Liiga: HIFK – HPK klo: 18.30 ke 13.9.2017

Liiga jatkuu tänään kolmen kierroksen voimin. Kierroksen kärkikamppailu lienee tämä HIFK:n ja HPK:n välinen vääntö, sillä useat mediat ovat nostaneet nämä molemmat joukkueet varsin korkealle kauden alla tehdyissä ennakoissa. Juuri tällä hetkellä näille ennustuksille ei löydy pontta, sillä HIFK on sarjan neljänneksi ja HPK viidenneksi huonoin joukkue.

Aikaisemmat kohtaamiset

HIFK ja HPK kohtasivat toisensa menneellä kaudella kuusi kertaa. Näistä peleistä HIFK voitti kaksi varsinaisella peliajalla ja yhden jatkojen kautta (4-0, 4-2, 1-2VL). HPK puolestaan otti punapaidoista kolme voittoa varsinaisella peliajalla (1-3, 3-5, 2-1).

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään ei pomppaa äkkiseltään silmään. Kerrotaan kuitenkin, että joukkueiden 18 edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kaksi maalia. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että näissä 18 ottelussa on ainoastaan kaksi kertaa toinen osapuoli jäänyt nollille, joten 0-0, 1-0, 0-1, 2-0 tai 0-2 tuloksia ei kannata laittaa lapulle tämän tilaston puitteissa.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

HIFK lähtee illan otteluun sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Ari-Pekka Selinin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella kaksi ottelua, joissa se on molemmissa joutunut myöntämään Jyväskylän JYPin paremmaksi vaikka se johti tätä jälkimmäistä matsia kolmella maalilla.

HPK puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon viidenneksi viimeiseltä sijalta. Antti Pennasen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella kolme ottelua. Näistä peleistä Kerholle on kirjattu yksi voitto ja kaksi tappiota. Nämä molemmat tappiot ovat tulleet 1-2 lukemin.

HIFK ennakkosuosikki

HIFK lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta. Tätä me perustelemme kahdella asialla. Näistä ensimmäinen on se, että Ari-Pekka Selinin suojatit ovat jo väläytelleet tällä kaudella muutaman kerran osaamistaan, mutta peli ei vielä pysy kasassa 60. minuuttia. Toinen syy miksi me uskomme HIFK:n voittoon on se, että joukkue pääsee tuoreemmilla jaloilla tähän otteluun kuin HPK, joka pelasi eilen.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Juha-Pekka Haatajan ja Otto Paajasen osumat, jotka ovat joukkueidensa parhaat maalintekijät tällä hetkellä kahdella osumalla. Unibet tarjoaa Haatajan maaliin 3.75 ja Paajasen osumaan 5.50 kertoimen.

Kerrotaan vielä erä vetoja pelaaville, että joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kerran ollut vierasjoukkue parempi. Tämä kannattaa pitää mielessä, sillä HPK ei ole voittanut tällä kaudella vielä kertaakaan ensimmäisen erän peliä. Unibet tarjoaa HIFK:n ensimmäisen erän voitolle 2.70 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 + sixteen =