Helenius nollasi Jukurit Hakametsässä

Tampereen Ilves nappasi neljännen perättäisen voiton kaatamalla Hakametsässä keskiviikkona Mikkelin Jukurit 1-0 lukemin. Voiton myötä Ilves nousi sarjataulukossa kolmanneksi. Jukureille tappio oli puolestaan neljäs viimeiseen viiteen otteluun. Tupskorvien maalilla pelannut Riku Helenius torjui ottelussa 22 kertaa. Nollapeli oli maalivahdin toinen perättäinen.

Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista, joka kulki hienokseltaan kotijoukkueen komennossa. Ottelun avausmaali nähtiin neljän minuutin kohdalla, kun Panu Mieho vei Ilveksen johtoon Mike Halmon ja Juho Liuksialan esityöstä. Ilveksellä oli vielä tämän jälkeenkin muutama hyvä paikka maalintekoon, mutta nämä yritykset Jukureiden maalilla pelannut Juhana Aho torjui.

Toinen erä oli kaksijakoista peliä. Ilveksellä oli ensimmäisen kympin aikana pari hyvää paikkaa lisätä johtoaan, mutta maalinteossa kotijoukkue ei onnistunut, vaikka isännät pääsivät pelaamaan lähes neljä minuuttia putkeen ylivoimaa. Erän puolivälin jälkeen Jukurit otti kentällä komennon, mutta vuorostaan Ilveksen maalissa pelannut Helenius piti joukkuettaan pystyssä, eikä Jukurit päässyt tolppaa ja ylärimaa lähemmäksi.

Kolmas erä noudatteli ensimmäisen tasaista pelaamista. Jukureilla oli erän alussa paikka tulla rinnalle, kun Samuli Vainionpäälle tuomittiin 2+2 minuutin rangaistus korkeasta, mutta tolppaa ja ylärimaa lähemmäksi vieraat eivät päässeet. Ilves sen sijaan oli ratkaista ottelun erän puolivälissä, kun Juho Liuksiala pääsi uittamaan kiekkoa tyhjään maaliin, mutta Jukureiden puolustaja pelasti tilanteen maaliviivalta.

Ottelun lopussa Jukurit yritti vielä saada tasoitusta aikaan vetämällä Ahon pois maaliltaan. Ilves pelasi kuitenkin pelin viimeiset minuutit fiksusti, eikä Aholle annettu mahdollisuutta lähteä maalista. Näin Ilves nappasi kauden seitsemännen voiton Miehon osumalla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eleven − five =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset