Erfan Zeneli siirtyy RoPSiin

Rovaniemen Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Erfan Zenelin kanssa. 31-vuotias keskikenttäpelaaja on rovaniemeläisseuralle tuttu tekijä entuudestaan, sillä hän aloitti jalkapallon RoPSin junioreissa, mutta ei aikuisurallaan ole vielä kertaakaan edustanut kasvattajaseuraansa. Zeneli saatetaan nähdä joukkueen vahvuudessa ensimmäisen kerran tulevana sunnuntaina, jolloin RoPS kohtaa kotikentällään IFK Mariehamnin.

Zeneli on Veikkausliigaa seuraaville tuttu tekijä, sillä vikkeläkinttuinen ja taitavakeskikenttäpelaaja on pelannut maamme pääsarjassa HJK:n, Interin ja SJK:n riveissä kaiken kaikkiaan 154 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 35 maalia.

Kuluvalla kaudella 169-senttinen Zeneli ei ole pelannut vielä missään, mutta tämä ei estänyt RoPSia tekemästä viisinkertaisen Suomen mestarin kanssa sopimusta, sillä rovaniemeläisseuralla oli tarvetta vahvistaa keskikenttäänsä.

– Veikkausliigaa on jäljellä enää 11 kierrosta. Tarvitsimme pelaajan, joka istuu välittömästi siihen, miten me haluamme pelata. Erfan on tuttu pelaaja, joka tietää ja tuntee Veikkausliigan. Hän tietää, mitä voittamiseen tarvitaan. Uskomme, että hänestä on meille paljon iloa, sillä ”Efu” pystyy luomaan ja tekemään maaleja. Lisäksi hän tuo meidän hyökkäyspään erikoistilanteisiin yhden vaarallisen oikean jalan laukauksen lisää, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkakusliigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen + 4 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset