HIFK tarttui oljenkorteensa

Helsingin IFK nappasi toisen perättäisen ja alkaneen kauden kuudennen voiton, kun Antti Muurisen suojatit kaatoivat torstaina Helsingissä pelatussa ottelussa PS Kemin maalein 4-0 (3-0). Joukkueen osumista vastasivat Juho Mäkelä ja Aleksi Ristola. Voiton myötä HIFK:lla on enää kolme pistettä matkaa kymmenennelle sijalle, jolla se säilyttää varman sarjapaikan Veikkausliigassa.

Ottelun ratkaisu nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Tähtipaidat onnistuivat maalinteossa kolme kertaa 22. minuutin sisällä. HIFK:n maalijuhlat aloitti viidennellä minuutilla Juho Mäkelä. Kaksi minuuttia tästä Aleksi Ristola vei kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle ja kun Mäkelä onnistui vielä vartti myöhemmin toisen kerran maalinteossa, komeilivat taululla tylyt 3-0 –lukemat.

Toisella puoliajalla PS Kemi yritti vielä kaunistella loppulukemia tässä kuitenkaan onnistumatta. Puoliajalla nähtiin kuitenkin yksi osuma, kun Ristola viimeisteli illan toisen maalinsa kahden minuutin pelin jälkeen. Näin HIFK nappasi kauden kuudennen voittonsa tylyin 4-0 numeroin.

– Tällaista voittoa on odotettu. Saimme tällä voitolla parannettua myös maali-eroamme, joka voi olla ratkaisevassa roolissa sijoitusten kannalta. Takaa-ajo on nyt todellakin käynnistynyt ja loppuun asti taistelemme, että pääsemme PS Kemin ohi kymmenennelle sijalle, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 1 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset