EM Jalkapallo – 12.6.-12.7.2020

Päivitys 23.5.2020: Vallitsevan tilanteen mukaan EURO2020 kisat on siirretty vuoteen 2021. Kisojen nimi ei kuitenkaan mitä todennäköisemmin tule muuttumaan, vaan Jalkapallon EM -kisat ovat edelleenkin 2020, mutta pelivuosi on 2021. Kisojen siirtäminen aikaisessa vaiheessa antoi Euroopan suursarjoille mahdollisuuden päättää kausi kesän aikana 2020. Poikkeuksena Ranskan Liiga, joka laitttoi jo pillit pussiin tämän kauden osala.  Miten EM-kisojen käy? Seuraamme tilannetta tarkasti – tarkkaile Veikkausvinkit ja Uutiset osioitamme!

Jalkapallon EM-kisat 2020 pelataan 11.6.-11.7.2021 viimeisimmän ehdotuksen mukaan. Päivitämme tämän artikkelin kun olemme saaneet varmuuden kisojen peliaikataululle.

Jalkapallon EM-kisat 2020 järjestetään 12.6.-12.7.2020. Nämä kisat poikkeavat kaikista aikaisemmista kisoista siinä, että nyt kisataan peräti 12 eri maassa. Yksikään kisaisäntä ei saa automaattista paikkaa kisoihin ja mestari ratkaistaan Lontoon Wembleyllä.
Suomi pelasi itsensä ikimuistettavasti lopputurnaukseen, mutta paikka Lontoon finaalissa olisi jo jotain käsittämätöntä.
EM-peleistä on jo tarjolla hyvin paljon kertoimia. Spekulointi ja betsaaminen voivat alkaa, oletko valmis?
Enää muutama kuukausi ennen vuoden 2020 jalkapallon Euroopan-mestaruuskisoja! Olisitko kaksi vuotta sitten uskonut, että Suomen Huuhkajat ovat mukana?

Suomen ratkaiseva karsintaottelu Helsingin Sonera -stadionilla oli aikamoinen kansan juhla. Töölön stadion oli luonnollisesti täynnä. Suurempiin kaupunkeihin oltiin pystytetty jättiscreenejä pelin ajaksi.
Pieni Liechtenstein meni nurin 3-0. Päätösvihellyksen jälkeen fanit valtasivat kentän. Harvinaisia kuvia suomalaisessa jalkapallossa.

Suomen EM-lohkossa pelaavat lisäksi Tanska, Belgia ja Venäjä. Suomen otteluista kaksi pelataan Pietarissa ja yksi Kööpenhaminassa. Yllättääkö Suomi ja nousee jatkopeleihin, vai jääkö Suomen osaksi tehdä kiusaa isommilleen?
Katso vedonlyöntikohteet Huuhkajien otteluihin, myös Kertoimet.comin vinkkitiimi on mukana omilla veikkausvinkeillä.
Suomen pelien lisäksi tarjolla on jo valtava määrä vedonlyöntikohteita EM 2020 -lopputurnaukseen. UEFA EURO 2020 kisat tulevat tarjoamaan vedonlyöntisivustoilla huiman määrän betsattavaa 12.6.-12.7.2020!
Euro 2020! Katso koko otteluohjelma tästä »

Huuhkajien pelit EURO 2020 karsinnoissa:

23.3. Italia–Suomi, 2-0
26.3. Armenia–Suomi, 0-2
8.6. Suomi–Bosnia, 2-0
11.6. Liechtenstein–Suomi, 0-2
5.9. Suomi–Kreikka, 1-0
8.9. Suomi–Italia, 1-2
12.10. Bosnia–Suomi, 4-1
15.10. Suomi–Armenia, 3-0
15.11. Suomi–Liechtenstein 3-0
18.11. Kreikka–Suomi
2-1

EURO 2020 -otteluista on tarjolla paljon vedonlyöntimahdollisuuksia, jokaisesta pelistä on saatavilla kymmeniä jopa satoja kohteita!

Historialliset karsinnat! Näin Suomi pääsi EM-kisoihin!

Suomi lähti EM-karsintoihin hyvässä myötätuulessa. Markku Kanervan tultua päävalmentajaksi joukkue oli löytänyt voittavan peli-ilmeen, ja tulostakin oli jo tullut.
Syksyllä 2018 Suomi oli voittanut Kansojen liigan C-liigassa oman ryhmänsä komeasti. Suomi oli voittanut neljä ensimmäistä otteluaan, ja tämä riitti ryhmän voittoon.
EM-karsinnat Suomi aloitti vierasottelussa Italiassa. 0-2 -tappio oli odotettu tulos. Varsinaiseen vauhtiin Suomi pääsi voittamalla vieraissa Armenian 2-0. Armenia ei ole helppo paikka pelata, ja joukkueella on riveissään muutama eurooppalainen tähtipelaaja. Suomen voiton jälkeen innokkaimmat fanit alkoivat jo hiljaa puhua itse lopputurnauksesta.

Huuhkajien komea voittoputki

Armenia -voiton jälkeen Suomi vielä voitti heti perään komeasti Bosnian, Liechtensteinin ja Kreikan. Neljän voiton putkessaan Suomi ei päästänyt maaliakaan. Markku Kanerva oli onnistunut rakentamaan Suomelle puolustusmuurin, joka toimi. Pelaajien itseluottamus kasvoi, pikkuliigoissa pelaavat suomalaiset pysäyttivät maailman tähtiä. Ja kärjessä Teemu Pukki laittoi pallot maaliin, voittajasysteemi oli kasassa.
Kreikka-voiton jälkeen Suomi hävisi kotonaan Italialle ja vieraissa Bosnialle. Huoli nousi fanien keskuudessa. Mutta ei hätää, helpottavat 3-0 -voitot kotikentällä Armeniasta ja Liechtensteinista varmistivat Suomelle historiallinen kisapaikan. Viimeisen ottelunsa Kreikassa Suomi saattoi jo hävitäkin.

Riven johdolla kisoihin!

Suosittelemme Jalkapallon EM-kisoihin

EM-kisoihin – ja jalkapallon veikkaamiseen ylipäätään – sopivat parhaiten nämä saitit:

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa ja muita vaihtuvia tarjouksia kaikille..
Bonus: 100€ + 10€ kasinolle

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetNetin laadukkain vedonlyöntisivu. Erinomaiset kohdevalikoimat ja korkeimmat kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr GreenVihreä mies tuli ryminällä mukaan vedonlyöntiin, ja tarjoaa suorastaan häikäsevän 200€ voitontuplaus bonuksen.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
mobilebet

Arvostelu

MobilebetRunsas valikoima Live-veto-mahdollisuuksia ja käytännölliset nettisivut. Suorastaan järkälemäinen bonus vedonlyöntiin. Älä kävele ohi!
Bonus: 300€

Pelaa »
olybet

Arvostelu

OlybetOlybet tarjoaa 100%/100€ bonuksen uusille pelaajille!
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnSuomalaisten uusi suosikki. Hyvä sivusto varsinkin kansainväliseen jalkapalloon.
Bonus: 300€

Pelaa »
royalpanda

Arvostelu

Royal Panda2018 perustettu saitti yllättää positiivisesti hyvällä 20€ ilmaisveto bonuksellaan. Verovapaa.
Bonus: 75€

Pelaa »

UEFA EURO 2020 vedonlyönti ja kertoimet

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2020 tulevat olemaan jälleen iso juttu eri vedonlyöntisivustoilla. Tai oikeastaan ovat sitä jo. Kertoimia on tarjolla avauskierroksen otteluihin, sekä erilaisiin turnausbetseihin, kuten maalikuninkaasta ja tietenkin tulevasta mestarista.
Kunhan kisat käynnistyvät kunnolla, niin ottelukohtaisia vedonlyöntikohteita on sitten tarjolla satoja, samaa voi sanoa myös sitten livevedonlyönnin osalta. Katso mitä kaikkea onkaan tarjolla näihin jalkapallon suurkisoihin ja betsaa!

Vedonlyöntiyhtiöiden EURO 2020 kampanjat ja vedonlyöntitarjoukset

EURO 2020 on tietenkin tuon kuukauden (12.6.-12.7.) ajan ykkösprioriteetti eri vedonlyöntisivuilla. Kannattaakin ajoissa jo rekisteröityä eri vedonlyöntisivustojen jäseneksi, tarjolle tulee taatusti paljon erilaisia vedonlyöntitarjouksia EM-kisoihin. Ilmaisvedot, riskitön veto, talletusbonukset ja muut kilpailut tulevat taatusti jälleen näyttelemään isoa roolia tässä kohtaa.

Jalkapallo on kuningaslaji myös vedonlyöntisivustojen kohdelistoilla ja tämä näkyy ottelukohtaisissa vedonlyöntimäärissä ja kohteiden määrissä. Ennakkovedonlyönti on isoa, mutta livevedonlyönnin määrät ovat jatkuvassa kasvussa. Samoin mobiili vedonlyönti on tänä päivänä yhä suositumpaa, joten sekin puoli kannattaa ottaa haltuun jos se ei sitä jo ole! Muista vierailla ahkerasti eri vedonlyöntisivustojen kampanjasivuilla ja katsastamassa samalla mitä kaikkea siellä onkaan futisfanille luvassa. Todennäköisesti jotain todella mahtavaa jos kaikki merkit paikkaansa pitävät!

Ennakkosuosikit

Englanti on noussut karsintojen aikana vetomarkkinoilla EM-turnauksen suosikkien kärkipäähän. Kolmen Leijonan kanssa pienimmät kertoimet Euroopan mestaruudesta saavat Belgia, Ranska ja Hollanti. Unibetille Englannin mestaruuskerroin on talvella 2020 6.00. Belgian ja Ranskan kerroin on 7.00 ja Hollannin 8.00.
Kestosuosikit Espanja ja Saksa ovat listalla seuraavina, Espanjan kerroin on 8.00 ja Saksan 10.00. Uutta nousua eurooppalaisen jalkapallon huipulle tekevä Italia saa kertoimeksi 12.00. Edellisten kisojen mestari Portugali, jonka riveissä Cristiano Ronaldo ilmeisesti edelleen tulee pelaamaan, saa kertoimeksi 18.00.
Suomellakin on mahdollisuutensa! Suomen kerroin Euroopan mestariksi on Unibetilla 201.00.

Näillä kertoimilla mentiin tammikuussa, katso tuoreet ja päivitetyt kertoimet eri vedonlyöntisivuilta. Mestaruus ei taida olla Suomen heiniä, mutta näillä kertoimilla voi lyödä vetoa Euroopan mestaruudesta!

Mestaruus on kuitenkin se mikä muistetaan ja tässä 10 ennakkosuosikin (sekä Suomen) mestaruuskertoimet Unibetiltä:

Englanti 6.00
Belgia 7.00
Ranska 7.00
Hollanti 8.00
Espanja 8.00
Saksa 10.00
Italia 12.00
Portugali 18.00
Kroatia 26.00
Puola 76.00
Suomi 201.00

Aiemmat mestaruudet ovat menneet seuraavasti: 2016 Portugali, 2012 Espanja, 2008 Espanja, 2004 Kreikka, 2000 Ranska, 1996 Saksa, 1992 Tanska, 1988 Hollanti, 1984 Ranska, 1980 Länsi-Saksa, 1976 Tsekkoslovakia, 1972 Länsi-Saksa, 1968 Italia, 1964 Espanja, 1960 CCCP.

Suomen jalkapallomaajoukkue EURO 2020 -lopputunaukseen

Näistä pelaajista Markku Kanerva valitsee lopullisen kisajoukkueensa. Ryhmän ulkopuolelta saattaa toki mukaan nousta yllättäjiä. Maajoukkueuransa jo lopettaneiden paluusta on ollut puhetta. Voisiko Niklas Moisander palata joukkueen puolustukseen? Tai Perpa Hetemaj tai jopa Roman Eremenko?

Lukas Hradecky Bayer 04 Leverkusen
Jesse Joronen FC Köbenhavn
Anssi Jaakkola Reading FC

Paulus Arajuuri Pafos FC
Joona Toivio Häcken
Sauli Väisänen Chievo
Thomas Lam Zwolle
Jere Uronen Genk
Jukka Raitala Montreal Impact
Albin Granlund Örebro
Juha Pirinen Tromsö
Leo Väisänen FC Den Bosch

Joni Kauko Esbjerg fB
Rasmus Schüller ilman seuraa
Glen Kamara Rangers FC
Lassi Lappalainen Montreal Impact
Fredrik Jensen FC Augsburg
Tim Sparv FC Midtjylland
Thomas Lam PEC Zwolle
Robert Taylor Tromsö IL
Pyry Soiri Esbjerg
Robin Lod Sporting Gijon
Roman Eremenko Rostov

Kasper Hämäläinen Legia Warszawa
Petteri Forsell MKS Miedz Legnica
Teemu Pukki Norwich City FC
Joel Pohjanpalo Bayer Leverkusen
Jasse Tuominen BATE

Jalkapallon EM-kisat pelisysteemi ja otteluohjelma

Joukkueet (24) jaetaan arvonnassa kuuteen alkulohkoon ja jokaisesta lohkosta kaksi parasta menevät jatkoon.
Kisaohjelman runko ja pelipaikat ovat jo tiedossa, mutta täydennämme tähän virallisen otteluohjelman kun arvonta on suoritettu. Sen jälkeen aika pian saammekin kertoimet eri peleihin ja ennakkovedonlyönti EM 2020 kisoista voi alkaa!

Kisoissa on käytössä myös VAR-tekniikka

Lomapäiviä varten voi jo hahmotella tästä: (otteluaikataulu tullee muuttumaan uuden ajankohdan myötä)

Perjantai 12.6.
Lohko A: Turkki – Italia (klo 21, Rooma)

Lauantai 13.6.
Lohko A: Wales – Sveitsi (klo 15, Baku)
Lohko B: Tanska – Suomi (klo 18, Kööpenhamina)
Lohko B: Belgia – Venäjä (klo 21, Pietari)

Sunnuntai 14.6.
Lohko D: Englanti – Kroatia (klo 15, Lontoo)
Lohko C: Itävalta – Pudotuspelivoittaja D/A (klo 18, Bukarest)
Lohko C: Hollanti – Ukraina (klo 21, Amsterdam)

Maanantai 15.6.
Lohko D: Pudotuspelivoittaja C – Tshekki (klo 15, Glasgow)
Lohko E: Puola – Pudotuspelivoittaja B (klo 18, Dublin)
Lohko E: Espanja – Ruotsi (klo 21, Bilbao)

Tiistai 16.6.
Lohko F: Pudotuspelivoittaja A/D – Portugali (klo 18, Budapest)
Lohko F: Ranska – Saksa (klo 21, München)

Keskiviikkoa 17.6.
Lohko B: Suomi – Venäjä (klo 15, Pietari)
Lohko A: Turkki – Wales (klo 18, Baku)
Lohko A: Italia – Sveitsi (klo 21, Rooma)

Torstai 18.6.
Lohko C: Ukraina – Pudotuspelivoittaja D/A (klo 15, Bukarest)
Lohko B: Tanska – Belgia (klo 18, Kööpenhamina)
Lohko C: Hollanti – Itävalta (klo 21, Amsterdam)

Perjantai 19.6.
Lohko E: Ruotsi – Pudotuspelivoittaja B (klo 15, Dublin)
Lohko D: Kroatia – Tshekki (klo 18, Glasgow)
Lohko D: Englanti – Pudotuspelivoittaja C (klo 21, Lontoo)

Lauantai 20.6.
Lohko F: Pudotuspelivoittaja A/D – Ranska (klo 15, Budapest)
Lohko F: Portugali – Saksa (klo 18, München)
Lohko E: Espanja – Puola (klo 21, Bilbao)

Sunnuntai 21.6.
Lohko A: Italia – Wales (klo 18, Rooma)
Lohko A: Sveitsi – Turkki (klo 18, Baku)

Maanantai 22.6.
Lohko C: Pudotuspelivoittaja D/A – Hollanti (klo 18, Amsterdam)
Lohko C: Ukraina – Itävalta (klo 18, Bukarest)
Lohko B: Venäjä – Tanska (klo 21, Kööpenhamina)
Lohko B: Suomi – Belgia (klo 21, Pietari)

Tiistai 23.6.
Lohko D: Tshekki – Englanti (klo 21, Lontoo)
Lohko D: Krotaia – Pudotuspelivoittaja C (klo 21, Glasgow)

Keskiviikko 24.6.
Lohko E: Pudotuspelivoittaja B – Espanja (klo 18, Bilbao)
Lohko E: Ruotsi – Puola (klo 18, Dublin)
Lohko F: Saksa – Pudotuspelivoittaja A/D (klo 21, München)
Lohko F: Portugali – Ranska (klo 21, Budapest)

Jatkopelit

Neljännesvälierät

Lauantai 27.6.
1: 2A – 2B (klo 18, Amsterdam)
2: 1A – 2C (klo 21, Lontoo)

Sunnuntai 28.6.
3: 1C – 3D/E/F (klo 18, Budapest)
4: 1B – 3A/D/E/F (klo 21, Bilbao)

Maanantai 29.6.
5: 2D – 2E (klo 18, Kööpenhamina)
6: 1F – 3A/B/C (klo 21, Bukarest)

Tiistai 30.6.
7: 1D – 2F (klo 18, Dublin)
8: 1E – 3A/B/C/D (klo 21, Glasgow)

Puolivälierät

Perjantai 3.7.
QF1: Voittaja 6 – Voittaja 5 (klo 18, Pietari)
QF2: Voittaja 4 – Voittaja 2 (klo 21, München)

Lauantai 4.7.
QF3: Voittaja 3 – Voittaja 1 (klo 18, Baku)
QF4: Voittaja 8 – Voittaja 7 (klo 21, Rooma)

Välierät

Tiistai 7.7.
SF1: Voittaja QF2 – Voittaja QF1 (klo 21, Lontoo)

Keskiviikko 8.7.
SF2: Voittaja QF4 – Voittaja QF3 (klo 21, Lontoo)

Finaali

Sunnuntai 12.7.
Voittaja SF1 – Voittaja SF2 (klo 21, Lontoo)

Lyö vetoa EM-kisoista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *