Eurooppa-liiga: Athletic Bilbao – Marseille klo 20.00 to 15.3.2018

Eurooppa-liigan toisen kierroksen pudotuspelit jatkuvat tänään toisilla osaotteluilla. Kierroksen mielenkiintoisimmat matsit pelataan Lontoossa ja Bilbaossa. Kertoimet.com tarjoaa näihin molempiin peleihin vinkin. Tässä vinkissä vinkkitoimituksemme keskittyy Athletic Bilbaon ja Marseillen väliseen vääntöön. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat kierroksen otteluihin cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Athletic Bilbao ja Marseille ovat kohdanneet historian saatossa toisensa kolme kertaa. Näistä kaksi ensimmäistä nähtiin Eurooppa-liigan pudotuspeleissä kaudella 2015-16. Tuolloin Athletic Bilbao voitti ensimmäisen osaottelun Ranskassa 0-1, mutta toisessa osaottelussa pisteet menivät jakoon 1-1 tuloksella. Kaksikon kolmas ja tuorein vääntö nähtiin viime viikolla Stade Vélodromella, jossa Marseille vei voiton 3-1 lukemin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Eurooppa-liigaan:

Lähtökohdat

Marseille voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotikentällään 3-1 lukemin. Tulos ei sinälänsä ole katastrofi, sillä Athletic Bilbaolle riittää jatkopaikan varmistamiseen 2-0 voitto. Kotijoukkueen kertoimia nostaa meidän silmissämme myös se, että Marseille on hävinnyt neljästä viimeisestä vierasottelussaan kolme peliä (0-1-3). Sen sijaan ranskalaisseuran esitys ensimmäisessä osaottelussa, etenkin ensimmäisellä puoliajalla oli sen verran vakuuttava, ettei vierailijan mahdollisuuksia kannata ampua täysin alas.

Ennakoidut kokoonpanot

Molemmilla joukkueilla on pieniä loukkaantumishuolia otteluun lähdettäessä, sillä kotijoukkueelta sivussa ennakkotietojen mukaan on Iker Munian, Mikael San Jose, Raul Garcia, Iniago Martinez ja Mikel Rico. Vierailijalta poissa taas on Kostas Mitroglu ja Gregory Sertic.

Athletic Bilbao (4-2-3-1):
Herrerin – Balenziaga, Etxeita, Alvarez, Marcos – Etxebarria, iturraspe – Susaeta, Vesga, Williams –Aduriz.

Marseille (4-2-3-1):
Mandana – Sakai, Rami, Rolando, Amavi – Lopez, Gustavo – Thuavin, Payet, Ocampos – Germain.

Marseille ennakkosuosikki

Peliyhtiöt pitävät Athletico Bilbaota pienenä ennakkosuosikkina tässä matsissa, mutta Kertoimet.comin silmissä tilanne on toinen, sillä Marseille pelasi ensimmäisen osaottelun ensimmäisellä puoliajalla sen verran kivaa peliä, että lapulle laitetaan ranskalaisseuran voitto. Vierasjoukkueen kertoimia meidän silmissämme nostaa myös lähtökohdat, sillä kotijoukkue joutuu hyökkäämään tässä pelissä, mikä avaa Marseillelle mahdollisuudet nopeisiin vastahyökkäyksiin. Vierasjoukkueen voiton lisäksi lapulle laitetaan molempien joukkueiden maali, johon Unibet tarjoaa 1,76 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Betsafella »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + nineteen =