Betsson veikkaus: bonus 100+10€ ja hyviä pelikokemuksia

Kertoimet.com
Siirry nyt lyömään vetoa Betssonille »
5
Vuodesta 2018 alkaen jo 1885 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

100€

Tuomio

Hyvä valinta ensimmäiseksi veikkaussaitiksi

Kuvia saitilta

Betsson veikkaus: bonus 100+10€ ja hyviä pelikokemuksia Betsson veikkaus: bonus 100+10€ ja hyviä pelikokemuksia

Arvostelu

Betsson on palkittu, kokonaan suomenkielinen rahapelisivu, josta löytyvät kaikki rahapelit vedonlyönnistä nettipokeriin.

Betssonin erikoisuus on, että se on kaikki yksityiskohdat huomioiden suunniteltu juuri pohjoismaiset asiakkaat mielessä. Lopputuloksena Betssonissa pelaaminen on helpompaa kuin esimerkiksi Veikkauksen nettipalvelussa.

Betsson on kauttaaltaan laadukas pelisivu, joka sopii erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa ulkomaisissa pelifirmoissa pelaaville. Betsson on muuttanut bonus ehtojaan monesti viimekuukausina, tällä hetkellä se on maksimimissaan 100€, eli 100% jos talletat 100€. Samanaikaisesti Betsson tarjoaa lukuisia vaihtuvia bonuksia eri liigoihin ja tapahtumiin. Bonuksen kierrätysehdot ovat todella hyvät, sillä minimikerroinvaatimus on 1.50.

Pelivalikoima pohjoismaiseen makuun

Enemmistä Betssonin pelaajista on pohjoismaisia. Tämä näkyy sivuston kohdevalikoimassa, joka ei ole laajin mahdollinen, mutta joka on selkeästi suunnattu juuri pohjoismaiseen makuun.

betsson vedonlyönti

Betssonin kotisivut ansaitsevat selkeydestä ja käytännöllisyydestä täyden kympin.

Pelivalikoimasta löytyvät kaikki perinteiset tärkeät kohteet, kuten eri palloilusarjat (Valioliiga, Serie A, Veikkausliiga, jääkiekon SM-liiga, NHL, jne), golf, tennis, formulat ja kaikki muut suositut lajit.

Pelivalikoimasta puuttuvat monet keski-eurooppalaisten pelaajien kummallisuudet (vesipallo, cyclocross, jne kummajaiset). Ne on korvattu pohjoismaisia pelaajia enemmän kiinnostavilla lajeilla, kuten mäkihyppy, pesäpallo ja muut vastaavat.

Kokonaisuutena Betssonissa on kohteita hieman esimerkiksi Unibetia vähemmän, mutta toisaalta valikoima osuu paremmin suomalaiseen pelimakuun.

Kaikkia kohteita voi pelata useina eri pelimuotoina. Tarjolla ovat perinteinen pitkäveto (kaikkia kohteita voi pelata yksittäin), tulosveto ja kattava valikoima lisävetoja. Lisävedoista löytyvät tasoitusveto, erilaiset maalien lukumäärä -vedot, maaliero- ja erikoisvedot.

Suomalaiseen makuun sopivan pelivalikoiman ohella vedonlyönnistä tekee miellyttävää Betssonin nettisivut, jotka ovat erittäin selkeät ja latautuvat pikavauhtia. Oikean kohteen etsiminen ja kupongin täyttäminen onnistuvat ongelmitta ja nopeasti.

Bonukset ja tarjoukset: 10€ ilmainen liveveto futikseen

Betssonin bonusjärjestelmää on veivattu ja muutettu aktiivisesti viime kuukausina ja vuosina. Välillä prosentuaalisen bonuksen paikalla oli ilmaisvetoja, mutta nyt niistä on luovuttu. Ensitalletusbonus on tätä kirjoittaessa 100% aina 100€ asti ja lisäksi saat lukuisia vaihtuvia bonustarjouksia . Nämä edut ovat erinomaiset verrattuna oikeastaan mihin tahansa veikkaustoimistoon. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.

Ensibonuksen lisäksi Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron ilmaisen livevedon joka viikko. Bonus nasahtaa tilille, kun pelaaja pelaa vähintään 20 euron vedon sunnuntaihin mennessä. Kupongilla pitää olla myös yksi futiskohde, jonka kerroin on 1,50 tai suurempi.

Lue tarkat ohjeet Betssonin sivustolta tarjoukset -kohdasta.

Betssonin kertoimet

Kertoimet Betssonissa ovat useimmiten kohtalaisia, mutta eivät markkinoiden parhaimmistoa. Esimerkiksi Betway ja Comeon kirivät monesti ohi kertoimissa, mutta toisaalta häviää kohdevalikoimassa ja vedonlyönnin helppoudessa.

Erikoinen valopilkku Betssonissa on UFC-matsien kertoimet. Betssonilla palautusprosentti UFC-kohteissa on suurempi kuin muualla, mikä näkyy parhaimmillaan siten, että Betssonissa voittajavedossa kummankin ottelijan kertoimet voivat olla suuremmat kuin muualla.

Muut pelimuodot

Perinteisen vedonlyönnin lisäksi Betssonissa pääsee kokeilemaan live-vedonlyöntiä ja pelaajapörssiä.

Live-vedonlyönti on rajoittuneempaa mallia, eli käynnissä olevasta ottelusta voi pelata vain tulosvetoa. Vaikka tarjolla ei ole Unibetin kaltaista kohdetulvaa, tämäkin tuo jo mukavasti lisäväriä pelien seuraamiseen.

Pelaajapörssissä pelataan vedonlyöntitoimiston sijaan muita pelaajia vastaan. Pörssissä joko toimit ikään kuin itse vedonlyöntitoimistona (tarjoat kohteita ja kertoimia) tai voit lyödä vetoa jonkun toisen pelaajan tarjoamilla kertoimilla.

Emme suosittele pelaamaan Betssonin pelaajapörssissä. Pörssissä on aivan liian hiljaista ja kertoimet ovat huonoja, joten tämän pelityylin ystävien kannattaa ennemmin suunnata Betfairiin, jonka vetopörssi on joka suhteessa parempi.

Täysi palvelu suomalaisille

Suomalaiset ovat Betssonin toiseksi suurin asiakasryhmä heti ruotsalaisten jälkeen, joten ei ihme, että Betsson tarjoaa täyden palvelun meille suomalaisille.

Koko Betsson on täysin suomenkielinen. Myös asiakaspalvelu pelaa suomeksi hyvin, testiviestiimme vastattiin varttitunnissa.

Betsson tukee verkkopankkitalletuksia. Voit tallettaa rahat omilla pankkitunnuksilla turvallisesti ja nopeasti (rahat ovat heti perillä). Voitot nostetaan suoraan omalle pankkitilille, eikä Betsson aikaile maksuissa.

Betsson sijaitsee EU-maassa Maltalla, joten kaikki voitot ovat suomalaisille verottomia.

Helppoa pelaamista

Betsson on melko varmasti netin vaivattomin rahapelisivu: sivuston suomennos on erinomainen, ohjeet ovat kattavat ja koko sivusto on erittäin selkeästi suunniteltu. Viimeksi mainittu voi kuulostaa hassulta kehun aiheelta, mutta kun kohteita on tuhansia, on tärkeää että oikeat matsit löytyvät helposti ja nopeasti. Kunhan välttää pelaamasta turhassa vetopörssissä, Betsson on mukava vedonlyöntisivusto.

Betsson on kauttaaltaan laadukas pelisivusto, jota on helppo suositella.

Vuonna 2018 jo 1885 on tarttunut tarjoukseen.

2 kommenttia

  • kauppinen keijo sanoo:

    olen uusi pelaaja joten eikö talletukseni pitäisi olla+100%

  • Kertoimet.com sanoo:

    Kyllä, jos valitset että käytät talletusbonuksen hyväksesi talletusta tehdessäsi. Lue myös bonuksen kierrätysehdot huolella, niin tiedät esim. mitä kertoimia sinun tulee vähintään pelata.

    Betssonilla se on tätä vastausta kirjoittaessa 1.5, ja ja bonus on kierrätettävä kolmesti. Lue lisää täältä http://www.kertoimet.com/vedonlyontibonukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 − two =