Betsson veikkaus: bonus 100€

Kertoimet.com
Siirry nyt lyömään vetoa Betssonille »
5
Vuodesta 2015 alkaen jo 1585 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100€

Tuomio

Hyvä valinta ensimmäiseksi veikkaussaitiksi

Kuvia saitilta

Betsson veikkaus: bonus 100€ Betsson veikkaus: bonus 100€

Arvostelu

Betsson on palkittu, kokonaan suomenkielinen rahapelisivu, josta löytyvät kaikki rahapelit vedonlyönnistä nettipokeriin.

Betssonin erikoisuus on, että se on kaikki yksityiskohdat huomioiden suunniteltu juuri pohjoismaiset asiakkaat mielessä. Lopputuloksena Betssonissa pelaaminen on helpompaa kuin esimerkiksi Veikkauksen nettipalvelussa.

Betsson on kauttaaltaan laadukas pelisivu, joka sopii erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa ulkomaisissa pelifirmoissa pelaaville. Betsson on muuttanut bonus ehtojaan monesti viimekuukausina, tällä hetkellä se on maksimimissaan 100€, eli 100% jos talletat 100€. Samanaikaisesti Betsson tarjoaa lukuisia vaihtuvia bonuksia eri liigoihin ja tapahtumiin. Bonuksen kierrätysehdot ovat todella hyvät, sillä minimikerroinvaatimus on 1.50.

Pelivalikoima pohjoismaiseen makuun

Enemmistä Betssonin pelaajista on pohjoismaisia. Tämä näkyy sivuston kohdevalikoimassa, joka ei ole laajin mahdollinen, mutta joka on selkeästi suunnattu juuri pohjoismaiseen makuun.

betsson vedonlyönti

Betssonin kotisivut ansaitsevat selkeydestä ja käytännöllisyydestä täyden kympin.

Pelivalikoimasta löytyvät kaikki perinteiset tärkeät kohteet, kuten eri palloilusarjat (Valioliiga, Serie A, Veikkausliiga, jääkiekon SM-liiga, NHL, jne), golf, tennis, formulat ja kaikki muut suositut lajit.

Pelivalikoimasta puuttuvat monet keski-eurooppalaisten pelaajien kummallisuudet (vesipallo, cyclocross, jne kummajaiset). Ne on korvattu pohjoismaisia pelaajia enemmän kiinnostavilla lajeilla, kuten mäkihyppy, pesäpallo ja muut vastaavat.

Kokonaisuutena Betssonissa on kohteita hieman esimerkiksi Unibetia vähemmän, mutta toisaalta valikoima osuu paremmin suomalaiseen pelimakuun.

Kaikkia kohteita voi pelata useina eri pelimuotoina. Tarjolla ovat perinteinen pitkäveto (kaikkia kohteita voi pelata yksittäin), tulosveto ja kattava valikoima lisävetoja. Lisävedoista löytyvät tasoitusveto, erilaiset maalien lukumäärä -vedot, maaliero- ja erikoisvedot.

Suomalaiseen makuun sopivan pelivalikoiman ohella vedonlyönnistä tekee miellyttävää Betssonin nettisivut, jotka ovat erittäin selkeät ja latautuvat pikavauhtia. Oikean kohteen etsiminen ja kupongin täyttäminen onnistuvat ongelmitta ja nopeasti.

Bonukset ja tarjoukset

Betssonin bonusjärjestelmä parani 2016 marraskuussa seuraavasti. Talletusbonus on nyt 100% aina 200€ asti ja lisäksi saat 25€ ilmaisvedon. Nämä edut ovat erinomaiset verrattuna oikeastaan mihin tahansa muuhun veikkaustoimistoon. Bonusrahat tulee kierrättää 7 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.

Betssonin kertoimet

Kertoimet Betssonissa ovat useimmiten kohtalaisia, mutta eivät markkinoiden parhaimmistoa. Esimerkiksi Betway ja Comeon kirivät monesti ohi kertoimissa, mutta toisaalta häviää kohdevalikoimassa ja vedonlyönnin helppoudessa.

Erikoinen valopilkku Betssonissa on UFC-matsien kertoimet. Betssonilla palautusprosentti UFC-kohteissa on suurempi kuin muualla, mikä näkyy parhaimmillaan siten, että Betssonissa voittajavedossa kummankin ottelijan kertoimet voivat olla suuremmat kuin muualla.

Muut pelimuodot

Perinteisen vedonlyönnin lisäksi Betssonissa pääsee kokeilemaan live-vedonlyöntiä ja pelaajapörssiä.

Live-vedonlyönti on rajoittuneempaa mallia, eli käynnissä olevasta ottelusta voi pelata vain tulosvetoa. Vaikka tarjolla ei ole Unibetin kaltaista kohdetulvaa, tämäkin tuo jo mukavasti lisäväriä pelien seuraamiseen.

Pelaajapörssissä pelataan vedonlyöntitoimiston sijaan muita pelaajia vastaan. Pörssissä joko toimit ikään kuin itse vedonlyöntitoimistona (tarjoat kohteita ja kertoimia) tai voit lyödä vetoa jonkun toisen pelaajan tarjoamilla kertoimilla.

Emme suosittele pelaamaan Betssonin pelaajapörssissä. Pörssissä on aivan liian hiljaista ja kertoimet ovat huonoja, joten tämän pelityylin ystävien kannattaa ennemmin suunnata Betfairiin, jonka vetopörssi on joka suhteessa parempi.

Täysi palvelu suomalaisille

Suomalaiset ovat Betssonin toiseksi suurin asiakasryhmä heti ruotsalaisten jälkeen, joten ei ihme, että Betsson tarjoaa täyden palvelun meille suomalaisille.

Koko Betsson on täysin suomenkielinen. Myös asiakaspalvelu pelaa suomeksi hyvin, testiviestiimme vastattiin varttitunnissa.

Betsson tukee verkkopankkitalletuksia. Voit tallettaa rahat omilla pankkitunnuksilla turvallisesti ja nopeasti (rahat ovat heti perillä). Voitot nostetaan suoraan omalle pankkitilille, eikä Betsson aikaile maksuissa.

Betsson sijaitsee EU-maassa Maltalla, joten kaikki voitot ovat suomalaisille verottomia.

Helppoa pelaamista

Betsson on melko varmasti netin vaivattomin rahapelisivu: sivuston suomennos on erinomainen, ohjeet ovat kattavat ja koko sivusto on erittäin selkeästi suunniteltu. Viimeksi mainittu voi kuulostaa hassulta kehun aiheelta, mutta kun kohteita on tuhansia, on tärkeää että oikeat matsit löytyvät helposti ja nopeasti. Kunhan välttää pelaamasta turhassa vetopörssissä, Betsson on mukava vedonlyöntisivusto.

Betsson on kauttaaltaan laadukas pelisivusto, jota on helppo suositella.

Vuodesta 2015 jo 1585 on tarttunut tarjoukseen.

2 kommenttia

  • kauppinen keijo kirjoitti:

    olen uusi pelaaja joten eikö talletukseni pitäisi olla+100%

  • Kertoimet.com kirjoitti:

    Kyllä, jos valitset että käytät talletusbonuksen hyväksesi talletusta tehdessäsi. Lue myös bonuksen kierrätysehdot huolella, niin tiedät esim. mitä kertoimia sinun tulee vähintään pelata.

    Betssonilla se on tätä vastausta kirjoittaessa 1.5, ja ja bonus on kierrätettävä kolmesti. Lue lisää täältä http://www.kertoimet.com/vedonlyontibonukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 14 =