HJK haki Lahdesta voiton

Helsingin Jalkapalloklubi nappasi kuluvan kauden 19. voiton, kun Mika Lehkosuon suojatit kaatoivat maanantaina Lahdessa pelatussa ottelussa Kuhnurit 2-0 lukemin. Voiton myötä HJK:n mestaruus on enää sinettiä vaille varma. Klubin osumat ottelussa viimeisteli Joao Klauss ja Riku Riski.

HJK venytti pisteputkeaan jo yhdeksän ottelun mittaiseksi hakemalla täyden pistepotin Lahdesta.

Hallitseva Suomen mestari HJK hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä ja vastasi puoliajan ainoasta maalista. Osuma nähtiin puolentunnin kohdalla, kun Joao Klaus laukoi vieraat johtoon Riku Riskin esityöstä. Osuma oli brasilialaishyökkääjän kuluvan kauden 18:s.

Toisella puoliajalla FC Lahti yritti vimmalla saada peliä tasoihin, mutta maalinteossa kotijoukkue ei onnistunut. HJK sen sijaan onnistui kaunistelemaan loppulukema, kun Riski viimeisteli Eetu Vertaisen esityöstä vieraiden toisen osuman reilun tunnin kohdalla.

Loppulukemien myötä HJK venytti pisteputkeaan jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Edellisen kerran Klubi on hävinnyt Veikkausliigassa kesäkuun lopussa. Tuolloin Mika Lehkosuon suojatit joutuivat myöntämään Lahdessa pelatussa ottelussa FC Lahden paremmaksi maalein 2-1.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − sixteen =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset