Betfair – lyö vetoa muita pelaajia vastaan

Kertoimet.com
Siirry lyömään vetoa Betfairilla »
3
Vuodesta 2018 alkaen jo 928 on tarttunut tarjoukseen.

Suomenkielinen

kyllä

Verovapaa

kyllä

Bonus

40€ ilmaisveto

Tuomio

Vaatii englannin kielen hallinnan muuten erinomainen

Kuvia saitilta

Betfair – lyö vetoa muita pelaajia vastaan Betfair – lyö vetoa muita pelaajia vastaan

Arvostelu

Betfair on netin suurin vedonlyöntisivu. Se tunnetaan erityisesti suuresta vetopörssistä, jossa pelaajat lyövät vetoa toisiaan vastaan.

Vetopörssistä löytyy enemmän kohteita kuin mistään muualta ja lisäksi kohteissa on usein netin parhaat kertoimet. Ei ihme, että Betfair on kasvanut vedonlyönnin jättiläiseksi.

Betfair bonus

Uusien asiakkaiden tervetulobonus: pelaa 5 x 10€ tai enemmän ja saat 2×20€ ilmaisvedon. Yhteensä siis 40 euron edestä ilmaisvetoja. Minimi kerroinvaatimus 1.5. Säännöt ja ehdot pätevät.

Pelaajapörssillä menestykseen

Betfairin kulmakivi ei ole perinteinen vedonlyönti, vaan sen pelaajapörssi, jota myös vedonlyöntipörssiksi kutsutaan.

betfair

Betfairin sivut ovat nopeat ja selkeät värit tekevät kohteiden selaamisesta helppoa.

Vedonlyöntipörssissä pelaaminen poikkeaa tavallisesta pelaamisesta. Siinä missä normaalilla vedonlyöntisivulla pelataan pelinjärjestäjää vastaan, pörssissä pelataan toisia pelaajia vastaan.

Betfairille itselleen on se ja sama miten ottelut päättyvät, se saa tulonsa ottamalla pienen korvauksen pelaajien toisiaan vastaan lyömistä vedoista.

Betfairissa voi pelata kuin millä tahansa sivustolla. Jos tyydyt vain lyömään vetoa, ei pelaaminen eroa mistään muusta sivustosta muuten, kuin että kohteita on enemmän kuin missään muualla (lajivalikoima on liki rajaton ja Suomen palloilusarjoista ovat mukana myös aina herkulliset aladivarit) ja kertoimet ovat usein tavallista paremmat.

Kertoimien ja lajien mehukkuus vaihtelee hieman. Jalkapallossa Betfair on parhaimmillaan, muissa lajeissa (vaikkapa koripallo on välillä hiljaisempaa. Niin hiljaista ei ikinä silti ole, etteikö kannattaisi käydä kurkkaamassa mitä Betfairista päivän kohteisiin löytyy.

Jos haluat ottaa täydet tehot irti vetopörssistä, voit myös myydä vetoja, eli hypätä vedonlyöntitoimiston rooliin. Tällainen vetojen järjestäminen muille pelaajille on haastavaa, mutta oikein toteutettuna myös erittäin tuottoisaa.

Voit esimerkiksi muuten tyytyä lyömään vetoa normaalisti, mutta myydä vetoja kun ottelussa pelaa joukkue, josta tiedät erityisen paljon. Itse vanhana MP:n fanina lyön muuten vetoa normaalisti, mutta myyn joskus vetoja, kun Urheilupuistosta on kantautunut korviini jotain mielenkiintoista tietoa joukkueen tilanteesta.

Ison talon edut

Betfair tarjoaa kaikki edut, joita maailman suurimmalta odottaa sopii. Sen sivusto on rakennettu erittäin laadukkaasti ja ennen kaikkea nopeasti toimiviksi.

Ohjeet (suomenkieliset) ovat todennäköisesti kattavimmat, mitä mistään löytyy. Tämä on tärkeää, sillä tarjolla on niin monenlaisia tapoja lyödä vetoa, että koneinenkaan konkari ei kaikkia niitä tunnista.

Sivusto on muutenkin huomioinut hyvin suomalaiset. Talletusvaihtoehdoista löytyy kaikki suomalaisille hyvin sopivat vaihtoehdot ja koko sivusto on suomenkielinen asiakaspalvelua ja edellä mainittuja ohjetekstejä myöten.

Veroistakaan ei ole huolta, sillä Betfair on rekisteröity Maltalle, minkä ansiosta voitot ovat verovapaat suomalaisille.

Kokemisen arvoinen

Betfair on melkoinen mielipiteiden jakaja. Toiset pitävät enemmän perinteisen vedonlyönnin yksinkertaisuudesta, toiset taas arvostavat niitä mahdollisuuksia, joita suuri vedonlyöntipörssi tarjoaa. Yhtä kaikki, maailman suurimpana vedonlyöntisivustona Betfair kannattaa kokea.

Betfair ei sovi kaikille, mutta ne jotka oppivat pitämään vedonlyöntipörssistä tuskin enää koskaan pelaavat missään muualla.

Vuonna 2018 jo 928 on tarttunut tarjoukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 − twelve =