Champions Hockey League: Djurgårdens IF – Tappara kello 19.30 ti 9.10.2018

Chanpions Hockey Leaguen pelit jatkuvat tänään 11 ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita käydään Hovet Areenalla Tukholmassa, jossa Djurgården isännöi Tampereen Tapparaa. Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä tämän matsin voittaja tarrautuu hyvin vahvasti jatkopaikkaan. Peliyhtiöt pitävät Djurgårdenia ennakkosuosikkina, mikä on ymmärrettävää, sillä Tapparan alkukausi on ollut odotettua tahmeampi. Matsia pääsee katsomaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Djurgården ja Tappara ovat kohdanneet Champions Hockey Leaguessa ja sen edeltäjässä European Trophyssä neljä kertaa. Näistä peleistä Tappara on voittanut kaksi ja kaksi kertaa kentältä on poistunut voittajana Djurgården, toinen näistä ruotsalaisseuran voitoista on kuitenkin tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten pisteet ovat Kirvesrinnoille 7-5.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne tällä kertaa allekkain, jotta jokainen pysyy kärryillä.

1. Joukkueiden neljä tuoreinta kohtaamista on päättynyt vierasjoukkueen voittoon.
2. Vierasjoukkue on voittanut joukkueiden neljästä väännöstä toisen erän kolmesti.
3. Kotijoukkue on tehnyt joukkueiden neljässä kohtaamisessa kolme kertaa avausmaalin.
4. Joukkueiden neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa on nähty varsinaisella peliajalla vähintään neljä maalia (4-6-5-8).

Lyö täällä vetoa CHL:stä:

unibet

Arvostelu

Unibet



Ylivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBet



Kattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

Betsson



Kestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!



Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Molemmat pelanneet CHL:ssä hyvin

Djurgården on esiintynyt alkaneella kaudella edukseen. Tukholmalaisseura aloitti CHL:n pelit 1-6 ja 2-3 jatkoaikavoitolla Trinecistä sekä Storhamarista, mutta alkulohkon kolmannessa ottelussa se joutui myöntämään tshekkiläisen Trinecin paremmaksi 3-4 lukemin. Tukholmalaisseuran kannattajien onneksi Djurgården palasi kuitenkin nopeasti voittojen tielle ja kaatoi alkulohkon neljännessä ottelussa Storhamarin 5-2 lukemin. Näillä kahdeksalla pisteellä Djurgården komeilee E-lohkon toisella sijalla.

Myös E-lohkoa johtava Tappara on esiintynyt eduksensa CHL:ssä. Kirvesrinnat avasivat CHL:n alkulohkon pelit 3-2 rankkaritappiolla Storhamarille, mutta tätä seurasi suorat voitot Trinecistä (2-8) ja Storhamarista. Tuossa kaksikon toisessa kohtaamisessa paremmuudesta ei jäänyt enää mitään epäselvyyttä, sillä Tappara vei sen tylyin 6-1 lukemin nimiinsä. Alkulohkon neljännessä ottelussa Tappara isännöi Trineciä Hakametsässä. Tuo tasainen kamppailu päättyi jatkoajan jälkeen Kirvesrintojen 3-2 voittoon.

Jos joukkueiden alkukaudesta pitäisi kertoa vielä jotain muuta, niin kerrottakoon, että Djurgården komeilee Ruotsin pääsarjassa sarjataulukon kolmannella sijalla yhdessä Skelleftean kanssa. Kirvesrintojen alkukausi kotoisessa Liigassa on puolestaan lähtenyt tahmeasti käyntiin, sillä Jukka Rautakorven suojatit komeilee Liigassa kolmanneksi viimeisenä.

Djurgården ennakkosuosikki

Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molemmilla joukkueilla on mahdollisuus varmistaa suoralla voitolla jatkopaikka pudotuspeleihin. Djurgården lähtee otteluun peliyhtiöiden papereissa ennakkosuosikkina, mutta historia puoltaa pelaamaan vahvasti vierasjoukkueen voiton puolesta.

Lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan kuitenkin kotijoukkueen voittoa, sillä Tapparan alkukausi on ollut CHL-peleistä huolimatta tahmainen. Kotijoukkueen voittoa me perustelemme myös sillä, että Kirvesrinnat ovat hävinneet järjestäen alkaneella kaudella kovat pelit. Tämä puolestaan johtuu hyvin pitkälle siitä, ettei Tapparan puolustus tai hyökkäys ole ollut niin pelottava, kuin alkuun odotettiin.

Lyö Djurgårdenin voitosta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × three =