä asialla. Näistä ensimmäinen on raha! HJK:n ja HIFK:n väliset ottelut ovat Veikkausliigan ylivoimaisesti seuratuimmat pelit, joten molemmat joukkueet ja itse Veikkausliiga tarvitsee näitä derbyjä houkutellakseen lehtereille tuhansia katsojia. Kyse ei ole mistään pikkusummista, sillä näissä peleissä käy yli 10 000 katsojaa, joten lipputulot kohoavat kuusinumeroisiin lukemiin.

Toinen syy miksi me vinkkaamme pelaamaan tasapeliä tai HIFK:n voittoa, on se, että HIFK tarvitsee tästä pelistä pisteitä, sillä joukkueen sarjapaikka on kaikkea muuta kuin varma. HJK puolestaan on jo lähes varma mestari, ellei se vedä loppukautta aivan täysin lapaseen. Näin tuskin tulee käymään.

Kolmas fakta joka tukee meidän näkemystämme, on se, että HJK pelaa kahdeksan päivän sisään kolme tärkeää ottelua ja tämä Stadin derby ei ole niistä se kaikkein tärkein, vaikka onkin mielenkiintoisin, sillä Klubilla on edessä vielä esimerkiksi Suomen Cupin finaali. Tämän vuoksi Klubi ei välttämättä peluuta parhaita pelaajia tässä pelissä.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seven − 6 =