NHL: Boston Bruins – Dallas Stars klo: 20.00 ma 15.1.2018

Maailman kovimmassa kiekkoliigassa pelataan maanantai-iltana kolmen kierroksen peli. Näistä matseista mielenkiintoisin suomalaisittain on Bostonin ja Dallasin välinen vääntö, jossa suomalaisia vilisee kentällä useampia. Boston lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voittoa. Nordicbet, Betsson ja Betsafe tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Boston ja Dallas kohtasivat toisensa menneellä kaudella kaksi kertaa. Nämä molemmat kohtaamiset päättyivät Nallekarhujen voittoon. Bruins vei kaksikon ensimmäisen kohtaamisen Dallasissa 3-6 ja toisen kotikentällään 2-0.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistä silmään. Näistä ensimmäinen on vierasvoittojen määrä, sillä kaksikon kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta vierasjoukkue on voittanut pelin seitsemän kertaa, kerran tosin jatkojen jälkeen, mutta kaikki lasketaan.

Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maalien määriin, sillä joukkueiden kymmenessä edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kerran jääty alle neljän maalin (2-9-10-8-8-4-6-4-6-9). Unibet tarjoaa yli 4,5 maalin ottelulle 1,42 ja alle 4,5 maalin pelille 2,85 kertoimen. NordicBetilla vastaavat kertoimet ovat 1,30 ja 3,50.

Kolmas mielenkiintoinen asia liittyy avausmaaliin, sillä joukkueiden kuudessa Bostonissa pelatussa kohtaamisessa avausmaalin tehnyt joukkue on joka kerta voittanut pelin, kerran tosin jatkojen kautta, mutta kaikki lasketaan edelleen.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Änäriin:

Lähtökohdat

Boston lähtee illan otteluun itäisen konferenssin kolmannelta sijalta. Nallekarhut ovat pelanneet kuluvalla kaudella 41 ottelua, joista Bruinsille on kirjattu 24 voittoa ja 17 tappiota (20-4-7-10). Joukkueen hyvä virhe on kantanut hedelmää myös viimeaikaisissa otteluissa, sillä Boston liitää parhaillaan… Hetkinen… 12 pelin pisteputkessa (7-2-3-0).

Dallas puolestaan lähtee illan otteluun läntisen konferenssin kahdeksannelta sijalta. Stars on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua, joista sille on kirjattu 24 voittoa ja 20 tappiota (19-5-3-17). Viidestä viimeisestä pelistä Stars on voittanut kolme ja hävinnyt kolme varsinaisella peliajalla.

Boston on ennakkosuosikki

Boston lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, vaikka historia ei tätä näkemystä tue. Tätä me perustelemme sillä, että Bruins on voittanut 12 edellistä kotipeliään varsinaisella peliajalla! Dallasilla sen sijaan on ollut vieraissa vaikeampaa, mistä kertoo se, että joukkue on itäisen konferenssin toiseksi huonoin vierasjoukkue.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Jamie Bennin osuma, joka on viimeistellyt kolmeen edelliseen otteluun tehot 2+1. Unibet tarjoaa Bennin osumaan 3.00 palautuksen. Ne jotka haluavat pelata pelaajan pisteitä, niin heille vinkattakoon Dallasin venäläistähteä Alexander Radulovia, joka on viimeistellyt kolmeen edelliseen peliin 1+4 tehot. Valitettavasti meillä ei ole antaa Radulovin pisteeseen kerrointa.

Lyö tästä matsista vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 3 =