FC Lahti venytti pisteputkeaan jo kymmenen ottelun mittaiseksi

FC Lahti venytti pisteputkeaan jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun Toni Korkeakunnaksen suojatit pelasivat Lahdessa 1-1 tasapelin Rovaniemen Palloseuran kanssa. Tasapelin myötä Kuhnurit jatkavat Veikkausliigassa kolmannella sijalla. Edellisen kerran FC Lahti on jäänyt pisteittä Veikkausliigassa toukokuun 19. päivä, jolloin lahtelaiset joutuivat myöntämään KuPSin kotikentällään paremmaksi 1-2 –lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli tilastollisesti tasaista pelaamista, jossa nähtiin yksi osuma. Tämä syntyi muutama minuutti ennen puoliaikaa, kun Emeka Eze pääsi puolittain läpi ja laukoi voimalla pallon vasempaan alakulmaan. Osuma oli hyökkääjän kuluvan kauden viides. Myös FC Lahti onnistui puoliajalla kertaalleen maalinteossa, mutta tämän osuman ottelun viheltänyt Antti Munukka hylkäsi paitsiona.

Toisella puoliajalla RoPS otti hienokseltaan kenttätapahtumat haltuunsa, mutta puoliajan ainoasta maalista vastasi kotijoukkue FC Lahti. Tämä osuma nähtiin 70. minuutilla, kun Marko Simonovski puski Henrik Helmken tarjoilemasta kulmapotkusta 1-1 loppulukemat. Osuma oli makedonialaishyökkääjän kuluvan kauden viides Veikkausliigassa.

– Joskus jalkapallossa voittaa pisteen ja joskus häviää kaksi. Mielestäni me hävisimme tänään kaksi, sillä meillä oli riittävät paikat voittoon. RoPS oli kuitenkin sitkeä vastustaja, mistä heille kuuluu kunnia. Meidän pitää kuitenkin ottaa tästä pelistä opiksi ja kehittää peliämme jatkossa, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas summasi ottelua pelin jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + fourteen =

Tuorein veikkausvinkkimme

Carabao Cup Finaali: Manchester City – Arsenal klo 18.30 su 25.2.2018

Manchester Cityn ja Arsenalin väliset kohtaamiset ovat olleet viime vuosina varsin vauhdikkaita ja maalirikkaita pelejä. Ikävä kyllä myös peliyhtiöt tietävät tämän ja tarjoavat pieniä kertoia yli 2,5 maalin illalle.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset