HIFK:lle kauden toinen vierasvoitto

Helsingin IFK nappasi kauden toisen vierasvoiton, kun Ari-Pekka Selinin suojatit kaatoivat torstaina Rinkelinmäellä pelatussa ottelussa Hämeenlinnan Pallokerhon maalein 1-3 (1-2, 0-0, 0-1). HPK:n turmaksi ottelussa koitui heikko ylivoima, sillä HIFK:lle vihellettiin kuusi kahden minuutin rangaistusta. Loppulukemien myötä HPK:n neljän pelin pisteputki tuli päätökseen. HIFK puolestaan nousi voitollaan kuudenneksi. Tappion lisäksi HPK sai ottelusta myös jobinpostia, kun Robert Leino jätti pelin kesken kolmannessa erässä.

HIFK hallitsi ensimmäisen erän peliä ja vei maalivahtien torjunnat 9-0 nimiinsä. Joukkue myös vastasi ottelun avausmaalista, kun Juha-Pekka Haataja vei vierasjoukkueen johtoon 70 sekunnin pelin jälkeen. 0-1 tilanteessa ottelu ehti vanheta ainoastaan 87 sekuntia ennen kuin Kristian Vesalainen tasoitti pelin. Illan kolmattakaan maalia ei tarvinnut odottaa kauan, sillä kahdeksan minuutin kohdalla Micke-Max Åsten laukoi helsinkiläiset toisen kerran johtoon.

Toinen erä oli kaksijakoista peliä. HIFK hallitsi erän alkua, mutta erän puolivälissä HPK sai pelistä otetta, jonka seurauksena helsinkiläisvierailija oli ajoittain hätää kärsimässä. Erän ensimmäinen kunnollinen paikka tarjoutui kuitenkin Joonas Raskille neljän minuutin kohdalla, joka pääsi puolittain läpi, mutta Emil Larmi torjui tämän yrityksen. Erän puolivälissä Teemu Turusella ja Kristian Vesalaisella oli paikat tasoitukseen, mutta molempien vedot viuhuivat maalin ohi.

Kolmas erä oli tasaista pelaamista, joka kulki hienoisessa HIFK:n komennossa. Ottelun ratkaisu nähtiin kahdeksan minuutin kohdalla, kun Lennart Petrell vei vierasjoukkueen 1-3 johtoon kauden kolmannella maalillaan. HPK:lla oli vielä erän lopussa kaksi hyvää paikkaa kavennukseen. Ensin Vesalainen pääsi laukomaan maalin edestä vapaasti ja muutama minuutti myöhemmin Jesper Lindgrenin laukaus pysähtyi ylärimaan, mutta tämän lähemmäksi HPK ei toista maalia päässyt.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + fourteen =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset