Elitserien veikkaaminen netissä

Ruotsin Elitserien nousee Suomessa isoihin otsikoihin aina suomalaisten ja ex-NHL tähtien edesottamuksien merkeissä. Veikkauskohteena se ei ole kovin yleinen, ja muhkeita ylikertoimia onkin bongattu alla esiteltävien firmojen listoilta.

Veikkaa Elitserieniä netissä

Ruotsin jääkiekon pääsarja Elitserien tunnetaan Suomessa kohtalaisen hyvin – onhan kyseessä rakkaan naapurimme liiga. Viime vuosina kiinnostus on tosin ollut laskusuunnassa, johtuen todennäköisesti suomalaispelaajien määrän vähenemisestä.

Muutama vuosi sitten suomalaisia oli vielä useampi kymmenen ja joukossa maajoukkuetähtiä. Nyt pelaajavirta on kääntynyt itään ja KHL:ään. Silti Elitserien on säilyttänyt korkean tason pelillisesti ja edelleen se on varteenotettava paikka harjoittaa jääkiekkolijan ammattia suomalaispelaajille.

Elitserien löytyy säännöllisesti kahden ison kansainvälisen veikkaustoimiston vetolistoilta.

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan - myös Elitserieniin
Bonus: 100€ riskitön

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairHulppeita ylikertoimia - kannattaa tarkistaa
Bonus: 100€

Pelaa »

Yllä esiteltyjen lisäksi myös Comeon ja Betsson ovat firmoja, joita kannattaa pitää silmällä.

Elitserien pähkinänkuoressa

Elitserien on 12 joukkueen liiga, jota on pelattu vuodesta 1976 – täsmälleen yhtä kauan kuin suomen SM-liigaa siis. Runkosarja (55 ottelua) kestää Suomen tapaan syyskuusta maaliskuuhun, joiden perään pelataan pudotuspelit paras seitsemästä -periaatteella.

Sarja on ollut vuosikausia muutaman suuren temmellyskenttä. Färjestads BK ja HV71 ovat vieneet 7 edellisestä 10 mestaruudesta ja ovat joka kausi suurimmat suosikit. Runkosarjassa on pelattu tasaisesti, mutta yleensä samat nimet ovat jatkaneet pudotuspeleissä.

Johtuen tästä dominanssista, jo vuosia on puhuttu parhaiden joukkueiden liittymisestä KHL:ään. Toistaiseksi Elitserien kuitenkin on ja pysyy, mutta tulevista vuosista ei kukaan osaa sanoa varmaksi.

logoElitserien

Därifrån tvättas? Elitserienissä riittää veikkaajille räjähtävää mielenkiintoa

Elitserien Vedonlyönti

Suomalaisille tutuilla urheiluvetosaiteilla, kuten Unibetilla Elitserien on valtavan suosittu – kohteita ja vetoja on huomattavasti enemmän kuin SM-liigasta. Jopa Ruotsin kakkossarjan Allsvenskanin pelejä veikataan lähes yhtä paljon.

Ei mikään ihme, kun muistaa että monet saitit ovat ruotsalaisia.

Elitserien on monilla tavoin tavanomainen sarja vedonlyöjälle. Veikata voi kausivetoja, ottelukohtaisia tuloksia, maalimääriä, tasoitusvetoja, maalintekijöitä jne. Myös livevedosta Elitserienin löytää ottelukierroksilla.

Erikoisuuksiakin toki on. Alta löydät kolme Elitserienin erityispiirrettä. Jos olet tilasto-orientoitunut vedonlyöjä, nämä eivät varmaankaan tule yllätyksenä. Fiilispelaajalle vinkit ovat rahanarvoisia.

Elitserienissä pelataan paljon tasapelejä

Kaudella 2011-2012 peräti joka kolmas ottelu päätyi jatkoajalle. Tarkasti sanottuna tasapelejä ei nähty, koska Elitserienissä pelataan ratkaisuun asti, mutta vedonlyönnissä varsinainen peliaika ratkaisee. Jatkoaika tai rankkarikisa ei vaikuta vedonlyöntitulokseen, ellet tietoisesti valitse sellaista oheisvetoa.

nhl:n kausiveto

Elitserienissä pelataan paljon tasureita, Unibetilla voit lyödä vetoa vain voittajasta

Muissa kiekkoliigoissa tasureita ei pelata läheskään samaan tahtiin. Ruotsissa sama tendenssi on ollut käynnissä jo useamman kauden.

Sarjataulukkoa analysoimalla huomataan toinenkin erityispiirre: tasaisuus.

Tasainen runkosarja

Edellisillä kausilla Elitserien on ollut erittäin tasainen sarja. Kärjestä pudotuspeliviivalle ei ole pitkä matka, eikä heittopusseja tai ylivoimaisia jyriä ole viime vuosina usein nähty. Tasapelien suuri määrä johtuu osittain tietysti samasta syystä – erot ovat pieniä.

Yllätykselliset pudotuspelit

Runkosarjan tasaisuus johtaa siihen, että sen loppusijoitukset ovat paperia pudotuspeleissä. Kaudella 2012 välieriin selvisivät runkosarjan sijat 2, 4, 6 ja 7. Edellisellä kaudella 2, 3, 4, 8.

Runkosarjan voitto ei siis tarkoita riemukulkua play-offeissa.

Lyö vetoa Elitserienistä Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × one =