Confederations Cup: Australia – Saksa klo. 18:00 ma 19.6.2017

Confederations Cup jatkuu tänään Venäjällä yhdellä ottelulla, kun Australia ja Saksa pyöräyttävät turnauksen omalta osaltaan käyntiin. Saksa lähtee matsiin ennakkosuosikkina, mutta historia tietää kertoa, ettei Australian mahdollisuuksia kannata dumata ihan täysin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Australia ja Saksa ovat kohdanneet toisensa tällä vuosituhannella neljä kertaa. Näistä peleistä kaksi on päättynyt Saksan voittoon, kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon ja kerran Australia on ollut parempi. Mainitsemien arvoista on myös se, että näissä kaikissa neljässä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään kolme maalia, mikä lupailee erittäin viihdyttävää jalkapallo-ottelua. Kerrotaan myös samalla, että Unibet tarjoaa yli 2.5 maalin ottelulle 1.66 kerrointa.

Lyö täällä vetoa Confederations Cupista:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Saksa raivasi tiensä Confederations Cupiin, kun se voitti jalkapallon maailmanmestaruuden Brasiliassa vuonna 2014. Tuolloin se kaatoi Rio De Janeirossa pelatussa finaalissa Argentiinan jatkoajan jälkeen 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi Mario Götze. Mestaruus oli maan historian neljäs.

Australia puolestaan pääsi Confederations Cupiin, kun se voitti Aasian mestaruuden vuonna 2015. Tuolloin se kaatoi Sydneyssä pelatussa finaalissa Etelä-Korean jatkoajan jälkeen 1-2. Australia oli tuossa pelissä suorassa voitossa kiinni Massimo Loungon osumalla aina lisäajalle asti, mutta Son Heung-Min onnistui tasoittamaan lisäajalla. Ottelun voittomaalin laukoi ensimmäisen jatkoajan lopussa James Troisi.

Ennakoidut kokoonpanot

Australia (3-4-2-1):
Ryan – Degenek, Sainsbury, McGowan – Smith, Mooy, Loungo, Leckie – Kruse, Rogic – Juric.

Saksa (3-4-1-2):
Stegen – Süle, Mustafi, Rüdiger – Kimmich, Goretzka, Can, Hector – Draxler – Stindl, Wagner.

Saksa ennakkosuosikki

Saksa lähtee päivän otteluun selvänä ennakkosuosikkina, vaikka se onkin turnauksessa liikkeellä ”kakkosmiehistöllään”. Myös kertoimet.com uskoo germaanien voittoon ja vinkkaa pelaamaan maailmanmestarin voiton puolesta. Koska Saksan suorasta voitosta saa todella pienen kertoimen, vinkkaamme antamaan Australialle maalin eteen, jolloin Saksan kerroin nousee Unibetilla 2.00.

Maalintekijävinkissä suosittelemme pelaamaan Timo Wagnerin osumaa, joka tykitti menneellä kaudella Bundesliigassa 11 kaappia. Unibet tarjoaa nuoren hyökkääjän maaliin 2.04 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five + 10 =