Flood jatkaa Ilveksessä loppukauden

Tampereen Ilves kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä puolustaja Mark Floodin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. 33-vuotias kanadalaispuolustaja pelasi joukkueessa alun perin try out –sopimuksella, mutta onnistui vakuuttamaan niin joukkueen valmennuksen kuin myös johtoportaan taidoillaan.

186-senttinen ja 88-kiloinen Flood on Montreal Canadiensin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2003. Kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 39 NHL-ottelua joissa hän on viimeistellyt kahdeksan tehopistettä. Ilvekseen puolustaja liittyi marraskuussa ja pelasi ensin joukkueen vahvuudessa try out –sopimuksella. Pelaamissaan seitsemässä ottelussa hän on viimeistellyt neljä (1+3) tehopistettä.

– Flood on tuonut joukkueeseemme kiekollista osaamista. Hän sopii pelityyliimme erinomaisesti niin tasaviisikoin kuin ylivoimallakin. Kummallakin osapuolella oli vahva halu jatkaa sopimusta kauden loppuun, kertoo Ilveksen urheilutoimenjohtaja Kari Heikkilä seuran verkkosivuilla.

Samalla Ilves kertoo, ettei joukkueen toista ulkomaalaisvahvistusta Bill Thomasia nähdä vielä joukkueen kokoonpanossa huomisessa ottelussa Lukkoa vastaan. Thomasin piti alun perin saapua Tampereelle jo viikonloppuna, mutta hänen matkustusaikataulunsa muuttuivat, jonka seurauksena hän saapui Manseen vasta maanantaina.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − three =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset