Ässät jatkaa puhtaalla pelillä Liigassa

Porin Ässät nappasi toisen perättäisen voiton alkaneella kaudella, kun Patapaidat kaatoivat Rinkelinmäellä pelatussa ottelussa Hämeenlinnan Pallokerhon 1-2 (0-0, 1-1, 0-1). Voiton myötä Ässät nousi sarjataulukossa neljänneksi ja on ainoa SM-liigan joukkue, joka jatkaa sarjassa puhtaalla pelillä.

HPK siirtyi toisen erän alussa johtoon Miro Ruokosen osumalla. Esityön avausmaaliin tekivät Jaakko Turtiainen ja Severi Sillanpää, jotka pelasivat paikan takakulmalle Ruokoselle, joka laukoi suoraan syötöstä 28 kertaa ottelussa torjuneen Henri Kiviahon kuparisen rikki.

Hämeenlinnalaiset eivät kuitenkaan päässeet kauan nauttimaan johdostaan, sillä kaksi minuuttia myöhemmin Sami Lähteenmäki laukoi ylivoimalla 24 kertaa ottelussa torjuneen Emil Larmin kuparisen rikki. Syöttöpisteet tähän maaliin kirjattiin Antoine Laganierelle ja Maksim Matushkinille<(strong>.

Ottelun ratkaisu nähtiin pelin viimeisellä minuutilla, kun HPK pelasi ylivoimaa. HPK ei tämän erikoistilanteen aikana onnistunut maalinteossa, mutta Ässät sen sijaan iski alivoimalla. Osuma sai alkunsa, kun Simon Suoranta ja Kristian Tuohilampi voittivat omalla alueellaan ja pelasivat Ville Korhosen yksin läpi, joka veivasi porilaisille voittomaalin läpiajon pääteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

six + seventeen =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset