FC Lahti venytti pisteputkeaan jo kymmenen ottelun mittaiseksi

FC Lahti venytti pisteputkeaan jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun Toni Korkeakunnaksen suojatit pelasivat Lahdessa 1-1 tasapelin Rovaniemen Palloseuran kanssa. Tasapelin myötä Kuhnurit jatkavat Veikkausliigassa kolmannella sijalla. Edellisen kerran FC Lahti on jäänyt pisteittä Veikkausliigassa toukokuun 19. päivä, jolloin lahtelaiset joutuivat myöntämään KuPSin kotikentällään paremmaksi 1-2 –lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli tilastollisesti tasaista pelaamista, jossa nähtiin yksi osuma. Tämä syntyi muutama minuutti ennen puoliaikaa, kun Emeka Eze pääsi puolittain läpi ja laukoi voimalla pallon vasempaan alakulmaan. Osuma oli hyökkääjän kuluvan kauden viides. Myös FC Lahti onnistui puoliajalla kertaalleen maalinteossa, mutta tämän osuman ottelun viheltänyt Antti Munukka hylkäsi paitsiona.

Toisella puoliajalla RoPS otti hienokseltaan kenttätapahtumat haltuunsa, mutta puoliajan ainoasta maalista vastasi kotijoukkue FC Lahti. Tämä osuma nähtiin 70. minuutilla, kun Marko Simonovski puski Henrik Helmken tarjoilemasta kulmapotkusta 1-1 loppulukemat. Osuma oli makedonialaishyökkääjän kuluvan kauden viides Veikkausliigassa.

– Joskus jalkapallossa voittaa pisteen ja joskus häviää kaksi. Mielestäni me hävisimme tänään kaksi, sillä meillä oli riittävät paikat voittoon. RoPS oli kuitenkin sitkeä vastustaja, mistä heille kuuluu kunnia. Meidän pitää kuitenkin ottaa tästä pelistä opiksi ja kehittää peliämme jatkossa, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas summasi ottelua pelin jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × three =

Tuorein veikkausvinkkimme

NHL: Colorado Avalanche – Nashville Predators klo 03.00 ma 23.4.2018

Nashville lähtee yön otteluun ennakkosuosikkina, mutta Colorado on jo kertaalleen ottanut läntisen konferenssin voittajasta pakkovoiton. Miten käy tällä kertaa? Lähteekö Colorado laulukuoroon vai joutuuko Predators myöntämään toistamiseen Avalanchen paremmaksi?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset