Liiga: HIFK – TPS klo 18:30 to 11.10.2018

Liiga: HIFK – TPS to 11.10.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Torstai kello 18:30 10.10.2018

Helsingissä nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun HIFK saa TPS:n vieraakseen. TPS on koko Liigan paras vierailija ja HIFK:lla taitaa olla jonkinmoinen maalivahtikriisi? Kummankin CHL-taival taitaa nyt katketa alkusarjaan, olisiko se sitten keskittyminen kotimaiseen Liigaan? Torstain huippumatsi – kummalle pinnat menee?

Lennart Petrell on illan juhlakalu. Yleensä IFK on pelannut nämä juhlaottelut ihan vihkoon.

HIFK – TPS kertoimet

Ottelun vedonlyöntikertoimet povaavat HIFK:lle voittoa, mutta stadilaisten mopo on viimeisen parin viikon aikana yskinyt oikein urakalla. Viisi viimeistä virallista ottelua, näistä vain yksi voitto. Sekin Jukureita vastaan kotona todella tiukan väännön jälkeen 4-3. Kun otetaan huomioon TPS:n vastaavan ajankohdan voitot (3), niin voidaanko jopa puhua vaikka ihan hiljaa turkulaisten ylikertoimesta?

HIFK pelasi ajoittain todella komeaa kiekkoa CHL-ottelussa Skellefteåta vastaan ja lukemat 1-5 eivät oikein vastanneet pelitapahtumia. Mutta jos sitä kiekkoa ei vaan saada maaliin ja omalla maalinsuulla ei kassarilla todellakaan ole se paras päivä, niin minkäs teet. Kertoimet tässä ottelussa ovat taas kotijoukkueelle, mutta mikään ihme TPS:n ryöstöretki ei olisi, päinvastoin.

TPS tulee tekemään ainakin pari maalia, jopa tuplatkin on mahdollista. Tulosvetoon voitaisiin lähteä hakemaan yli 5.5 maalin pelejä (2.10 Unibet). 2,3,4 – 2,3,4 haarukasta voisi löytyä tämän matsin maalit? 2-4 tuloksella saa jo 25.00 kertoimen ja 3-4 peli toisi rahat takaisin kertoimela 34.00. TPS on oman CHL-pettymyksensä jo käsitellyt, nyt on IFK:n vuoro.

HIFK – TPS tilastot

TPS lähtee torstaina kaatamaan yhtä pitkäaikaista apinaa, sillä se on viimeksi voittanut Stadissa Tapaninpäivänä 2016. Sen jälkeen on pelattu toki tasaisia otteluita viisi kappaletta, mutta kaikki ovat lopulta tavalla tai toisella päättyneet punaisille. Lukemat ovat olleet 3-1, 3-2ja, 3-2ja, 2-1 ja 2-1. Aika niukkamaalista lukemaa kieltämättä, nähdäänkö tähän sittenkään isoa muutosta? Peli on toki muuttunut, mutta onko näin radikaalisti?

TPS on hävinnyt myös kotona neljä kertaa peräkkäin nyt HIFK:lle, joten TPS on voittanut HIFK:n viimeksi 25.3.2017. Sen jälkeen on pelattu kahdeksan vastakkaista peliä, nämä kaikki ovat kääntyneet HIFK:lle. Neljä peleistä on ratkennut HIFKille jatkoilla, mukaan lukien viime kauden pronssipeli. TPS ehti jo tuulettaa pronsseja, mutta videotarkistus vei tikkarin pois turkulaisten suusta. Onko nyt se revanssin paikka?

Lyö vetoa Liigasta näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

HIFK:n kokoonpano CHL-ottelussa Skellefteåta vastaan oli seuraavanlainen: Huilissa olivat ulkomaalaisvahvistukset Lucas Lessio ja Kyle Quincey.

Maalilla Engren, varalla Ruusu.
Thorell, Tyrväinen, Rask – Eronen, Motin
Petrell, Nykopp, Keränen – Finley, O’Connor
Tallberg, Santala, Nordgren – Varakas, Ulander
Åsten, Lundell, Pitkänen – Kankaanperä – Engberg

TPS:n Oula Palve jätti CHL-pelin ensimmäisessä erässä kesken, muuten kokoonpano avauksessa oli tämä:

Maalilla Haukeland, varalla Tirronen
Pajuniemi, Filppula, Väyrynen – Heikkinen, Piskula
Budish, Palve, Björkstrand – Lukka, Kaskinen
Nurmi, Kuru, Nieminen – Isiguzo, Forsström
Nevasaari, Virtanen, Siiki

HIFK – TPS ottelun yhteenveto

Miten HIFK on käsitellyt CHL-pettymyksensä? Tuleeko TPS ja vie pitkästä aikaa pisteet HIFK:lta? HIFK oli ajoittain CHL-pelissä todella pirteä, tehottomuus ja maalivahdin hörpyt päästivät pelin rumiin lukemiin. Kertoimet ovat kotijoukkueelle, mutta tässä voi hyvinkin olla TPS:n paikka jatkaa HIFK:n heikkoa hetkeä. Ei TPS:n voitto mikään yllätys olisi ja kun siitä vielä kohtuullinen kerroinkin on tarjolla niin ainahan sitä voi kokeilla.

Näin kausi avattiin Turussa. Ihan komeahan tuo, mutta takasuoralla vasta muutaman muun liigan perässä…

Lyö tästä Liiga-ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 − six =