NHL: Carolina Hurricanes – Dallas Stars klo: 02.00 ti 13.11.2017

Kertoimet.com pureutuu tässä alkavan viikon ensimmäisessä vinkissä Carolina Hurricanesin ja Dallas Starsin väliseen vääntöön. Peliyhtiöt pitävät Carolinaa pienenä ennakkosuosikkina, mutta joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset puhuvat tätä näkemystä vastaan vahvasti.

Aikaisemmat kohtaamiset

Hurricanes ja Stars ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tämä nähtiin lokakuun lopussa Dallasissa, jossa kotijoukkue oli parempi maalein 4-3.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Dallas on voittanut kaksikon kuusi edellistä kohtaamista.

Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että kaksikon kymmenessä edellisessä väännössä on ainoastaan kerran jääty alle viiden maalin (7-3-7-11-5-8-10-5-5-7).

Kolmas ja kenties kaikkein mielenkiintoisin asia on se, että Dallas on tehnyt joukkueiden seitsemässä edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään kolme maalia.

Kaksikon edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme NHL:ään:

Lähtökohdat

Carolina lähtee yön otteluun itäisen konferenssin neljänneksi viimeiseltä sijalta. Hurricanes on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista sille on kirjattu kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota (5-1-4-5). Joukkueen suurimmat ongelmat ovat löytyneet maalinteosta, sillä Carolina on tehnyt koko sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja.

Dallas puolestaan lähtee yön otteluun läntisen konferenssin seitsemänneltä sijalta. Stars on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista sille on kirjattu yhdeksän voittoa ja seitsemän tappiota (8-1-0-7). Starsin vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt koko sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja.

Stars ennakkosuosikki

Dallas lähtee yön otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta tämän matsin lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät, sillä Stars on läntisen konferenssin kolmanneksi huonoin vierasjoukkue (2-1-0-5) ja Hurricanes on itäisen konferenssin kolmanneksi huonoin kotijoukkue (1-1-3-2).

Luotetaan kuitenkin tässä kohteessa kuitenkin historiaan ja pelataan vierasjoukkueen voittoa, sillä Starsin viiden ottelun kuntopuntari on hieman parempi kuin Hurricanesin. Lisäksi Dallasin jengi on ollut viime vuosina melkoinen mörköpeikko Carolinalle, kuten jo aikaisemmin tuli kerrottua.

Maalintekijävinkissä Kertoimet.com suosittelee pelaamaan Alexander Radulovin maalin puolesta, sillä venäläishyökkääjä on onnistunut maalaamaan Dallasille neljässä edellisessä ottelussa osuman. Unibet tarjoaa Radulovin osumaan mukavan 3,90 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 1 =