Chelsea antoi lopultakin monoa Contelle

Englannin Valioliigassa nähtiin torstaina kuluvan kauden ensimmäiset potkut, kun Chelsea irtisanoi Antonio Conten voimassa olleen sopimuksen. Täysin tyhjin käsin italialaisvalmentajan ei tarvitse lähteä lontoolaisseurasta, sillä hän saa korvaukseksi 9 miljoonaa puntaa. Conte korvaajaksi vahvimmin ehdolla on tällä hetkellä Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri.

Valioliigaseura Chelsea vapautti torstaina päävalmentaja Antonio Conten tehtävistään. Conten potkut eivät tulleet yllätyksenä, sillä 48-vuotiaan valmentajan kerrotaan olleen jo pitkään erimielisyyksissä seuran omistavan Roman Abramovichin sekä seuran johtoportaan kanssa. Myöskään Chelsean kannattajat eivät ole olleet tyytyväisiä Chelsean peliin tai menestykseen.

Conten ja Chelsean yhteinen taival ehti kestämään kaksi kautta, hänet nimettiin joukkueen päävalmentajaksi 4. huhtikuuta 2016. Ensimmäisellä kaudella italialaisvalmentaja luotsasi Chelsean Englannin mestariksi, mutta menneellä kaudella lontoolaisseura jäi Valioliigassa viidenneksi.

Conte sai menneellä kaudella kovaa kritiikkiä niin seuran kannattajilta kuin myös asiantuntijoilta siitä, että italialaisvalmentaja peluutti ryhmitystään todella puolustusvoittoisella pelitavalla. Närää aiheutti myös se, että Conte yritti väkisin peluuttaa samoja pelaajia illasta toiseen, jonka johti loukkaantumisiin.

Italialaisvalmentajan tehtävät seurassa ottaa todennäköisesti hoitaakseen Napolin nykyinen päävalmentaja Maurizio Sarri, jonka kerrotaan jo neuvotelleen sopimuksesta englantilaisseuran kanssa.

Kertoimet.com suosittelee alla olevia sivuja MM-kisoihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fifteen + nine =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset