Veikkausliiga: FC Lahti – KuPS klo: 18.30 ma 11.9.2017

Jalkapallon Veikkausliigassa on tänään tarjolla herkkupalojen kierros, kun SJK ja VPS, sekä FC Lahti että KuPS iskevät yhteen. Kertoimet.com tarjoaa näihin molempiin otteluihin vinkin. Tässä ensimmäisessä tipsissä keskitymme FC Lahden ja KuPSin väliseen kohtaamiseen, joka toimii kierroksen kärkikamppailuna.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Lahti ja KuPS ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa toukokuussa KuPS oli parempi maalein 1-2. Joukkueiden toinen vääntö nähtiin heinäkuussa Kuopiossa ja siinä pisteet menivät 2-2 tuloksella jakoon.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että KuPS on ollut FC Lahdelle hankala vastus viime vuosina, sillä edellisen kerran Kuhnurit ovat voittaneet kuopiolaiset elokuussa 2015. Tuon jälkeen osapuolet ovat ottaneet yhteen kuusi kertaa. Näistä kuudesta matsista KuPS on voittanut kolme ja kolme kertaa pisteet ovat menneet jakoon.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet pelaavat mitalista. Tämän johdosta molemmat joukkueet yrittävät varmasti kaikin tavoin välttää tappion, sillä tuo tappio kirpaisee normaalia enemmän. Lisäksi se saattaa pahimmillaan jopa ratkaista mitalikolmikon.

FC Lahti lähtee illan otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta. Lahtelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista heille on kirjattu kymmenen voittoa, 11 tasapeliä ja neljä tappiota. Kuhnurit ovat esiintyneet myös kotikentällään vahvasti, sillä Toni Korkeakunnaksen suojatit ovat jääneet Lahdessa kuluvalla kaudella ainoastaan kaksi kertaa ilman pisteitä (5-5-2).

KuPS lähtee puolestaan illan otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta. Kuopiolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista heille on kirjattu 11 voittoa, kuusi tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Jani Honkavaaran suojatit eivät ole pelanneet vieraissa viime viikkojen aikana hyvin, sillä seitsemästä viimeisestä vierasottelusta KuPSille on kirjattu yksi voitto, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Lahti pääsee illan otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä Kuhnureilta puuttuu ennakkotietojen mukaan ainoastaan Oskari Kekkonen. Myös KuPSin loukkaantumistilanne on hyvä, sillä joukkueen ainoa kysymysmerkki lienee Solomon Duahin pelikunto?

FC Lahti (3-4-3):
Mujunen – Hauhia, Kärkkäinen, Jovanovic – Taimi, Helmke, Paananen, Sesay – Hertsi, Simonovski, Anier.

KuPS (4-5-1):
Virtanen – Nissinen, Boxall, Coulibaly, Sorsa – Nissilä, Saxman, Pennanen, Gabriel, Mäkelä – Purje.

FC Lahti ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet FC Lahden tässä ottelussa ennakkosuosikiksi, sillä joukkue on pelannut kuluvalla kaudella kotikentällään hyvin. Samaa taas ei voi sanoa KuPSin viimeaikaisista vieraspeleistä, sillä kuopiolaiset ovat voittaneet seitsemästä viimeisestä vieraspelistä ainoastaan yhden ottelun.

Vastoin peliyhtiöiden kertoimia ja näkemyksiä Kertoimet.com lähtee hakemaan tästä pelistä yllätystä ja vinkkaa pelaamaan tasapelin puolesta. Tätä näkemystä me perustelemme joukkueiden aikaisemmilla kohtaamisilla sekä sillä, että molemmat joukkueet tarvitsevat tästä pelistä pisteitä.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan FC Lahden Marco Simonovskin ja Henri Anierin osumat. Simonovski on iskenyt Kuhnureille kuluvalla kaudella yhdeksän osumaa. Anier on puolestaan tykittänyt FC Lahdelle lyhyessä ajassa kuusi byyriä. Unibet tarjoaa Simonovskin maaliin 3.10 ja Anierin osumaan 3.00 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − three =