Espanjan kärsivällisyys palkittiin Irania vastaan

Espanja nappasi MM-kisojen ensimmäisen voittonsa, kun Fernando Hierron suojatit kaatoivat alkulohkon toisessa ottelussa Iranin 1-0 lukemin. Ottelun ainokaisen viimeisteli toisen puoliajan alussa Diego Costa. Osuma oli hyökkääjälle turnauksen kolmas. Voiton myötä Espanja nousi B-lohkon piikki paikalle.

https://www.youtube.com/watch?v=_3C6DK8n0mQ
Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Espanja hallitsi peliä alusta loppuun asti selvästi, mutta Iran yritti kairata ottelusta pisteitä parkkeeraamalla bussin oman maalinsa eteen. Maa onnistuikin taktiikassaan ensimmäisellä puoliajalla, sillä tauolle mentiin kiikarilukemissa. Espanjan ja avauspuoliajan ainoa kunnollinen tilanne nähtiin hetki ennen taukoa, kun David Silva pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi.

Toisella puoliajalla peli hieman avautui. Puoliajan ensimmäinen kunnollinen tilanne nähtiin muutaman minuutin pelin jälkeen, kun Sergio Busquets pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämän yrityksen Iranin maalissa pelannut Alireza Beiranvand torjui. Iranin ensimmäinen kunnollinen tilanne ottelussa nähtiin 53. minuutilla, kun Karim Ansarifard pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä veto viuhui maalin ohi.

Ottelun avausmaali nähtiin minuutti myöhemmin, kun iranilaispuolustaja epäonnistui purkuyrityksessään oman maalin edessä. Pallo osui Diego Costaan jalkaan ja kimposi suoraan vasempaan alakulmaan. Tunnin kohdalla Iran onnistui maalinteossa vapaapotkusta, mutta tämä osuma liputettiin paitsioksi kesken maan villien juhlien.

70. minuutilla Espanjalla oli paikka paketoida ottelu, kun Sergio Ramos pääsi laukomaan maalin edestä kulmapotkua, mutta Iranin pelaajat onnistuivat pelastamaan tämän tilanteen maaliviivan tuntumasta. Ottelun viimeinen kunnollinen paikka nähtiin kymmenen minuuttia ennen pelin loppua, kun Mehdi Taremi pääsi puskemaan palloa maalin edestä, mutta tämä yritys kimposi ylärimasta katsomoon.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nineteen − nine =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset