Veikkausliiga: HIFK – KuPS klo 18:30 ma 17.7.2017

Veikkausliiga jatkuu maanantain yhden ottelun voimin. Tässä ottelussa Helsingin IFK isännöi Kuopion Palloseuraa. Otteluun tuo mukavasti lisää vipinää se, että KuPSin nykyinen päävalmentaja Jani Honkavaa sai lähtöpassit juurikin IFK:sta viime kauden lopussa, kun tähtipaitojen pelit eivät ottaneet riittävästi tuulta purjeisiin.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja KuPS ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla kuopiolaiset ovat poistuneet kentältä täysi pistepotti mukaan. KuPS voitti kaksikon ensimmäisen kohtaamisen tammikuussa maalein 2-3 ja oli toukokuussa parempi kotikentällään 2-1 –lukemin. Kerrotaan samalla, että tämä joukkueiden ensimmäinen vääntö oli harjoitusottelu.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että seitsemästä viimeisestä väännöstä KuPS on voittanut kuusi ja HIFK ainoastaan yhden pelin. Tuo HIFK:n voitto on muuten ainoa, joka tähtipaidat ovat saaneet kuopiolaisista tällä vuosikymmenellä.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että näiden kahden jengin kohtaamisissa on yleensä nähty paljon maaleja, sillä kymmenessä viimeisessä kaksikon keskinäisessä ottelussa on ainoastaan kerran jääty alle kahden maalin.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

HIFK lähtee illan otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Antti Muurisen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista tähtipaidoille on kirjattu kaksi voittoa, seitsemän tasapeliä ja seitsemän tappiota. IFK:n ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin hyökkäyksestä, sillä joukkue on viimeistellyt tällä kaudella kaikkien yllätykseksi toiseksi vähiten maaleja koko sarjassa.

KuPS puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Jani Honkavaaran suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista kuopiolaisille on kirjattu kuusi voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. KuPSin heikkouksia ja vaikeuksia onkin vaikeampi määritellä, sillä joukkueen kokoonpano on elänyt melkoisesti pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi.

Ennakoidut kokoonpanot

HIFK (3-5-2):
Maanoja – Hänninen, Kuusijärvi, Lody – Terävä, Halme, Väyrynen, Gela, Anyamele – Forssel, Sihvola.

KuPS (4-4-2):
Virtanen – Nissinen, Coulibaly, Boxall, Sorsa – Mäkelä, Saxman, Gabriel, Niskanen – Purje, Savolainen.

KuPS pieni ennakkosuosikki

KuPS lähtee illan otteluun pienenä ennakkosuosikkina, sillä HIFK:n pelit eivät ole oikein ottaneet tuulta purjeisiin missään vaiheessa tällä kaudella. Eniten Kertoimet.comin toimitusta kummastuttaa se, että tähtipaidoilla on viimeistelyn kanssa ongelmia, vaikka sen riveissä pelaa kaksi Veikkausliigan maalipörssin voittanutta pelaajaa.

Hypätään tässä kohteessa peliyhtiöiden kelkkaan ja vinkataan pelaamaan KuPSin voiton puolesta, sillä tämä on sellainen peli, jonka kuopiolaisten pitää voittaa omalla rutiinillakin, mikäli se haluaa oikeasti pelata tällä kaudella mitalista maamme pääsarjassa.

Maalintekijävinkissä lapulle voitaisiin laittaa Pekka Sihvolan ja Ats Purjeen osumat. Unibet tarjoaa Sihvolan maaliin mukavan 3.70 kertoimen ja Purjeen byyrille 3.50 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 + four =