Veikkausliiga: HJK – FC Inter klo: 18.30 su 2.9.2018

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kahden ottelun voimin. Kierroksen ensimmäinen ottelu pelataan Telia 5G Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat sarjaa johtava HJK ja kahdeksantena oleva FC Inter. Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja syystä, sillä Interin hyvä vire on ollut hiipumaan päin Benjamin Kälmannin siirron jälkeen. NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja FC Inter ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolme kertaa. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen nähtiin huhtikuun lopussa. Tuossa ottelussa pisteet menivät 0-0 tuloksella jakoon. Joukkueiden toinen kohtaaminen nähtiin pari viikkoa myöhemmin Suomen Cupin finaalissa. Tuon ottelun Inter vei 0-1 -lukemin nimiinsä. Parivaljakon kolmas ja tuorein vääntö on perua toukokuun lopulta. Tuossa ottelussa paremmuudesta ei jäänyt enää mitään epäselvyyttä paremmuudesta, sillä HJK vei sen tylyin 3-0 numeroin nimiinsä.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

Ottelun lähtökohdat

HJK lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Mika Lehkosuon suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista hallitsevalle mestarille on kirjattu 16 voittoa, viisi tasapeliä ja kolme tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa Klubi on sarja toiseksi kovin joukkue 11 pisteellä. Kerrotaan samalla, että edellisen tappion Lehkosuon miehistö on kärsinyt Veikkausliigassa kesäkuun lopussa.

FC Inter puolestaan lähtee otteluun sarjataulukon kahdeksannelta sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista John Allenin suojateille on kirjattu kahdeksan voittoa, seitsemän tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa Inter on sarjan kuudenneksi kovin joukkue. Tämä tilasto hieman vääristelee tällä hetkellä joukkueen nykykuntoa, sillä edellisen voiton inter on napannut elokuun alussa, jolloin se kaatoi kotikentällään IFK Mariehamnin.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK joutuu lähtemään otteluun ilman Akseli Pelvasta ja Evans Mensahia. Myös Eetu Vertaisen, Enoch Banzan ja Valtteri Vesiahon pelaaminen on epätodennäköistä. Interilta puolestaan puuttuu varmuudella Julian Guevara, Tatu Varmanen sekä Arttu Hoskonen.

HJK (4-3-3):
Rudakov – Rafinha, Obilor, Patronen, Sumusalo – Annan, Dominguez Rajo, Dahlström – Mosa, Klaus, Riski.

FC Inter (4-5-1):
Koponen – Penninkangas, Kamy, Mäntylä, Markkula – Mansally, Kairinen, Nyman, Mäkitalo, Ojala – Furuholm.

HJK selvä ennakkosuosikki

HJK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä Interin hyvä vire on ollut hiipumaan päin Benjamin Kälmannin siirron jälkeen. Tästä kertoo myös se, että turkulaisseura ei ole tehnyt maaliakaan Veikkausliigassa hyökkääjänuorukaisen lähdön jälkeen.

Myös HJK:lla on ollut pieniä ongelmia pelinsä kanssa, mutta nuo ongelmat sysättiin aika tylysti nurkkaan edellisessä ottelussa KuPSia vastaan. Tuo peli osoitti myös sen, että Klubi on tällä hetkellä sen verran rutinoitunut joukkue, että sitä on äärimmäisen vaikea kaataa ilman täydellistä nappisuoritusta.

Ne jotka haluavat nostaa HJK:n kerrointa, voivat pelata Klubin voittoa -1 tasoituksella. Tuo kahden maalin voitto, ei ole kirkossa kuulutettu, sillä vaikka Källmann onkin poissa, niin Inter on puolustanut hyvin jo pidempään. Tästä kertoo myös se, että turkulaiset ovat päästäneet kuudessa edellisessä ottelussa ainoastaan yhden maalin omiin. Antamalla Interille maalin eteen, HJK:n kerroin nousee Unibetilla 1,92. NordicBetilla vastaava kerroin on 1,91.

Lyö HJK:n ja Interin välisestä ottelusta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 4 =