Chile aloitti Confederations Cupin voitolla

Chile kaatoi Confederations Cupin avausottelussa Kamerunin maalein 0-2 (0-0). Kamerun oli lähellä saada ottelusta pisteen, sillä peli oli vielä kymmenen minuuttia ennen loppua maaliton, mutta Arturo Vidal ja Eduardo Vargas käänsivät pelin Chilen eduksi maaleillaan.

Ensimmäinen puoliaika oli viihdyttävää peliä, joka kulki Chilen komennossa. Puoliajalla nähtiin myös kaksi maalia, mutta nämä molemmat osumat hylättiin. Illan ensimmäinen hylätty maali nähtiin 16. minuutilla, kun Michael Ngadeu-Ngadjui puski pallon Johnny Herreran ulottumattomiin, mutta osuma hylättiin paitsiona. Puoliajan toinen hylätty maali nähtiin aivan puoliajan lopussa, kun Eduardo Vargas pelattiin yksin läpi. Hyökkääjä nosti pallon hienosti Fabrice Ondoan yli ja aloitti villin tuulettamisen, mutta osuma liputettiin paitsioksi videotarkastuksen jälkeen ja tauolle 0-0 tilanteessa.

Toisella puoliajalla peli tasoittui ja maalihanatkin saatiin auki. Illan ensimmäinen hyväksytty osuma nähtiin 80. minuutilla, kun Alexis Sanchezin keskitys tavoitti maalin edestä Arturo Vidalin, joka puski pelivälineen kahden puolustajan välistä oikeaan alakulmaan. Illan toinen hyväksytty maali nähtiin lisäajalla, kun Sanchez pelattiin yksin läpi. Kamerunin puolustajat onnistuivat vielä pelastamaan Arsenal hyökkääjän laukauksen, mutta Eduardo Vargasin jatkovedolle he eivät voineet mitään. Näin Chile otti 0-2 voiton Confederations Cupin avausottelussa.

Turnaus jatkuu huomenna maanantaina kello 18.00, kun Australia ja Saksa mittaavat paremmuuttaan cupin avausotteluissaan. Kertoimet.com tarjoaa tähän otteluun ilmaisen vinkin, jonka pääsee lukemaan sivuiltamme ottelupäivän aamuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × four =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset