Formula 1 Saksan kisaviikonloppu 20.-22.7.2018

Väliviikonlopun jälkeen F1-osakilpailu jälleen kaikkien fanien iloksi. Nyt on siirrytty Saksaan ja Silverstonen tapahtumat on kenties jo annettu ainakin anteeksi mutta ei unohdettu. Moni varmasti muistaa mitä kisassa tapahtui, Hamilton ja Kimi kolaroivat, mutta lopulta Hamilton nousi koko kisan toiseksi. Mitä mahtaa olla luvassa Saksassa? Kiivasta tunnelmaa vai rehtiä kilvanajoa? Vai kenties molempia?

Saksan F1 GP:n voittokertoimet

Silverstonen GP:n jälkihöyryt

Lewis Hamilton oli luonnollisesti pettynyt mies kun ei pystynyt tarjoamaan kotiyleisölleen ties monettako peräkkäistä voittoa Silverstonessa. Kisan jälkeiset tapahtumat niin lehdistötilaisuudessa kuin sosiaalisessa mediassa saattoivat jo mennä hieman yli, mutta sitähän formula 1 on.
Adrenaliinipiikkejä, jännitystä… samaa voi sanoa vedonlyönnistä. Sait varmasti ainakin vetovoiton jos betsasit kolmen kärkitallin voittoa tai vaikkapa palkintokorokemiehistöä oikeassa järjestyksessä. Tai Kimin paikkaa kolmen parhaan joukossa?

Bottaksen pitäisi löytää jostain lisää vauhtia:

Silverstonen kisan lopputulokset tiesivät sitä, että Sebastian Vettel sujahti nyt kahdeksan pisteen johtoon Lewis Hamiltonista. (171-163). Kimi Räikkonen on hienosti kolmas pistein 116, perässä hengittävät niskaan Daniel Ricciardo 106p ja Valtteri Bottas 104p. Sadan pinnan huonommalla puolella kärkikuskeista on vielä Max Verstappen (93p), joka joutui keskeyttämään Silverstonessa.

Tallikisassa Ferrari otti nyt 20 pisteen eron Mercedekseen, pisteet ovat ennen Saksan osakilpailua 287 – 267. Red Bull Racing ei suinkaan ole vielä heittänyt pyyhettä kehiin edes mestaruuden osalta, 199 pistettä antaa sille ihan hyvät lähtökohdat loppukautta ajatellen.

Saksan F1 GP:n voittokertoimet

Saksan GP

Saksan F1 GP ajetaan tutulla Hockenheimringillä. 67 kierrosta tulee tarjoamaan jälleen mielenkiintoisia tilanteita varsinkin kuutosmutkassa, joka on lähes 360 asteen mutka. Eri ajolinjoilla ajavat autot hakevat seuraavalle pienelle suoralle ohituspaikkaa jos ohitus ei ole edellisellä DRS-osuudella onnistunut. Todennäköisesti tuossa mutkassa tulee jälleen hiilikuitua radalle ja näinollen myös turva-auto on jossain kohtaa erittäin todennäköinen.

Hockenheiminissa ajettu ennenkin:

Nyt ollaan Mercedes-Benzin kotiradalla, tai ainakin siihen tarkoitukseen rata alun perin 1939 tehtiin. Tänä päivänä rata on kuitenkin huomattavasti lyhyempi Tällä radalla ajettiin viimeksi 2016, viime vuonna Saksan GP:tä ei järjestetty ollenkaan. Vuodesta 2006 Saksan GP on järjestetty vuorovuosina Nürburgringillä ja Hockenheimringillä ja suomalaisista voiton on napannut Mika Häkkinen 1998.

Nykykuskeista voittoa ovat päässeet maistelemaan Fernando Alonso (2005, 2010 ja 2012), Lewis Hamilton (2008 ja 2016). Onko Hamiltonin vuoro ”kostaa” ja napata voitto Vettelin kotiradalta?

Parhaat veikkaussaitit Formuloihin:

Saksan GP:n F1 vedonlyönti ja kertoimet

Sebatian Vettelin kerroin voittajaksi on vain 2.50, perässä tulevat Lewis Hamilton 2.60 ja Max Verstappen 8.00. Kimi Räikköseen ei edelleenkään luoteta, kerroin 9.00 on hyvä napata kiinni, sen verran kivasti Ferrari kulki Silverstonessa. Valtteri Bottaksen 8.00 ja Daniel Ricciardon 11.00 ovat myös betsattavissa ja eiköhän se voittaja tästä kuusikosta löydy jos mitään ihmeellistä ei tapahdu. Muistathan että betsaaminen alkaa jo ensimmäisistä vapaista harjoituksista ja päättyy ruutulipun heilumiseen. Turva-auto vai ei? Kuka keskeyttää ensiksi?

Lyö vetoa Formula 1 kisoista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nine + eight =