Betsafe vedonlyönti

Kertoimet.com
Siirry lyömään vetoa Betsafelle »
4
Vuodesta 2017 alkaen jo 825 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

200€

Tuomio

Netin top-5 vedonlyöntisivusto

Kuvia saitilta

Betsafe vedonlyönti Betsafe vedonlyönti

Arvostelu

Betsafe on suomalaisille hyvin sopiva rahapelisivusto.

Betsafe on rakennettu suomalaisia pelaajia silmällä pitäen: sivusto on suomenkielinen ja pelirahat voi tallettaa nettipankissa. Vedonlyönnin pelikohteista löytyvät suomalaiset palloilusarjat ja urheilutapahtumat.

Bonus ja kohdevalikoima

Kohdevalikoiman osalta Betsafe on kattava vedonlyöntisivusto. Tarjolla ovat kaikki tärkeimmät vedonlyöntilajit (jalkapallo, jääkiekko, koripallo), ajankohtaiset tapahtumat ja niin edelleen. Kohdevalikoima on kaiken kaikkiaan riittävä, näyttää kasvavan jatkuvasti.

Uudet pelaajat saavat tällä hetkellä 50 euron arvoisen ilmaiseveto-bonuksen Betsafen vedonlyöntiin . Lisäksi arvostelua päivittäessä (14.12.2016) Betsafe tarjoaa kausiluontoisia vaihtuvia bonus-etuja, esim. kun lyö 25 euron ennakkovedon koripallon Euroliigaan, saat 10 euron ilmaisen livevedon mobiiliin.

Lue tarkemmat ohjeet Betsafen sivuilta.

Miten Betsafe huomioi jalkapallon MM-kisat 2018?

Venäjällä 14.6.2018 – 15.7.2018 pelattavat Jalkapallon MM-kisat ovat jokaisen urheiluveikkaajan fudisfanin unelma. Kohteita voi pelata jo nyt. Voit lyödä vetoa niin turnauksen voittajasta, maalikuninkaasta kuin yksittäisistä otteluista. Kisojen alla julkaistaan myös erikoisobonustarjouksia.

Betsafe

Betsafe luottaa mustanpuhuviin sivuihin.

Valikoiman ainoa erikoisuus on tavallista suurempi norjalaisten kohteiden valikoima (Betsafe oli alunperin norjalainen sivusto), mutta norjalaisten palloilusarjojen kolmosdivarin erinomaisista kohdevalikoimista tuskin on iloa suomalaisille pelaajille.

Jokaista kohdetta voi netistä tuttuun tapaan pelata lukemattomilla eri tavoilla. Esimerkiksi keskivertoa jääkiekon SM-Liigan kohdetta voi pelata 30-40 eri tavalla. Kun vetoa voi lyödä pitkävetona, tasoitusvetona, tulosvetona ja niin edelleen, niin eiköhän se ole tarpeeksi.

Pelivalikoimassa on yksi selvä miinus: vakioveikkauksen tai monivedon nettikorvikkeita ei Betsafen listoilta löydy.

Kuten muiltakin nykyaikaisilta vedonlyöntisivuilla, myös Betsafessa pääsee pelaamaan live-vedonlyöntiä.

Betsafen live-veikkaus ajaa asiansa, mutta on varsin rajoittunut esimerkiksi Unibetin tai Comeonin vastaaviin verrattuna. Enimmäkseen live-vetoja pelaavalle Betsafe ei ole netin ykkösvalinta.

Melkein mitä vaan

Betsafen vedonlyönniin hilpein osio on ”Almost anything”, josta löytyvät kaikki oudot erikoisvedot.

Pelikohteita löytyy mm. piereskelyn SM-kisoista, vaaleista, säästä, 7 Päivää -lehden julkkikista, pelimonopolin murtumisesta ja ties mistä.

Oudoin tarjolla oleva veto on ”Suomi siirtyy kuningaskunnaksi”, jonka kerroin valitettavasti on vaatimaton 75.

Betsafen lätkäkertoimia

Betsafen kiekkokertoimia.

Sama omistaja kuin Betssonilla

Betsafen omistaa sama taustayhtiö kuin Suomessa paremmin tunnetun Betssonin.

Betsson on viimeiset 10 vuotta tunnettu luotettavana, suomalaisten suosimana pelisivuna. Betssonin tapaan myös Betsafessa on vedonlyönnin lisäksi peliautomaatteja, pokeria ja muita nettirahapelejä.

Betsafe on sivustona samaa laatua kuin Betsson. Ylimääräisenä plussana vedonlyönnin pelaajille Betsafen kertoimet vaikuttavat paremmilta kuin Betssonin: joko/tai -tyyppisissä kohteissa Betsafen molemmat kertoimet ovat ajoittain paremmat kuin Betssonin, mistä voinee päätellä Betsafen vedonlyönnissä olevan paremman palautusprosentin.

Pätevää nettipelaamista kotikoneella ja mobiilisti

Betsafen taustayhtiö tietää miten tehdään hyviä, luotettavia pelisivustoja ja Betsafessakin kelpaa pelata. Vedonlyönnin lisäksi Betsafessa voi pelata kasinopelejä ja nettipokeria – myös mobiilisti eli kännykällä ja tabletilla.

Yllättävän hyvät kertoimet, sujuvasti toimiva ja kokonaan suomenkielinen sivusto (suomenkielinen asiakaspalvelu on paikalla arkisin 11 – 01) – Betsafessa on palikat kohdallaan, joten sitä voi suositella nettiveikkaamiseen.

Vuonna 2017 jo 825 on tarttunut tarjoukseen.

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 − 4 =