HIFK:lle lopultakin voitto

Helsingin IFK nappasi kuluvan kauden ensimmäisen voiton, kun Ari-Pekka Selinin suojatit kaatoivat Helsingissä pelatussa ottelussa Hämeenlinnan Pallokerhon maalein 3-1 (1-0, 0-0, 2-1). IFK:n maaleista ottelussa vastasivat Jarkko Malinen, Thomas Nykopp ja Teemu Eronen. Voiton myötä punapaidat nousivat sarjataulukossa kahdeksanneksi. HPK:lle tappio oli puolestaan kuluvan kauden kolmas.

HPK hallitsi ensimmäisen erän peliä Nordenskiöldinkadulla. Kerho myös loi muutaman hyvän paikan maalintekoon ensimmäisen vartin aikana, mutta maalinteossa hämeenlinnalaiset eivät onnistuneet. HIFK sen sijaan oli paikoissaan tehokkaampi ja onnistui kertaalleen viimeistelyssä. Tämä nähtiin viisi minuuttia ennen erän loppua, kun Juhani Tyrväinen pelasi ylivoimalla paikan b-pisteen kaarelle Jarkko Maliselle, joka laukoi HPK:n maalissa pelanneen Antti Karjalaisen kuparisen rikki. Näin ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen maalin johdossa.

Molemmat hukkaavat paikkansa

Toisessa erässä osat vaihtuivat. HIFK loi erän alussa ylivoimalla muutaman hyvän paikan maalintekoon, mutta viimeistelyssä se ei onnistunut. Erän puolivälissä HPK:n tasoitus oli todella lähellä, kun Teemu Turunen nousi röyhkeästi kulmalta maalille, mutta HIFK:n maalissa pelannut Atte Engren onnistui pysäyttämään kiekon maaliviivalle. Erän lopussa HIFK:lla oli vielä kolmas paikka lisätä johtoaan, kun Karjalainen pomputti Juha-Pekka Haatajan laukauksen eteensä, mutta Thomas Nykopp ei onnistunut sutimaan kiekkoa puolityhjään maaliin. Näin myös toiselle erätauolle mentiin HIFK:n maalin johdossa.

HIFK menee menojaan

Kolmas erä noudatteli toisen kaavaa ja kulki kotijoukkueen komennossa. Illan toinen osuma nähtiin reilun puolentoistaminuutin pelin jälkeen, kun Thomas Nykopp ohjasi maalin edestä Lennart Petrellin syötön Karjalaisen selän taakse. Seitsemän minuutin kohdalla HPK:lla oli hyvä paikka kavennukseen, kun useampi Kerhon pelaaja pääsi laukomaan vuorotellen maalin edestä, mutta maaliviivaa lähemmäksi hämeenlinnalaiset eivät päässeet tälläkään kertaa maalia. Sen sijaan kuusi minuuttia ennen erän loppua HPK sai lopulta haluamansa, kun Palve ohjasi Teemu Turusen syötön oikeaan yläkulmaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin puolitoista minuuttia ennen pelin loppua, kun HPK haki tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Tasoituksessa hämeenlinnalaiset eivät onnistuneet, mutta Teemu Eronen niittasi Erik Thorellin esityöstä illan loppulukemat tyhjään maaliin.

metatitle:HIFK:n vuoro viedä HPK:lta pisteet:metatile

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 − one =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset