Nyrkkeily: Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018

Nyrkkeily ja vedonlyönti ovat olleet viime vuosien aikana isoissa otsikoissa. Floyd Mayweather – Conor McGregor ottelu löi erilaisia vedonlyöntiennätyksiä ja rikkoi lajien välisiä raja-aitoja. Ihan vastaavaan hypetykseen ei uskota tämän ottelun kohdalla, mutta tämä on se nyrkkeilyottelu jota monet jo odottavat vesi kielellä ja kehän köydet viritettynä. Odotetusta matsista voi lyödä luonnollisesti myös vetoa eri sivustojen Nyrkkeily -osastolla.

Nyrkkeilyvedonlyönti on jo pidempään saanut useita eri muotoja ja vetokohteita eri sivustoille. Vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavasti erilaista nyrkkeilyvedonlyöntiä ja kertoimet kannattaa vertailla kunnolla. Kannattaa myös olla ajoissa liikkeellä, sillä nyrkkeilijöiden leiristä tihkuvien tietojen mukaan kertoimet otteluun voivat vaihtua radikaalisti. Nyt, ennen ottelua on mainio aika lyödä vetoa siitä miten ottelussa tulee käymään, mikä mahtaa olla ratkaisuerä ja mikä mahtaa olla voittajan nimi.

Joshua – Parker titteliottelu

Ennakkosuosikki Anthony Joshua puolustaa ottelussa kolmen eri nyrkkeilyliiton mestaruutta. WBA, IBO ja IBF mestaruusvyöt ovat hänellä tällä hetkellä hallussa, vastustaja Joseph Parkerilla puolestaan WBO liiton mestaruusvyö omassa vitriinissä. Nyrkkeilyvuosi 2018 saa siis tästä arvoisensa alun kun raskaan sarjan miehet ottavat mittaa toisistaan Cardiffin Principality Stadiumilla 31.3.2018.

Lyö täällä vetoa ottelusta Joshua – Parker

Vedonlyönti Anthony Joshua – Joseph Parker ottelusta

Unibet on yksi vedonlyöntisivustoista joka tarjoaa kattavasti vedonlyöntiä tästä nyrkkeilyottelusta. Matsista pääsee lyömään vetoa myös livenä ja alustavasti on tiedossa että ottelu voisi olla ottelupäivänä ohjelmassa Suomen aikaa hieman ennen puoltayötä.

Ottelun pitkäveto -kertoimet ovat selvästi Anthony Joshuan puolella. Unibet 1.09 – 34.00 – 7.00 -kertoimet kertovat siitä että Joseph Parker on selvä altavastaaja, mutta kun on kyse nyrkkeilystä, niin mitä tahansa voi sattua. Yksikin varomaton iskun vastaanotto, horjahdus ja toinen isku suojaamattomaan paikkaan voi päättää otteluun tyrmäykseen. Tätäkään ottelua ei ole oteltu ennen kuin tuomari on niin sanonut ja tulos julkistettu.

Ottelusta on tarjolla mm. eräveto, erä ja tapa ja erikoiset vedot muutama kuukausi ennen ottelun alkua. Todennäköisesti vedonlyöntikohteita tulee vielä lisää ja sehän tietää vedonlyöjille sitä että ottelusta voi lyödä vetoa monella eri tapaa.

Joshua – Parker ottelun lisäksi Walesissa nähdään myös toinen kivikova matsi josta voit lyödä vetoa eri vedonlyöntisivuilla.

Voittajaveto – eri muodot

Ottelun voittotapa voi olla Anthony Joshuan tyrmäys, tekninen tyrmäys tai diskausvoitto, siitä Unibet antaa kertoimen 1.25. Anthony Joshua ja pistevoitto on saanut kertoimen 5.50, tasapelistä tarjolla on 34.00 kerroin. Joseph Parkerin tyrmäys, tekninen tyrmäys tai diskausvoitto on saanut sivustolla kertoimeksi 10.00 kun pistevoitosta saa jo kertoimen 23.00. Eli vaikka voittaja olisi ”selvä”, niin voittotavasta löytyy mukavia kertoimia.

Myös erävedot ovat nyrkkeilyotteluiden vedonlyönnin yksi mielenkiintoisimmista vetokohteista. Unibet tarjoaa kummallekin urheilijalle jokaiseen erään oman kertoimen, jos ottelu päättyy tuossa erässä ottelijan voittoon, nappaa vedonlyöjä tästä varsin hyvän voiton. Joshua – Parker ottelun ensimmäisen erän voitot menevät kertoimissa esimerkiksi 15.00 – 81.00, siinä saisi rahoille todellakin vastinetta. Anthony Joshuan erävoittokertoimet ovat pienimmillään 9.00 eriin 4,5 ja 6. Joseph Parkerin kertoimet ovat pienimmillään eriin 3-9, näistä kaikista saa kertoimen 67.00.

Matsiin on saatavilla myös vedonlyöntihaarukoita, eli voittoeräryhmiä. Unibet tarjoaa kolmen erän ja kuuden erän ryhmiin kertoimia, esimerkiksi Anthony Joshuan voitto kolmessa ensimmäisessä erässä tuo kertoimen 4.75, Joseph Parkerin voitto erissä 10-12 tuo puolestaan kertoimen 41.00. Katso kaikki vetomuodot ja ottelun kertoimet Unibetiltä ja omalta vedonlyöntisivustoltasi, se kaiken todennäköisyyden mukaan tarjoaa tähän otteluun jo hyviä kertoimia.

Anthony Joshua – suosikki

Anthony ”AJ” Joshua on oikealta nimeltään Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua ja hän on syntynyt Lontoossa 1989. Mies muistetaan amatööriuralta Lontoon olympialaisista 2012, jossa hän voitti superraskassarjassa olympiakultaa. Siitä hän siirtyi ammattilaiseksi ja on otellut nyt 20 kertaa voittamattomana ammattilaisena.

Pituutta kolossimaisella Joshualla on 198 senttiä ja mies tunnetaan nopeana nyrkkeilijänä. Jalat tuntuvat miehellä olevan kunnossa, sillä hän on juossut nuorempana 100 metriä alle 11 sekunnin. Isoin saavutus miehellä lienee itsensä Wladimir Klitschkon voittaminen 29.4.2017. Tsekkaa BoxRec -sivuston ottelustatsit miehen ammattilaisuralta.

Tsekkaa tästä Joshuan ja Klitschkon ottelun parhaat palat:

Joseph Parker – altavastaaja

Joseph Parker on koko nimeltään Lupesoliai La’auli Joseph Dennis Parker ja hän on puolestaan syntynyt Joshuaa kolme vuotta myöhemmin vuonna 1992 Uuden-Seelannin Aucklandissa. Parker omistaa myös olympiamitalin, tosin tuo hopeinen prenikka tuli vuoden 2010 nuorten kesäolympalaisissa. Ammattilaiseksi siirtymisen jälkeen hänellä on 24 ottelua ammattilaisena ja näistä kaikista on tullut voitto. Katsasta tästä Parkerin ammattilaisuran ottelutarina BoxRec – sivustolta.

Joseph Parker on 193 senttimetriä pitkä ja asuinpaikka on tätä nykyä Las Vegas. Voittolistalle kuuluvat mm. Carlos Takam, Andy Ruiz Jr. ja Hughie Fury, mutta pitää samaan hengenvetoon todeta että Parkerin otteluvastustajat ovat selvästi Anthony Joshuan listaa heikompia. Ehdottomasti uran kovin ottelu on tulossa. Mutta kyllä tämäkin herra lyödä osaa, vai mitä?

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × 1 =