Veikkausliiga: FC Lahti – IFK Mariehamn klo: 18.30 to 12.10.2017

Veikkausliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen kuuden ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita on tämä FC Lahden ja IFK Mariehamnin välinen vääntö, sillä molemmat joukkueet ovat ilmoittautuneet mukaan mitalitaistoon kauden edetessä. Betsafe, NordicBet ja Betsson tarjoaa illan Veikkausliigapeleihin cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

FC Lahti ja IFK Mariehamn ovat kohdanneet kuluvalla kaudella toisensa kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla Kuhnurit ovat poistuneet kentältä voittajina. Lahtelaiset veivät kaksikon ensimmäisen kohtaamisen toukokuussa saarella 0-2 ja toisen heinäkuussa tylyin 6-2 lukemin nimiinsä.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa yksi asia pistää silmään ja tämä on maalien määrä, sillä joukkueiden kahdeksassa aikaisemmassa väännössä on nähty joka kerta vähintään kaksi maalia varsinaisella peliajalla (8-2-2-2-3-2-4-2).

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

Lähtökohdat

FC Lahti lähtee illan otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta. Kuhnurit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista Toni Korkeakunnaksen suojateille on kirjattu 11 voittoa, 13 tasapeliä ja viisi tappiota. Pisteitä Kuhnurit ovat keränneet näistä 29 ottelusta 46 kappaletta.

IFK Mariehamn puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Saarelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista Peter Lundbergin suojateille on kirjattu 11 voittoa, kymmenen tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Pisteitä IFK Mariehamn on kerännyt näistä otteluista 43 kappaletta.

Ennakoidut kokoonpanot

FC Lahden lähtökohdat otteluun ovat pieni kysymysmerkki, sillä joukkueelta puuttuu varmuudella Kalle Taimi ja Igor Jovanovic. Myös Santeri Hostikan, Paavo Voutilaisen ja Henri Anierin pelaaminen on epävarmaa. Myöskään saarelaiset eivät saa jalkeille parasta kokoonpanoaan, sillä joukkueelta puuttuu varmuudella Robbie Sellin, Rezgar Amani sekä Anthony Dafaa.

FC Lahti (3-4-3):
Vasiutin – Hassan, Kärkkäinen, Hauhia – Hertsi, Paananen, Helmke, Kuningas – Anier, Stenio, Simonovski.

IFK Mariehamn (4-5-1):
Nordqvist – Granlund, Da Cruz, Kojola, Mantilla – Matsson, Petrovic, Ekhalie, Hlupik, Span – Kangaskolkka.

FC Lahti ennakkosuosikki

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat tästä pelistä voiton hinnalla millä hyvänsä. Peliyhtiöt pitävät FC Lahtea ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voittoa, sillä IFK Mariehamn on sarjan huonoin vierasjoukkue (1-5-7).

Saarelaisten huonoudesta vieraissa parhaiten kertoo se, että joukkue on kerännyt saaren ulkopuolella ainoastaan kahdeksan pistettä tällä kaudella. Edellisen vierasvoittonsa IFK on ottanut kesäkuun alussa. Tuolloin se kaatoi KuPSin Kuopiossa 1-2 –lukemin.

Kerrotaan vielä lopuksi, että kahdeksassa viimeisessä vieraspelissä Saarelaiset ovat tehneet ainoastaan kolme maalia, kun omissa on soinut peräti 17 kertaa.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 + fourteen =