Betson uskoo Zlatanin paluuseen

Ruotsi teki maanantaina huikean tempun puolustamalla Italian ulos jalkapallon MM-kisoista. Temppu oli varsin kova, sillä Italia on nähty kisoissa käytännössä aina – vain historian ensimmäinen turnaus 1930 jäi väliin, ja vuoden 1958 kisoihin saapasjoukkue ei päässyt.

Ruotsissa ilo on tietysti ylimmillään – mutta päävalmentaja Janne Andersson oli liikutuksen ohella pelin jälkeen myös ärsyyntynyt: kiukustuminen johtui kysymyksestä siitä, palaako Zlatan Ibrahimovic sinikeltaisten paitaan MM-kisoihin.

Anderssonin ärsyyntymisen ymmärtää – kohtuullista olisi ollut juhlistaa maanantai-iltana niitä pelaajia, jotka MM-paikan upeasti hankkivat. Ja päävalmentajana Andersson tietää, että hän joutuu keväällä todella vaikean paikan eteen: Valita pitkästä polvivammasta toipuva Super-Zlatan kisoihin – vai jättää valitsematta ja ottaa riski siitä, että joukkue ei menesty Venäjällä ilman maan suurinta supertähteä?

Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiöBetsson alkaa kääntyä Ibrahimovicin valinnan kannalle, sillä kerroin Zlatanin kisavalinnalle on enää 2,50 – eli hyvin maltillinen ottaen huomioon, että ”Ibra” ilmoitti vuonna 2016 peliensä maajoukkueessa olevan ohi.

Uskotko sinä Zlatanin MM-Kisapaikkaan? Lyö siitä vetoa täällä!»

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − 20 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Carabao Cup Finaali: Manchester City – Arsenal klo 18.30 su 25.2.2018

Manchester Cityn ja Arsenalin väliset kohtaamiset ovat olleet viime vuosina varsin vauhdikkaita ja maalirikkaita pelejä. Ikävä kyllä myös peliyhtiöt tietävät tämän ja tarjoavat pieniä kertoia yli 2,5 maalin illalle.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset