Betsson: Mika Lehkosuon aika HJK:ssa on ohi

Helsingin Jalkapalloklubin europelit päättyivät torstaina Telia 5G Areenalla, kun Mika Lehkosuon suojatit hävisivät Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toisen osaottelun Olimpija Ljubjanalle maalein 1-4. Näin yhteismaalit kirjattiin slovenialaisseuralle 7-1, kun ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Olimpijan 3-0 kotivoittoon. Heti pelin jälkeen alkoivat spekulaatiot siitä, jatkaako Mika Lehkosuo vielä HJK:n päävalmentajana kuluvan kauden jälkeen vai ei.

HJK putosi jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa varmasti paremmalle vastustajalle, mutta aneemisuus, jolla helsinkiläiset kohtaloonsa kotiottelussa Ljubljanaa vastaan nöyrtyivät, oli katastrofaalista. Näytti siltä, että Klubia ei kiinnostanut vähääkään ja jopa seuran puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen kuvaili esitystä Iltalehdessä “luokattomaksi”.

Lehkosuon asemasta HJK:n päävalmentajana on väännetty kättä jo pitkään. Toiset ovat sitä mieltä, että ”Bana” on tehnyt joukkueessa hyvää duunia, kun taas toiset olisivat antaneet hänelle jo kauan sitten potkut, vaikka Klubi menneellä kaudella Suomen mestaruuden voittikin.

Nyt tilanne on kuitenkin uusi, sillä 48-vuotiaan valmentajan sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen. Vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää hyvin todennäköisenä, että Lehkosuon aika HJK:ssa on ohi, vaikka Suomen mestaruus varsin varmalta jo vaikuttaakin.

– Puheenjohtajan sekä toimitusjohtaja Aki Riihilahden aiemmista kommentista paistaa selkeästi läpi tilanteen vakavuus. Olimme jo avaamassa kohteen eri kertoimilla, mutta niitä oli pakko muuttaa selkeästi siihen suuntaan, että jatkoa ei Lehkosuolle ole luvassa, toteaa Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Kerroin sille, että Lehkosuo jatkaisi päävalmentajana marraskuun lopun jälkeen, on peräti 2,70. Mikäli veikkaaja uskoo, että Lehkosuota ei enää ensi kaudella HJK:ssa nähdä ja näin tapahtuu, saa rahat takaisin 1,40-kertaisesti.

Lyö Lehkosuon uran jatkosta vetoa Betssonilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two − 1 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset