Betson uskoo Zlatanin paluuseen

Ruotsi teki maanantaina huikean tempun puolustamalla Italian ulos jalkapallon MM-kisoista. Temppu oli varsin kova, sillä Italia on nähty kisoissa käytännössä aina – vain historian ensimmäinen turnaus 1930 jäi väliin, ja vuoden 1958 kisoihin saapasjoukkue ei päässyt.

Ruotsissa ilo on tietysti ylimmillään – mutta päävalmentaja Janne Andersson oli liikutuksen ohella pelin jälkeen myös ärsyyntynyt: kiukustuminen johtui kysymyksestä siitä, palaako Zlatan Ibrahimovic sinikeltaisten paitaan MM-kisoihin.

Anderssonin ärsyyntymisen ymmärtää – kohtuullista olisi ollut juhlistaa maanantai-iltana niitä pelaajia, jotka MM-paikan upeasti hankkivat. Ja päävalmentajana Andersson tietää, että hän joutuu keväällä todella vaikean paikan eteen: Valita pitkästä polvivammasta toipuva Super-Zlatan kisoihin – vai jättää valitsematta ja ottaa riski siitä, että joukkue ei menesty Venäjällä ilman maan suurinta supertähteä?

Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiöBetsson alkaa kääntyä Ibrahimovicin valinnan kannalle, sillä kerroin Zlatanin kisavalinnalle on enää 2,50 – eli hyvin maltillinen ottaen huomioon, että ”Ibra” ilmoitti vuonna 2016 peliensä maajoukkueessa olevan ohi.

Uskotko sinä Zlatanin MM-Kisapaikkaan? Lyö siitä vetoa täällä!»

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen + 19 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset