Euroviisut 2018 – Tsekkaa Saara Aallon kertoimet ja lyö vetoa!

eurovision-2018
63. kertaa järjestettävät Euroviisut lauletaan tällä kertaa Portugalin Lissabonissa. Suomi kuuluu jälleen ennakkosuosikkeihin kun ensimmäiset kertoimet vuoden 2018 Euroviisuihin julkaistiin, mutta miten mahtaa Saara Aallon käydä? Jos Lordi oli hirviöhevillään selvä ykkönen, tekeekö Aalto samat Monsters -biisillään? Jotain samaahan näissä on, vaikka musiikki itsessään on täysin erilaista.

Euroviisut 2018 finalistit, kertoimet ja esiintymisjärjestys

Vuoden 2018 Eurovision Song Contest eli suomalaisittain Euroviisut huipentuvat lauantaina 12.5. Suomen edustaja, Saara Aalto meni hienosti finaaliin kappaleellaan Monsters. Saara Aalto esiintyy heti toisen tauon jälkeen, tästä voit katsoa esiintymisjärjestyksen ja esitysten voittajaveto -kertoimet Unibetiltä. Ykkössuosikki on kertoimien mukaan Kypros, jonka voittajakerroin on 2.25. Ennen semifinaaleja pienimmän kertoimen omannut Israel putosi kakkoseksi kertoimella 4.00. Norjan ja Ruotsin esityksiä on hehkutettu, nähdäänkö Euroviisut sittenkin ensi vuonna jälleen pohjoismaissa. Muista lunastaa parhaat bonukset Euroviisuihin ja lyö vetoa Euroviisufinaalista!

1. Ukraina: MELOVIN – Under The Ladder – 101.00 Unibet
2. Espanja: Amaia y Alfred – Tu Canción – 101.00 Unibet
3. Slovenia: Lea Sirk – Hvala, ne! – 201.00 Unibet
4. Liettua: Ieva Zasimauskaite – When We’re Old – 26.00 Unibet
5. Itävalta: Cesár Sampson – Nobody but You – 67.00 Unibet
6. Viro: Elina Nechayeva – La Forza – 41.00 Unibet
7. Norja: Alexander Rybak – That’s How You Write A Song – 21.00 Unibet
8. Portugali: Cláudia Pascoal – O Jardim – 151.00 Unibet

(Tauko)

09. Iso-Britannia: SuRie – Storm – 251.00 Unibet
10. Serbia: Sanja Ilić & Balkanika – Nova Deca – 201.00 Unibet
11. Saksa: Michael Schulte – You Let Me Walk Alone – 26.00 Unibet
12. Albania: Eugent Bushpepa – Mall – 151.00 Unibet
13. Ranska: Madame Monsieur – Mercy – 15.00 Unibet
14. Tšekki: Mikolas Josef – Lie to Me – 51.00 Unibet
15. Tanska: Rasmussen – Higher Ground – 51.00 Unibet
16. Australia: Jessica Mauboy – We Got Love- 51.00 Unibet

(Tauko)

17. Suomi: Saara Aalto – Monsters – 51.00 Unibet
18. Bulgaria: Equinox – Bones – 51.00 Unibet
19. Moldova: DoReDoS – My Lucky Day – 51.00 Unibet
20. Ruotsi: Benjamin Ingrosso – Dance You Off – 21.00 Unibet
21. Unkari: AWS – Viszlát Nyár – 51.00 Unibet
22. Israel: Netta – Toy – 4.00 Unibet
23. Alankomaat: Waylon – Outlaw In ’Em – 101.00 Unibet
24. Irlanti: Ryan O’Shaughnessy – Together – 10.00 Unibet
25. Kypros: Eleni Foureira – Fuego – 2.25 Unibet
26. Italia: Ermal Meta e Fabrizio Moro – Non Mi Avete Fatto Niente – 29.00 Unibet

Euroviisut

Euroviisut eli Eurovision Song Contest järjestetään 8.-12.5.2018 Lissabonissa, Portugalissa. Ensimmäinen semifinaali tullaan näkemään ja kuulemaan tiistaina 8.5.2018 ja toinen semifinaali torstaina 10.5.2018. Itse Euroviisufinaali tullaan näkemään sitten lauantaina 12.5.2017 ja illan päätteeksi tiedämme mikä maa tällä kertaa vie Euroviisuvoiton. Toivottavasti sinä vedonlyöjänä olet myös voittaja, oikein mukavalla kertoimella. Katso Euroviisu kertoimet ja lyö vetoa ajoissa. Onko se Suomen edustaja Saara Aalto kappaleella Monstars, vai joku ihan muu?

Tsekkaa lyhyet klipit kaikista 43:sta osallistuvasta laulusta:

Euroviisut televisioidaan suorana lähetyksenä suomalaiskoteihin YLE:n kanavilla seuraavasti:

Ensimmäinen semifinaali YLE TV1 8. toukokuuta 2018 kello 22:00 alkaen

Toinen semifinaali YLE TV2 10. toukokuuta 2018 kello 22:00 alkaen

Euroviisufinaali YLE TV2 12. toukokuuta 2018 kello 22:00 alkaen.

Kannattaa myös huomioida reilun neljän tunnin Euroviisut esikatselumaraton, joka esitetään 6.5. kello 19.10 alkaen YLE TV2 -kanavalla. Osallistujiin voi käydä tutustumassa jo nyt Euroviisujen virallisilla kotisivuilla.

Tässä parhaat bonukset 2018 Euroviisu-vedonlyöntiin:

unibet

Arvostelu

UnibetExtrabonus: 10€ riskitön mobiiliveto Euroviisuihin! AloittelevalleParas paikka Euroviisu-veikkaamiseen: tolkuttomasti kohteita viisuihin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonExtrabonus: 20€ riskitönveto Euroviisuihin! Aloittelevalle vedonlyöjille sopiva sivusto, jossa paljon viisukohteita musiikki-valikossa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetNordicBet on isoa bonusta hakevalle paras sivusto. Viisut löytyvät Musiikki-valikosta. Pelkkä perusbonus on jo 170 euroa.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnUudehko vetofirma ComeOn on tullut ryminällä mukaan Euroviisu-veikkaukseen. Kohteita riittää ja kertoimet ovat kohdillaan. Voit valita kahdesta bonuksesta itsellesi sopivan: 40€ tai 300€.
Bonus: 300€

Pelaa »

Perinteisin tapa lyödä vetoa Euroviisuista on veikata voittajaa. Varsinaisia kertoimia alkaa ilmestyä vedonlyöntitoimistojen listoille kun kaikki alkukarsinnat on käyty läpi ja maat pääsevät ilmoittamaan omat ehdokkaansa itse kisaan. Kuhinaa riittääkin sitten aina semifinaaleihin saakka ja sen jälkeen kuhina muuttuu pörinäksi.

Tarkista oman suosikkisivustosi Euroviisu vedonlyöntitarjonta ja betsaa oman suosikkisi puolesta. Parhaassa tapauksessa voit matkustaa itse ensi vuoden Euroviisuihin jos vedot oikein kohdalle osuvat. Viisuthan järjestetään aina voittajan kotimaassa, joten sen puolesta voitto voisi mennä mahdollisimman kauaksi Suomesta.

Euroviisut vedonlyöjälle: mikä maa voittaa?

Euroviisujen semifinaalit 2018

Järjestetään siis kaksi semifinaalia ja näistä esityksistä äänestetään parhaat esitykset sitten lauantain finaaliin. Suomi tulee esiintymään 1. semifinaalin seitsemäntenä esityksenä ja tänä vuonna Suomea edustaa Saara Aalto kappaleella Monsters. Samassa semifinaalissa esiintyvät myös Albania, Azerbaidzan, Belgia, Bulgaria, Islanti, Israel, Liettua, Tsekki, Valko-Venäjä, Viro, Armenia, Irlanti, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Makedonia ja Sveitsi. Unibetin kertoimien mukaan tämän semifinaalin selvittäjiä, eli jatkoon meneviä ovat mm. Tsekki, Israel, Viro ja Kreikka. Suomen kerroin jatkopaikasta on 1.65.

Pääseekö Saara Aalto finaaliin?

Torstain toisessa semifinaalissa tulevat puolestaan esiintymään Alankomaat, Australia, Moldova, Norja, Romania, San Marino, Serbia, Tanska, Venäjä, Georgia, Latvia, Malta, Montenegro, Puola, Ruotsi, Slovenia, Ukraina ja Unkari. Tässä semifinaalissa vahvoja jatkoonmenijöitä ovat Ruotsi, Alankomaat, Venäjä ja muutamat muut pienemmillä kertoimilla varustetut. Katso Euroviisut kertoimet tähän kohteeseen ja jännitä mukana!

Euroviisufinaali 2018

Euroviisufinaali tullaan siis laulamaan lauantaina 12.5. Finaaliin pääsevät luonnollisesti Euroviisujen isoimmat rahoittajamaat (Espanja, Iso-Britannia, Italia, Ranska ja Saksa) sekä isäntämaa Portugali. Vaikka muista osallistujista ei vielä ole varmaa tietoa, niin esimerkiksi Unibetillä on tarjolla omat kertoimet jo Euroviisufinaaliin. Samalla voi lyödä vetoa siitä, sijoittuuko kappale kolmen parhaan joukkoon.

Ennakkosuosikin paineita tällä hetkellä on sysätty Israelille, jonka kerroin on ainoastaan 2.50 ja viiden parhaan joukkoon sijoittuminenkin tuo kertoimen 1.33. Viro on kakkosena voittokertoimella 7.00 ja viiden parhaan joukkoon sijoitus on saanut kertoimen 1.75. Tsekki on kertoimissa kolmas, 9.00 voitosta ja 2.25 viiden parhaan joukkoon.

Suomi on ennen semifinaaleja sijalla 16, voittokerroin 41.00 ja viiden parhaan kerroin 6.00. Käy katsomassa oman suosikkisi kerroin ja lyö vetoa ennen semifinaaleja ja semifinaalien jälkeen uusituilla kertoimilla. Ei voittoja ole ennenkään kertoimilla ratkaistu, joten nyt on hyvät mahdollisuudet voittaa isolla kertoimella. Olisiko se sittenkin Saara Aalto, vai onko taas kohtalona se kakkossija?

Unibet euroviisu bonustarjous

Euroviisut veikkaus

Toisin kuin usein luullaan, maan koolla ei ole väliä Euroviisuissa: ison maan edustaja ei voita sen useammin kuin pienenkään. Euroviisujen voittamisen ja vedonlyönnin kannalta on huomattavasti enemmän merkitystä sillä, paljonko maalla on naapureita ja toisaalta paljonko maasta asuu ihmisiä ulkomailla.

Euroviisujen yleisöpisteiden kannalta on tärkeä muistaa, että naapurimaat usein äänestävät toisiaan. Näin maat, joilla on paljon naapureita, ovat vahvoilla.

Lisäksi ulkomaille muuttaneet äänestävät kotimaataan. Tämän takia esimerkiksi Turkki saa aina pisteet Saksasta, jossa asuu paljon turkkilaisia. Ja monet Baltian maat antavat pojoja Venäjälle niiden suurten venäläisvähemmistöjen vuoksi. No, saahan Suomikin usein pinnoja länsinaapurista, eli eipäs valiteta. Tänä vuonna Venäjä tosin ei ole mukana, joten se siitä teoriasta.

Kaikista tärkeintä on kuitenkin hyvä (tai pikemminkin sopiva) biisi. Ilman toimivaa kappaletta ei viisuja voiteta.

Euroviisut voittaneet biisit ovat harvoin nousseet listahiteiksi tai kuolemattomiksi klassikoiksi muutamaa poikkeusta (ABBA, Lordi) lukuun ottamatta. Tämä kannattaa vedonlyöjän muistaa: Euroviisuja ei voita paras ja eniten hitiltä kuulostava biisi, vaan parhaiten Euroviisuihin sopiva biisi. Yleensä Euroviisuihin parhaiten sopii maailmoja syleilevä balladi, sopivasti kotimaansa henkeä huokuva kappale (tai näiden yhdistelmä) ja joskus harvoin normaali pop-kappale. Lordi oli tietysti poikkeus näihin kaikkiin.

Ennen kuin lyö vetoa Euroviisuista, on tärkeää haistella näillä kriteereillä se oikea kappale ja päälle vielä pohtia, paljonko mikäkin kappale saa ylimääräistä nostetta maantieteellisten seikkojen vuoksi. Vuoden 2018 Euroviisujen antia voi etukäteen vakoilla viralliselta Eurovision -sivulta.

Betssonin euroviisukampanja 20€ riskitönveto.

Jännittävä pistelaskusysteemi

Edelleen kuullaan legendaariset pisteilmoitukset eri maiden raadeilta, mutta tämä koostui aikaisemmin ”arvovaltaisen” raadin ja yleisöäänestyksen yhteistuloksesta. Nyt jännitystä pyritään viime vuoden tapaan virittelemään loppuun asti siten, että ensin ilmoitetaan näiden tuomaristojen pisteet normaaliin tapaan, mutta tuon kierroksen jälkeen ilmoitetaan puhelinäänestyksen yhteenlasketut pisteet alkaen vähiten puhelinääniä saaneesta.

Eli käytännössä puolet pisteistä ilmoitetaan tuomariäänillä ja sen jälkeen toinen puoli pisteistä ilmoitetaan siten että puhelinäänet ovat laskettu yhteen kaikkien maiden kohdalla. Jännitys säilyy nyt Euroviisuvoittajan ja vedonlyönnin osalta loppuun saakka. Mikä parasta, usein se voittaja ei ole ollut se pienimmän kertoimen omaava ennakkosuosikki, vaan ihan joku toinen. Tämä tuo tähän laulukilpailuun mainiosti lisäjännitystä.

Lyö vetoa Euroviisuista 2018 Unibetilla »

13 kommenttia

 • Maija sanoo:

  Toivottavasti ei nyt ainakaan Viro tai Ruotsi voita… Kerrankin on muuten Suomellakin kiva biisi!

 • Helena P sanoo:

  Mielestäni viisufinaali on 14.5. Paradise Oskar ei esiinny ensimmäisessä semifinaalissa 15.5.!

 • admin sanoo:

  Paradise Oskarin esiintymispäivän painovirhepaholainen korjattu. Kuten Helena sanoi, Paradise Oskar ei tietenkään esiinny päivää finaalin jälkeen, vaan oikea päivä on tiistai 10.5..

  Nettiä selailemalla näyttää, että Da Da Dam on herättänyt harvinaisen positiivisia kommentteja ihmisissä. Saas nähdä, onko kyse laajempaankin makuun käyvästä biisistä, vai onko se vaan harvinaisen hyvin suomalaisiin korviin sopiva Euroviisu-kappale.

 • Kertoimet.com sanoo:

  Paradise Oskar jatkoon. Vedonlyöntitoimistot nostivat ennakkoveikkailuissa Suomen sijoilta 10 – 20 sijoille 8-10, joten vahva esitys Oskarilta.

 • mammuska sanoo:

  Virooo voitooon , virolla ihan pupun hyvää biisi !! (Y)

 • Maija sanoo:

  Kannustaa ruotsiii!!!!

 • riitta sanoo:

  Paradise Oskar.Yksinkertaisuudessaan lumova esitys.Kun vielä tietää,että esiintyjä on itse tehnyt sekä sanat ja sävelen.

 • Riitta sanoo:

  Onko euroviisut nykyään tanssi-ja kuoroviisut,vai laulusellaiset.

 • Kertoimet.com sanoo:

  Euroviisut 2011 tulokset
  Finaalin lopputulokset ja kunkin maan finaalissa saamat pisteet:

  1. Azerbaidzan (221)
  2. Italia (189)
  3. Ruotsi (185)
  4. Ukraina (159)
  5. Tanska (134)
  6. Bosnia ja Hertsegovina (125)
  7. Kreikka (120)
  8. Irlanti (119)
  9. Georgia (110)
  10. Saksa (107)
  11. Iso-Britannia (100)
  12. Moldova (97)
  13. Slovenia (96)
  14. Serbia (85)
  15. Ranska (82)
  16. Venäjä (77)
  17. Romania (77)
  18. Itävalta (64)
  19. Liettua (63)
  20. Islanti (61)
  21. Suomi (57)
  22. Unkari (53)
  23. Espanja (50)
  24. Viro (44)
  25. Sveitsi (19)

 • Keijo sanoo:

  2014 viisut löytyy veikkauksenkin listoilta. Toki on kannattavampaa tutustua johonkin uuteen veikkauspaikkaan ja napata bonukset.

 • Erkki Krekilä sanoo:

  Haluan lyödä vetoa Euroviisujen 2015 voittajasta.
  Mielestäni Suomen kappale ”Pertti Kurikan nimipäivät” voittaa kilpailun ja haluan veikata sitä voittajaksi 50€:n panoksella.
  Missä ja miten voin vedon netissä tehdä ”helposti” ???
  (Mielellään sellaisella sivulla jossa ko. veikkausta ei ole kätketty kaiken maailman muun paskan sekaan)

  • Kertoimet.com sanoo:

   Hei,

   Jos vain yksi vetofirma pitäisi nimetä, niin silloin ehdottomasti Unibet. Löydät kohteet joko ”Viihde” -osiosta, tai sitten ne laitetaan suoraan ”Euroviisut” -otsikon alle. Eipä sitä voi olla huomaamatta.

   Huomioithan, että läheskään kaikkien osallistujamaiden kansallisten karsintojen voittajat eivät ole vielä selvillä, eli pääset lyömään vetosi vasta maaliskuun puolivälin kieppeillä. PKN voittoon!

   t. toimitus.

 • Sari sanoo:

  Sen verran haluaisin kommentoida tuota artikkelia, että viimeisen parinkymmenen vuoden voittajat eivät tosiaan ole listoilla juhlineet. Muistan kuitenkin 80-luvulta, että ainakin Suomen radiot (eli ne 2-3 kanavaa) soittivat aivan jatkuvasti sen vuoden kärkiviisikossä olleita biisejä, ja sitä aiemmilta vuosilta on ikivihreitä voittajia ja osallistuneita, joista kukaan ei enää edes muista että kappaleet tulivat tunnetuiksi Euroviisuista. Nykyään musiikkitarjonta on kymmenkertaistunut siitä ajasta, joten ei ihme jos yksi ”laulu”kilpailu jää huomiotta. Kaikkea hyvää Pertti Kurikan nimipäiville! Oli sitten sympatiapisteitä tai ei, niin on paljon mukavampi että Suomen esitys muistetaan jostain muusta kuin esiintyjän hameen lyhyydestä. Lauluthan eivät näissä kisoissa ole tainneet kilpailla 70-luvun jälkeen, vaan äänestys on mennyt maan tai esiintyjän ulkonäön mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 − two =