HIFK täysin aseeton KuPSi vastaan

Kuopion Palloseura haki Telia 5G Areenalta täyden pistepotin Helsingin IFK:lta, kun Jani Honkavaaran suojatit kaatoivat Antti Muurisen miehistön tylyin 1-4 (0-2) –lukemin. Voiton myötä KuPS nousi sarjataulukossa neljänneksi. HIFK:n köysi sen sijaan kiristyi, sillä tähtipaidoilla on kuusi pistettä eroa putoamisviivan paremmalle puolelle.

KuPS hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä selvästi Telia 5G Areenalla ja onnistui myös kaksi kertaa maalinteossa. Näistä ensimmäinen nähtiin 21. minuutilla, kun Joni Mäkelä laukoi vierasjoukkueen maalin edestä johtoon ja toinen kaksi minuuttia myöhemmin, kun Ville Saxman laukoi maalinedustahässäkän päätteeksi 0-2 lukemat taululle. Kuopiolaisten hallinnasta ensimmäisellä puoliajalla parhaiten kertoo se, että HIFK:n ainoa puolittainen tilanne nähtiin viimeisellä minuutilla, kun joukkueelle tuomittiin kulmapotku.

Toisella puoliajalla HIFK pääsi peliin hieman paremmin kiinni, mutta myös illan kolmannesta maalista vastasi KuPS, kun Nikko Boxall ohjasi takatolpalta Petteri Pennasen vapaapotkusta 0-3 –lukemat taululle. HIFK onnistui lopulta kaunistelemaan lukemia, kun Mikael Forssellin veto yllätti KuPSin maalissa pelanneen Otso Virtasen reilun tunnin pelin jälkeen, mutta tämän lähemmäksi tähtipaidat eivät enää päässeet. KuPS sen sijaan iski vielä kerran, kun Pennanen viimeisteli loppulukemat viisi minuuttia ennen pelin loppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × one =

Tuorein veikkausvinkkimme

NHL: Colorado Avalanche – Nashville Predators klo 03.00 ma 23.4.2018

Nashville lähtee yön otteluun ennakkosuosikkina, mutta Colorado on jo kertaalleen ottanut läntisen konferenssin voittajasta pakkovoiton. Miten käy tällä kertaa? Lähteekö Colorado laulukuoroon vai joutuuko Predators myöntämään toistamiseen Avalanchen paremmaksi?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset