Liiga: Ässät – Pelicans klo 18:30 ke 10.10.2018

Liiga: Ässät – Pelicans ke 10.10.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Keskiviikko kello 18:30 10.10.2018

Ässien kausi on ollut, jos ei nyt fiasko niin melkein katastrofi. Iso isku oli Jesperi Kotkaniemen jääminen Montrealin NHL-joukkueeseen, mutta kaipaako sota yhtä miestä näin paljon? Keskiviikkona Pelicans Lahdesta tulee kokeilemaan Ässien kotitaikaa – Patapaidoilta puuttuu tältä kaudelta vielä voitto varsinaisella peliajalla. Nyt taitaisi olla jo ryhdistäytymisen paikka?

Rapakon takaa – vai pitäiskö tässä kohtaa sanoa että lammikon takaa hyviä Ässäuutisia:

Ässät – Pelicans kertoimet

Ässät on saatu tähän peliin pitkävetokertoimien osalta ennakkosuosikiksi, tosin todella niukasti. Unibet jakelee tähän kertoimet 2.40 – 4.30 – 2.55, joten Pelicansilla on omat mahdollisuutensa. Pelicans on kuitenkin alkukauden vedellyt vähemmän vihkoon kuin Ässät, joten jos Patalauma ei saa apinaa selästään tässä ottelussa, Pussinokat tulevat purjehtimaan voittoon tavalla tai toisella.

Ässien Sakari Salminen on ollut suorastaan maaginen, jos nyt sarjajumbojengissä joku voi olla maaginen. Yhdeksässä pelissä tehot 6+4, Jarno Kärki 3+3 ja Sami Lähteenmäki 3+4 voidaan laittaa siihen maalintekijävetoon kotijengin osalta. Tommi Taimin ankkuri taitaa olla vielä pohjassa, yhdeksän peliä ja ruma -6 lukema tehopörssissä. Peter Tiivolaa, Teemu Vuorisaloa ja Mikko Salmiota odotellaan yhä sairastuvalta kehiin. Onko Lauri Tukosesta vapahtajaksi tässä ottelussa?

Pelicansissa katseet kannattaa kiinnittää kolmikkoon Hynek Zohorna 3+6, Jesse Mankinen 4+4, Hannes Björninen 3+4. Ei myöskään kannata unohtaa hienosti viivassa pelaavaa Oliwer Kaskea 3+3 tehoilla. Myös Jesse Saarinen on pääsemässä vauhtiin, kuuteen peliin 0+4 tehot.

Ässät – Pelicans tilastot

Ässiltä puuttuu siis vielä kokonaan voitto varsinaisella peliajalla ja jatkoaikavoittoja sillä on kaksi. Toinen tuli Raumalla ensimmäisestä pelistä lukemin 2-3 ja toinen tämän kuun alussa TPS:stä 2-1. Yhdeksästä pelistä seitsemän tappiota, se on aivan liikaa. Pelicansilla on menossa hieman heikompi jakso kun se on hävinnyt kolme peliä putkeen. Näistä tosin kahdesta viimeisimmästä pelistä se on napannut pisteen kotiyleisön edessä, mutta isoimman karkin on vienyt vierasjoukkueet Sport ja Ilves.

Ässät on hävinnyt pari viimeistä vastakkaista peliä Porissa, edellinen voitto Pelicansista Porissa on vuoden 2016 joulukuulta. Olisiko nyt vihdoin se voiton paikka? Tuota ennen porilaiset hallitsivat peliä, mutta nyt Porissa nähdään taatusti melkoinen eloonjäämistaistelu pisteistä. Jyri Marttinen napattiin Lukon poppariosastolta Ässien takalinjoille, minkälainen piristysruiske tuo mahtaa olla tähän peliin?

Pelicansin neljä vieraspeliä ei ole mennyt mitenkään upeasti, neljä ottelua ja yksi voitto. Tämä tietää hyvää ässille, nyt olisi vihdoinkin otettavissa se virallinen voitto tämän kauden Liigassa.

Lyö vetoa Liigasta näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Ässät pelasi viimeksi 6.10. Kärppiä vastaan, tuostakin muodostui melkoinen ohipeli. 7-2 käkättimeen ja Oulusta ei ollut tuliaisiksi kuin mustelmia. Ässät lähti tuohon otteluun oheisella kokoonpanolla, tekeekö Kotkaniemi kokoonpanoon muutoksia? Vitsit ja konstit alkavat jo olla vähissä?

Maalilla Kiviaho, varalla Bernard
Lähteenmäki, Kärki, Seppälä – Peltola, Seppälä
Tukonen, Makkonen, Rekonen – Salmela, Taimi
Killinen, Sillanpää, Varttinen – Tuohilampi, Tommila
Huhtanen, Appelgren, Juusela

Pelicans hävisi jatkoilla Ilvekselle 4-5, tuossa matsissa Ville Nieminen peluutti joukkojaan kokoonpanolla, joka avauksessa oli seuraava:

Lahtinen, Siikonen, Mankinen – Jürgens, Kousa
Saarinen, Mustonen, Zohorna – Teppo, Nilsson
Ganahl, Björninen, Kivelä – Pynnönen, Kaski
Vartiainen, Toivola, Salo

Maalilla Olkinuora, varalla Skarek

Ässät – Pelicans ottelun yhteenveto

Ässillä alkaa olemaan kokonainen eläintarha olkapäillä voiton suhteen. Pelicans ei ole pelannut hyvin vieraissa, joten olisiko tässä Ässien paikka napata se kauden ensimmäinen? Ottelusta riittää paljon vedonlyöntikohteita ja hyvä asia tässä pelissä on se, että pisteitä on jaossa jommalle kummale tai jopa molemmille. Tulosvetoon nakataan haarukkaa lukemille 3,4,5 – 2,3,4. Aika ympäripyöreä peli, kumpi mahtaa puristaa mailaa enemmän?

Pelicans pelaa sittenkin Tallinnassa vaikka Tappara ottelusta vetäytyikin. Vastassa SaiPa, ajankohtana 26.1.2019.

Lyö tästä Liiga-ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ten + seven =