Ässät päätti runkosarjan voittoon

Porin Ässät kaatoi runkosarjan päätöskierroksella Helsingin IFK:n maalein 4-1 (1-0, 2-0, 1-1). Porilaisten parhaimmistoon ottelussa kuuluivat 1+1 tehot summanneet Niko Peltola ja Sakari Salminen. Loppulukemien myötä HIFK:n neljän ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen. Voitolla Ässät myös varmisti runkosarjan kahdeksannen sijan ja pääsee aloittamaan säälipudotuspelit Rauman Lukkoa vastaan kotikentällään.

Isomäki on osoittautunut HIFK:lle viime vuosina vaikeaksi paikaksi pelata.

Ässät sai ottelulle toivomansa alun, kun Niko Peltola vei kotijoukkueen johtoon reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Porilaisilla oli jo ennen tätä hyvä paikka maalintekoon, kun Simon Suoranta pääsi ohjaamaan kiekkoa maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui hieman maalin ohi.

Illan toinen osuma nähtiin toisen erän alussa, kun Niklas Appelgren vei kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle hienolla yksilösuorituksella. Kaksi minuuttia tästä HIFK:n maalilla pelannut Kevin Lankinen joutui antautumaan kolmannen kerran, kun Jesperi Kotkaniemi laukoi ylivoimalla kotijoukkueen 3-0 johtoon. Syöttöpisteet tähän maaliin kirjattiin Tommi Taimelle ja Sakari Salmiselle.

HIFK onnistui lopulta kaventamaan hieman päätöserän puolivälin jälkeen, kun Lennart Petrellin löi ilmasta Ryan O’Connorin reboundin 30 kertaa ottelussa torjuneen Andreas Bernardin selän taakse, mutta tämän lähemmäksi vierailija ei päässyt. Ässät sen sijaan iski vielä kerran, kun Salminen viimeisteli kotijoukkueen neljännen maaliin tyhjiin. Syöttöpisteen tähän maaliin kirjasi Matti Kuparinen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × 4 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset