Häpeällisen huono Argentiina taipui Kroatialle

Kroatia nappasi MM-kisojen toisen perättäisen voiton, kun Zlatko Dalicin suojatit kaatoivat alkulohkon toisessa ottelussa Argentiinan kaikkien yllätykseksi 3-0 lukemin. Ottelun lopputulos kertoo kamppailusta kaiken oleellisen, sillä raitapaidat olivat kentällä munaton ja haluton lauma yksilöitä, joka saa hävetä omaa esitystään. Voiton myötä Kroatia varmisti jatkopaikkansa pudotuspeleihin.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Ottelun ensimmäinen puoliaika Nizhny Novgorod Stadiumilla oli varsin tapahtumaköyhä hyvien paikkojen suhteen, vaikka peli aaltoilikin päästä päähän. Argentiinan paras paikka ensimmäisellä nelivitosella nähtiin 22. minuutin kohdalla, kun Marco Acuna pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä veto pysähtyi ylärimaan. Kroatian paras paikka puolestaan tarjoutui Ante Rebicille, joka pääsi puoliajan lopussa yksin läpi, mutta hyökkääjän ensikosketus palloon oli huono ja veto epäonnistui. Näin tauolle mentiin kiikarilukemissa.

Argentiina häpäisee itsensä koko maailman edessä

Toiselle puoliajalle kentälle marssi itseluottamusta puhkuva Kroatia, joka otti pelin haltuunsa. Ottelun avausmaali nähtiin 53. minuutilla. Osuma sai alkunsa kun Willy Caballero epäonnistui avauksessa ja potkaisi pallon suoraan Rebicille, joka laukoi Kroatian 1-0 johtoon. Argentiinalla oli tunnin kohdalla kaksi hyvää paikkaa tasoitukseen, kun Maximiliano Meza ja Lionel Messi pääsivät peräkanaa kokeilemaan maalintekoa maalin edestä, mutta Mezan yrityksen Danijel Subasic torjui ja Messin vetoon Ivan Rakitic ehti väliin.

Illan toinen osuma nähtiin 80. minuutilla, kun Luca Modric laukoi 25 metristä pallon Caballeron ulottumattomiin. Osuma oli varsin häpeällinen, sillä Argentiinan pelaajat näyttivät siltä, etteivät he edes yrittäneet puolustaa enää tässä vaiheessa peliä. Seitsemän minuuttia myöhemmin Kroatian kolmas maali oli lähellä, kun Rakitic pääsi laukomaan vapaapotkua rangaistusalueen tuntumasta, mutta pysähtyi ylärimaan. Viimeinen niitti Argentiinan arkkuun nähtiin tuomarin antamalla lisäajalla, kun Kroatia namutteli Rakiticille paikan maalin eteen, joka pääsi laukomaan pallon puolityhjään maaliin. Myös tämä osuma oli häpeällinen, sillä Argentiinan pelaajat eivät yrittäneet millään tavoin estää maalia, vaan seurasivat vierestä, kun Rakitic siirsi pallon maaliin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × one =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset