Chelsea ja Burnley tarjosivat viihdyttävän ottelun Stamford Bridgellä

Chelsea avasi Valioliigakauden 2-3 (0-3) tappiolla Burnleylle. Vierasjoukkueen voittoa helpotti se, että Chelsea joutui pelaamaan lähes koko ottelun vajaalla, kun Gary Gahill että Cesc Fabregas ajettiin kentältä. Kahden miehen vajauksesta huolimatta ”The Blues” pisti pelin todella jännäksi ja oli nousta kolmen maalin takaa tasoihin, mutta yksi joukkueen osumista hylättiin paitsiona.

Chelsea aloitti ottelun hyvin ja sai luotua muutaman puolittaisen paikan maalintekoon heti pelin alussa, mutta viimeistelyssä kotijoukkue ei onnistunut. 14. minuutin kohdalla kamppailussa nähtiin kuitenkin käänne, kun Gary Gahill ajettiin kentältä suoralla punaisella kortilla.

Pian ulosajon jälkeen nähtiinkin ottelun avausmaali, kun Sam Vokes ohjasi Matthew Lowtonin keskityksen oikeaan alakulmaan. Tällä osumalla Vokes teki historiaa, sillä hänestä tuli ensimmäinen Burnleyn pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa neljässä perättäisestä Valioliigaottelussa.

Illan toinen osuma nähtiin viisi minuuttia ennen taukoa, kun Stephen Ward laukoi vierasjoukkueen kahden maalin karkumatkalle. Chelsean tuska ei vielä päättynyt tähän, sillä lähes seuraavasta hyökkäyksestä Vokes puski illan toisen maalinsa ja puoliajalle mentiin kaikkien hämmästykseksi Burnleyn 0-3 johdossa.

Toisella puoliajalla Chelsea otti kenttätapahtumat haltuunsa. Joukkueen kavennus oli lähellä tunnin kohdalla, kun ”Sinisille” tuomittiin vapaapotku rangaistusalueen rajalta. Pallon taakse astui Marcos Alonso, joka yritti laukoa pelivälinettä oikeaan yläkulmaan, mutta Tom Heaton torjui vaivoin tämän yrityksen.

Kuusi minuuttia myöhemmin nähtiin vuorostaan Burnleyn ensimmäinen kunnollinen tilanne toisella puoliajalla, kun Robbie Brady pääsi puskemaan maalin edestä kulmapotkua, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi.

Illan neljäs maali nähtiin lopulta 68. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Alvaro Morata puski Willianin keskityksen oikeaan alakulmaan. Muutama minuutti myöhemmin Morata onnistui toistamiseen maalinteossa, mutta jostain syystä tämä maali hylättiin paitsiona.

Moni luuli nähneensä ottelun ratkaisun 81. minuutilla, kun Cesc Fabregasille nostettiin toinen keltainen kortti. Chelsea onnistui kuitenkin vielä kaventamaan kahden miehen vajallakin, kun David Luiz onnistui maalinteossa muutama minuutti ennen loppua, mutta tämän lähemmäksi kotijoukkue ei enää päässyt.

Psst… Olethan lunastanut bonukset jo näiltä sivuilta?:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetSatoja kohteita Valioliigasta.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

metatitle:Chelsean taistelua Stamford Bridgellä ei palkittu:metatitle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 6 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Formula 1 Saksan kisaviikonloppu 20.-22.7.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset