Filip Riska siirtyy HPK:hon

Hämeenlinnan Pallokerho kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Filip Riskan kanssa. Sopimukseen sisältyy syyskuun loppuun asti kestävä tryoutjakso. Sopimuksen myötä HPK:lla on tulevalle kaudelle 33 pelaajasopimusta. Näistä kaksi on maalivahteja, kymmenen puolustajia ja 20 hyökkääjiä.

184-senttinen ja 91-kiloinen Riska on Liigaa seuraaville tuttu tekijä. 33-vuotias keskushyökkääjä on pelannut urallaan lähes 580 Liigan runkosarjan ottelua JYPin, Lukon ja Sportin riveissä. Tämän lisäksi hänellä on tilillä yli sata Liigan playoffsottelua. Parhaalla kaudellaan Riska on viimeistellyt maamme pääsarjassa 60 ottelussa 24 tehopistettä.

– Haluamme katsoa, että tarvitseeko tämä joukkue hyvää alivoimapelaajaa, joka on kokenut keskushyökkääjä ja pystyy kantamaan vastuuta sekä tiukoissakin paikoissa puolustamaan laadukkaasti, HPK Liiga Oy:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo seuran verkkosivuilla.

Samalla urheilujohtaja vinkkaa, että hämeenlinnalaisseuralla on tarvetta reagoida pelaajamarkkinoilla, mikäli sopiva kala on tyrkyllä ja siihen ilmenee tarvetta.

– Katsotaan harjoitusotteluita, ne antavat vastauksia siihen, mitä tarvitaan. Liikkumavaraa meillä joka tapauksessa on.

Näitä sivuja suosittelemme Liigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

six − 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset