Veikkausliiga: HJK – FC Honka klo 18.30 Ke 19.6.2019

Veikkausliiga jatkuu keskiviikkona yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa matsi on Metroderby, joten ottelusta on lupa odottaa todella viihdyttävää, sillä nämä joukkueet tuntevat toisensa kuin omat taskunsa. Peliyhtiöt pitävät HJK:ta hienoisena ennakkosuosikkina ottelussa, mutta historian puolesta ennakkosuosikin asemassa ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä, sillä FC Honka on kaatanut edellisen kerran Klubin vieraissa Veikkausliigassa elokuussa 2010.

Aikaisemmat kohtaamiset

HJK ja FC Honka ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tämä nähtiin Suomen cupissa helmikuussa ja tuossa ottelussa FC Honka vei voiton 2-3 lukemin, vaikka Klubi johti ottelua vielä vartti ennen pelin loppua kahdella maalilla.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että FC Honka on voittanut HJK:n vieraissa Veikkausliigassa edellisen kerran elokuussa 2010. Espoolaiset ovat saaneet Klubilta vierasvoittoja tämänkin jälkeen, mutta nämä kaikki voitot ovat tulleet Cupeissa.

Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy maaleihin, sillä näiden joukkueiden kohtaamisessa Telia 5G Areenalla on nähty lokakuun 2012 jälkeen joka kerta vähintään kaksi maalia, joten tulosvetoon ei kannata laittaa lapulle kiikarilukemia.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Pisteen ero sarjataulukossa

HJK lähtee Metroderbyyn sarjataulukon neljänneltä sijalta. Toni Koskelan miehistö on pelannut kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista Klubille on kirjattu neljä voittoa, kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. HJK:n isoimmat ongelmat alkaneella kaudella ovat löytyneet viimeistelystä, kun taas vahvuudet piilevät laadukkaassa joukkueessa josta ei ole vielä mitattu parasta irti.

FC Honka lähtee puolestaan Metroderbyyn sarjataulukon viidenneltä sijalta. Vesa Vasaran miehistö on pelannut kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, joista espoolaisille on kirjattu viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Hongan vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet viimeistelystä, kun taas ongelmia espoolaisseuralla on ollut puolustuksessa.

Ennakoidut kokoonpanot

HJK (4-3-3):
Rudakov – Alho, O’Shaughnessy, Obilor, Rafinha – Dahlström, Kairinen, Singh – Riski, Tarasov, Lappalainen.

FC Honka (4-4-2):
Murray – Sumusalo, Baah, Saarinen, Ivanov – Hakola, Hervas, Tammilehto, Kaufmann – Silva, Martin.

Kertoimet.com NordicBet futistripla mainos

HJK ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet HJK:n pieneksi ennakkosuosikiksi otteluun, mikä on ymmärrettävää, sillä FC Honka ei ole pystynyt lyömään helsinkiläisseuraa Veikkausliigassa vieraissa lähes kymmeneen vuoteen. Espoolaisten mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, sillä HJK ei edelleenkään ole pystynyt vakuuttamaan kaikkia asiantuntijoita Toni Koskelan alaisuudessa.

Koska lähtökohdat ovat Kertoimet.comin silmissä täysin ympäripyöreät, niin lähdetään pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa laitetaan lapulle se, että molemmat joukkueet tekevät tässä pelissä maalin. NordicBet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,80 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *