Golf: British Open 16.-19.7.2015

britishopenYksi legendaarisimmista golf-turnauksista pelataan tulevana viikonloppuna. British Open pelataan nyt peräti 144. kertaa ja kaiken lisäksi pelipaikkana on St. Andrewsin legendaarinen Old Course.

Palloa lyödään koloon tällä kentällä näissä merkeissä jo 29. kertaa, ja kilpailijoiden joukossa on useampi pelaaja joka on kyseisen British Openin voittanut aikain saatossa.

Suurin ennakkosuosikki on kuitenkin poissa, sillä Rory McIlroy loukkaantui pelatessaan jalkapalloa ja joutuu siis jättämään kyseisen turnauksen väliin. Vaikka sota ei yhtä miestä kaipaa, niin on sanottava että suurin ennakkosuosikki on nyt kisasta pois. Vahvoja voittajaehdokkaita on kuitenkin muutama kourallinen, joten eiköhän kisasta saada kuitenkin taas aikaiseksi upea kisa. 72 reijän kisassa jyvät todellakin erotellaan akanoista ja miehet pojista.

Parhaat veikkaustoimistot Golfiin ja British Openiin

unibet

Arvostelu

UnibetChallenge Tour, British Open, PGA, Ryder Cup, kierrosvedonlyönti, turnausvedot ja lista jatkuu - Unibet ei petä golfin ystäviä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonLPGA-turnaukset, British Open, US-masters, Barbasol Championship. Betsson tarjoilee todella runsaasti golfia siitä kiinnostuneilla. Kertoimet ovat hyvät.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnComeonilla on myös hyvin Golfia listoillaan. Sivuston käyttöliittymä on hivenen epäselvempi, mutta kertoimien ja aloitusbonuksen takia suosittelemme.
Bonus: 300€

Pelaa »

Ykkösehdokas voittajaksi on tällä hetkellä kertoimien mukaan 21-vuotias Jordan Spieth, jonka peli on todellakin kulkenut tämän Golf-kauden aikana. Nousu maailman eliittiin on tosiasia ja todennäköisesti hän on siellä jäädäkseen.

Vedonlyöntiä Golfista

Golf on mainio televisiolaji ja lisää jännitystä lajiin saa lyömällä vetoa. Jordan Spiethin ykkössijalle saa Unibetiltä kertoimen 7.50, kun pahin uhkaaja, Dustin Johnson tulee perässä 13.00. Rickie Fowlerilla onkin sitten kerroin jo 19.00 ja Justin Rosella kerroin on 23.00. Voitto voi toki lipsahtaa näiden pelureiden ulkopuolellekin, mutta tuolloin kerroin on vähintään 26.00.

Tiger Woodsin kerroin on 36.00 ja Phil Mickelsonin 41.00. Mikko Ilosen kerroin voittoon on melkoisen ankara, 301.00 ja viiden parhaan joukkoonkin kerroin on 61.00. Viimeistä British Openia pelaavan Nick Faldon voittokerroin on 3001 ja viiden parhaan joukkoon kerroin on 601.00.

NordicBetillä on tarjolla Head to Head vetoja, joiden avulla saa varmasti lisää mielenkiintoa ja jännitystä Golfin katseluun. Tässä muutama 1. kierroksen mielenkiintoisimmista vedoista.

Ernie Els – Tom Watson – Brandt Snedeker 2.75 – 5.80 – 1.85

Tiger Woods – Louis Oosthuizen – Jason Day 2.95 – 2.50 – 2.95

Mikko Ilonen – David Howell – Greg Chalmers 2.70 – 2.20 – 3.95

Matt Kuchar – Phil Mickelson – Henrik Stenson 3.20 – 2.80 – 2.45

Lyö vetoa Golfin British Openista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × 1 =