FC Lahden euroavauksesta tuli pannukakku

FC Lahden taival Eurooppa-liigassa ei saanut parasta mahdollista starttia, sillä Toni Korkeakunnaksen suojatit joutuivat myöntämään ensimmäisen kierroksen, ensimmäisessä osaottelussa islantilaisen FH Hafnarfjörðurin paremmaksi maalein 0-3. Lopputulos tarkoittaa sitä, että Kuhnureiden pitää voittaa toinen osaottelu vieraissa vähintään kolmella maalilla, jotta FC Lahti etenee seuraavalle kierrokselle. FC Lahti sai ottelusta myös jobinpostia, kun Stenio loukkaantui ja jätti pelin kesken toisella puoliajalla.

Ottelun alku oli FC Lahdelle synkkä, sillä Hafnarfjörður karkasi vajaassa 20. minuutissa kahden maalin karkumatkalle. Islantilaisvierailijan ensimmäisestä osumasta vastasi neljännellä peliminuutilla Halldor Bjornsson ja toisesta 18. minuutilla Steven Lennon. Kotijoukkueen parhaat paikat maalintekoon ensimmäisellä puoliajalla tarjoutuivat Artjom Dmitrijeville ja Teemu Jänttille. Molemmat pääsivät puskemaan keskityksiä maalin edestä, mutta tämä yritykset suuntautuivat maalin ohi.

Toisella puoliajalla FC Lahti oli kentällä hallitsevampi osapuoli, mutta viimeistelyssä onnistui edelleen ainoastaan vierasjoukkue. Illan loppulukemat syntyivät varsinaisen peliajan lopussa, kun Robbie Crawford viimeisteli islantilaisseuran kolmannen osuman. FC Lahden parhaat paikat jälkimmäisellä nelivitosella tarjoutuivat Steniolle, Ville Hostikalle ja Ville Salmikivelle. Stenio aikaili omassa ratkaisussaan, Hostikan ja Salmikiven yritykset eivät puolestaan suuntautuneet maalia kohti.

Kertoimet.com suosittelee alla olevia sivuja MM-kisoihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × five =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset