EM Jalkapallo – 12.6.-12.7.2020

Jalkapallon EM-kisat 2020 järjestetään 12.6.-12.7.2020. Nämä kisat poikkeavat kaikista aikaisemmista kisoista siinä, että nyt kisataan peräti 12 eri maassa. Yksikään kisaisäntä ei saa automaattista paikkaa kisoihin ja mestari ratkaistaan Lontoon Wembleyllä. Suomen Huuhkajia tuskin Lontoossa nähdään muuta kuin korkeintaan katsomossa, mutta kertoimet finaalipaikasta ja mestaruudesta on toki olemassa. Ennen itse kisoja pelataan EM 2020 karsinnat – myös näissä riittää runsaasti vedonlyöntikohteita ja kertoimia. Oletko valmis? Tästä se alkaa, odotus kohti vuoden 2020 jalkapallon Euroopan-mestaruuskisoja!

Huuhkajat lähtevät isoin toivein omaan karsintalohkoon, mutta samaan hengenvetoon pitää todeta että niin tekevät myös muut lohkon joukkueet. Ei lohko se kaikkein vaikein ole, mutta ei se varmasti Suomelle se helpoinkaan ole. Joko nyt Huuhkajat nousisivat arvokisoihin? Johan tätä on jo odotettu vuosikausia ja nyt se on taas ainakin karsintojen alkaessa lähempänä kuin koskaan. Katso vedonlyöntikohteet Huuhkajien karsintapeleihin, myös Kertoimet.comin vinkkitiimi on mukana omilla veikkausvinkeillä. Suomen pelien lisäksi tarjolla on valtava määrä vedonlyöntikohteita EM 2020 karsinnoista – ja tämähän on sitten vasta alkua! UEFA EURO 2020 kisat tulevat tarjoamaan vedonlyöntisivustoilla huiman määrän betsattavaa 12.6.-12.7.2020!

Euro 2020 karsinnat – kisapaikat jaossa – tästä taistellaan. Katso linkistä koko otteluohjelma!

Huuhkajien pelit EURO 2020 karsinnat:

23.3. Italia–Suomi, 2-0
26.3. Armenia–Suomi, 0-2
8.6. Suomi–Bosnia, 2-0
11.6. Liechtenstein–Suomi, 0-2
5.9. Suomi–Kreikka, 1-0
8.9. Suomi–Italia, 1-2
12.10. Bosnia–Suomi, 4-1
15.10. Suomi–Armenia, 3-0
15.11. Suomi–Liechtenstein -> katso ilmaiseksi Viafree-palvelusta!
18.11. Kreikka–Suomi -> katso ilmaiseksi Viafree-palvelusta!

EURO 2020 karsinnoista on tarjolla vielä paljon vedonlyöntimahdollisuuksia, jokaisesta pelistä on saatavilla kymmeniä jopa satoja kohteita!

Näin Huuhkajat eivät pääse EURO 2020 kisoihin!

Lokakuussa 2019, kun karsintoja on kaikilla Suomen lohkolaisilla jäljellä kaksi ottelua, Suomella on seitinohuet mahdollisuudet karsiutua itse kisoista. Italia on jo varmistanut oman lohkovoittonsa, joten sen pelit ja motivaatio voittaa on hieman kyseenalainen. Se kohtaa vielä Armenian ja Bosnian, Suomen pahimmat vastustajat.

Suomi putoaa EURO 2020 kisoista siten, että se ei saa yli kahta pistettä kahdesta jäljellä olevasta ottelusta. Jossitteluhan on aina kivaa ja jos Suomi ei kisoihin menisi, joko Armenian tai Bosnian olisi voitettava molemmat ottelut ja Suomen käytännössä hävittävä molemmat ottelut, Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan.

Armenialla on vielä Kreikka ja Italia vastassa, Bosnialla Italia ja Liechtenstein. Katso kertoimet näihin peleihin – me uskomme että Huuhkajat varmistavat historiallisen kisapaikkansa 15.11.2019 pelattavassa Suomi – Liechtenstein ottelussa. Kaksi tappiotakin voi riittää, mutta siitähän nyt lähdetään liikkeelle että Suomi ainakin Liechtensteinin voittaa ja Kreikaltakin voidaan saada lisää velan korkoja saaduksi.

Simpsonit on ennustanut useampia tapahtumia aivan oikein, ei kai vaan Pasila-sarja tee ”simpsoneita”?

Oikeasti Suomi on nyt lähempänä kuin koskaan Jalkapallon EM-kisapaikkaa ja vain todella huono tuuri voi viedä Suomelta kisapaikan. Näitä karmeita juttuja on ollut aikaisemminkin, mutta nyt on tuuli kääntynyt ja Suomi pelaa EURO 2020 kisoissa!

Riven johdolla kisoihin!

Suosittelemme Jalkapallon EM-kisoihin ja Euro 2020 karsintoihin

EM-kisoihin – ja jalkapallon veikkaamiseen ylipäätään – sopivat parhaiten nämä saitit:

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa ja muita vaihtuvia tarjouksia kaikille..
Bonus: 100€

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetNetin laadukkain vedonlyöntisivu. Erinomaiset kohdevalikoimat ja korkeimmat kertoimet.
Bonus: 200€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr GreenVihreä mies tuli ryminällä mukaan vedonlyöntiin, ja tarjoaa suorastaan häikäsevän 200€ voitontuplaus bonuksen.
Bonus: 100% voitontuplaus

Pelaa »
mobilebet

Arvostelu

MobilebetRunsas valikoima Live-veto-mahdollisuuksia ja käytännölliset nettisivut. Suorastaan järkälemäinen bonus vedonlyöntiin. Älä kävele ohi!
Bonus: 300 €

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnSuomalaisten uusi suosikki. Hyvä sivusto varsinkin kansainväliseen jalkapalloon.
Bonus: 300€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetRunsaasti kohteita, etenkin suomalaisissa alasarjoissa lyömätön.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

UEFA EURO 2020 vedonlyönti ja kertoimet

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2020 tulevat olemaan jälleen iso juttu eri vedonlyöntisivustoilla. Jo karsinnoissa kohteita riittää ja kertoimet löytyvät moneen eri kohteeseen koko karsintoijen ajan. Jo nyt voi lyödä vetoa myös tulevasta mestarista, vaikka yksikään joukkue ei ole vielä itse kisoihin päässyt. Ennen kisoja voit lyödä mestarivedon lisäksi paljon muustakin, esimerkiksi maalikuninkaasta ja miten jokaisen kisoihin selviytyneen joukkueen tulee käymään itse kisoissa. Ottelukohtaisia vedonlyöntikohteita on sitten tarjolla satoja, samaa voi sanoa myös sitten livevedonlyönnin osalta. Katso mitä kaikkea onkaan tarjolla näihin jalkapallon suurkisoihin ja betsaa!

Vedonlyöntiyhtiöiden EURO 2020 kampanjat ja vedonlyöntitarjoukset

EURO 2020 on tietenkin tuon kuukauden (12.6.-12.7.) ajan ykkösprioriteetti eri vedonlyöntisivuilla. Kannattaakin ajoissa jo rekisteröityä eri vedonlyöntisivustojen jäseneksi, tarjolle tulee taatusti paljon erilaisia vedonlyöntitarjouksia jo EURO 2020 karsintapeleihin ja luonnollisesti myös itse EM-kisoihin. Ilmaisvedot, riskitön veto, talletusbonukset ja muut kilpailut tulevat taatusti jälleen näyttelemään isoa roolia tässä kohtaa.

Jalkapallo on kuningaslaji myös vedonlyöntisivustojen kohdelistoilla ja tämä näkyy ottelukohtaisissa vedonlyöntimäärissä ja kohteiden määrissä. Ennakkovedonlyönti on isoa, mutta livevedonlyönnin määrät ovat jatkuvassa kasvussa. Samoin mobiili vedonlyönti on tänä päivänä yhä suositumpaa, joten sekin puoli kannattaa ottaa haltuun jos se ei sitä jo ole! Muista vierailla ahkerasti eri vedonlyöntisivustojen kampanjasivuilla ja katsastamassa samalla mitä kaikkea siellä onkaan futisfanille luvassa. Todennäköisesti jotain todella mahtavaa jos kaikki merkit paikkaansa pitävät!

Jalkapallon EM-kisat joka neljäs vuosi – joko nyt Suomi?

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2016 piti olla kisat johon Suomi osallistuu. Näihin kisoihin joukkueiden määrää laajennettiin aikaisemmasta kuudestatoista kahteenkymmeneen neljään, mutta kuten varmasti hyvin tiedät, ei Suomella ollut lopulta mahdollisuuksia kisoihin. Ehkä sitten seuraavan kerran vuoden 2020 Jalkapallon EM-kisoihin tai 2022 MM-talvikisoihin Qatariin? Suomella on jälleen ennen karsintoja iso mahdollisuus murtautua vihdoinkin arvokisoihin. Viisaampia olemme vuoden 2019 marraskuussa, jolloin pelataan viimeinen karsintapeli. Lohkot tuleviin EM 2020 kisoihin tullaan arpomaan 30.11.2019 Bukarestissa.

Ennakkosuosikit

Vaikka yksikään maa ei ole ennen karsintoja vielä selvinnyt itse kisoihin, löytyy vedonlyöntisivuilta kertoimet näiden kisojen voittoon. Kertoimet ovat suhteellisen suuria, se kertoo siitä että yksittäistä yhtä suosikkia ei ole olemassa. Kertoimet toki kertovat että Ranska – Saksa – Espanja ovat suurmaina isoja suosikkeja. Mutta mitenkäs edellinen mestari Portugali (15.00) tai uutta paluuta huipulle tekevä Hollanti (15.00). Vai olisiko nyt Italian (11.00) tai Englannin (10.00) vuoro? Ensin pitää tietenkin päästä itse kisoihin, mutta eiköhän mestari näiden 10 joukkueen joukosta löydy, vai löytyykö? Myös Suomi löytyy kerroinlistalta, kerroin on hulppea 501.00. Suomellle ”mestaruus” olisi varmasti itse kisoihin pääsy.

Näillä kertoimilla mentiin elokuussa, katso tuoreet ja päivitetyt kertoimet eri vedonlyöntisivuilta. Mestaruus ei taida olla Suomen heiniä, mutta näillä kertoimilla voi lyödä vetoa Euroopan mestaruudesta!

Mestaruus on kuitenkin se mikä muistetaan ja tässä 10 ennakkosuosikin mestaruuskertoimet Unibetiltä:

Ranska 5.00
Saksa 9.00
Espanja 9.00
Belgia 8.00
Englanti 5.50
Italia 14.00
Hollanti 8.00
Portugali 15.00
Kroatia 26.00
Venäjä 61.00

Aiemmat mestaruudet ovat menneet seuraavasti: 2016 Portugali, 2012 Espanja, 2008 Espanja, 2004 Kreikka, 2000 Ranska, 1996 Saksa, 1992 Tanska, 1988 Hollanti, 1984 Ranska, 1980 Länsi-Saksa, 1976 Tsekkoslovakia, 1972 Länsi-Saksa, 1968 Italia, 1964 Espanja, 1960 CCCP.

Huuhkajat EURO 2020 karsintoihin

Suomi lähtee tosissaan hakemaan paikkaa EURO 2020 -kisoissa. Tässä joukkue kahteen ensimmäiseen otteluun, joitain muutoksia varmasti nähdään matkan varrella. Esimerkiksi Roman Eremenko voi olla Suomelle se puuttuva palanen, jonka avulla Suomi taistelee tosissaan paikasta auringossa.

Lukas Hradecky Bayer 04 Leverkusen
Jesse Joronen FC Köbenhavn
Anssi Jaakkola Reading FC

Paulus Arajuuri Bröndby IF
Albin Granlund Örebro SK
Juha Pirinen Tromsö IL
Leo Väisänen FC Den Bosch
Sauli Väisänen FC Crotone
Joona Toivio BK Häcken

Joni Kauko Esbjerg fB
Rasmus Schüller Minnesota United
Glen Kamara Rangers FC
Lassi Lappalainen HJK
Fredrik Jensen FC Augsburg
Tim Sparv FC Midtjylland
Thomas Lam PEC Zwolle
Robert Taylor Tromsö IL
Pyry Soiri FC Admira Wacker Mödling
Robin Lod Sporting Gijon

Kasper Hämäläinen Legia Warszawa
Petteri Forsell MKS Miedz Legnica
Teemu Pukki Norwich City FC

Jalkapallon EM-kisat pelisysteemi ja otteluohjelma

Joukkueet (24) jaetaan arvonnassa kuuteen alkulohkoon ja jokaisesta lohkosta kaksi parasta menevät jatkoon.
Kisaohjelman runko ja pelipaikat ovat jo tiedossa, mutta täydennämme tähän virallisen otteluohjelman kun arvonta on suoritettu. Sen jälkeen aika pian saammekin kertoimet eri peleihin ja ennakkovedonlyönti EM 2020 kisoista voi alkaa!

Kisoissa on käytössä myös VAR-tekniikka

Lomapäiviä varten voi jo hahmotella tästä:

Friday 12 June
Group A match (Rome), 21:00CET

Saturday 13 June
Group A match (Baku)
Group B match (Copenhagen)
Group B match (St Petersburg)

Sunday 14 June
Group C match (Amsterdam)
Group C match (Bucharest)
Group D match (London)

Monday 15 June
Group D match (Glasgow)
Group E match (Bilbao)
Group E match (Dublin)

Tuesday 16 June
Group F match (Budapest)
Group F match (Munich)

Wednesday 17 June
Group A match (Rome)
Group A match (Baku)
Group B match (St Petersburg)

Thursday 18 June
Group B match (Copenhagen)
Group C match (Amsterdam)
Group C match (Bucharest)

Friday 19 June
Group D match (London)
Group D match (Glasgow)
Group E match (Dublin)

Saturday 20 June
Group E match (Bilbao)
Group F match (Budapest)
Group F match (Munich)

Sunday 21 June
Group A match (Rome)
Group A match (Baku)

Monday 22 June
Group B match (Copenhagen)
Group B match (St Petersburg)
Group C match (Amsterdam)
Group C match (Bucharest)

Tuesday 23 June
Group D match (London)
Group D match (Glasgow)

Wednesday 24 June
Group E match (Bilbao)
Group E match (Dublin)
Group F match (Budapest)
Group F match (Munich)

Round of 16
Saturday 27 June
1: 1A v 2C (London)
2: 2A v 2B (Amsterdam)

Sunday 28 June
3: 1B v 3A/D/E/F (Bilbao)
4: C v 3D/E/F (Budapest)

Monday 29 June
5: 2D v 2E (Copenhagen)
6: 1F v 3A/B/C (Bucharest)

Tuesday 30 June
7: 1E v 3A/B/C/D (Glasgow)
8: 1D v 2F (Dublin)

Quarter-finals
Friday 3 July

QF1: Winner 5 v Winner 6 (Saint Petersburg) 18:00CET
QF2: Winner 3 v Winner 1 (Munich) 21:00CET

Saturday 4 July
QF3: Winner 4 v Winner 2 (Baku) 18:00CET
QF4: Winner 7 v Winner 8 (Rome) 21:00CET

Semi-finals
Tuesday 7 July

SF1: Winner QF1 v Winner QF2 (London) 21:00CET

Wednesday 8 July
SF2: Winner QF3 v Winner QF4 (London) 21:00CET

Final
Sunday 12 July

Winner SF1 v Winner SF2 (London) 21:00CET

Lyö vetoa EM-kisoista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *