Nyrkkeily: Anthony Joshua – Joseph Parker 31.3.2018

Nyrkkeily ja vedonlyönti ovat olleet viime vuosien aikana isoissa otsikoissa. Floyd Mayweather – Conor McGregor ottelu löi erilaisia vedonlyöntiennätyksiä ja rikkoi lajien välisiä raja-aitoja. Ihan vastaavaan hypetykseen ei uskota tämän ottelun kohdalla, mutta tämä on se nyrkkeilyottelu jota monet jo odottavat vesi kielellä ja kehän köydet viritettynä. Odotetusta matsista voi lyödä luonnollisesti myös vetoa eri sivustojen Nyrkkeily -osastolla.

Nyrkkeilyvedonlyönti on jo pidempään saanut useita eri muotoja ja vetokohteita eri sivustoille. Vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavasti erilaista nyrkkeilyvedonlyöntiä ja kertoimet kannattaa vertailla kunnolla. Kannattaa myös olla ajoissa liikkeellä, sillä nyrkkeilijöiden leiristä tihkuvien tietojen mukaan kertoimet otteluun voivat vaihtua radikaalisti. Nyt, ennen ottelua on mainio aika lyödä vetoa siitä miten ottelussa tulee käymään, mikä mahtaa olla ratkaisuerä ja mikä mahtaa olla voittajan nimi.

Anthony Joshua – Joseph Parker vedonlyönti ja kertoimet päivitys 27.3.2018

Nyt viimeistään kannattaa laittaa vedot sisään tästä matsista, sillä ottelu otellaan aivan pian. Suoratoistoyhtiö Viaplay esittää ottelun suorana myös kanavallaan, joten pääset seuraamaan ottelua oikeilta aitiopaikoilta. Lähetys alkaa jo kello 20:00, mutta ihan silloin ei Anthony Joshua – Joseph Parker matsia päästa vielä ihailemaan. Huikea nyrkkeilyilta on kuitenkin luvassa! Matsista pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi Viafree-palvelun kautta, käy rekisteröimässä ilmainen käyttäjätili ja katso lauantaina huippunyrkkeilyä!

Edelleen on kertoimissa havaittavissa lievää vaihtelua, mutta todella lievää. Unibet antaa otteluun pitkävetokertoimet 1.11 – 34.00 – 6.50, joten ne ovat pysyneet edelliseen päivitykseen verrattuna lähes samoina. Matsi on nyt varmistunyt livevedonlyönnin kohteeksi ja Unibetillä on muutama päivä ennen ottelua peräti 106 eri betsikohdetta tästä matsista. Katso kertoimet otteluun Anthony Joshua – Joseph Parker ja jännitä mukana!

Nyt tarjolla on mm. kaikkien erien kertoimet joka minuutille, voit esimerkiksi lyödä vetoa Joshua – Parker ottelusta ja siitä että loppuuko ottelu esimerkiksi erän 7. aikana ajanjakson 01:00 – 01:59 aikana. Juuri tuolle ajankohdalle kerroin on 23.00, katso kaikki kertoimet Unibetin Nyrkkeily vedonlyönti -osastosta, tai oman vedonlyöntiyhtiösi nyrkkeilykertoimet -osastosta.

Lasketaanko molemmille ottelijoille lukua? Sille saat Unibetiltä kertoimen 10.00. Jos kummallekaan ei lasketa, siitä palkitaan 11.00 kertoimella. Tai montako kertaa lasketaan lukua? Kertoimet löytyvät 0 – 5 tai enemmän -kertoihin, katso Unibetiltä kertoimet ja lyö vetoa! Unibetin riskitön bonus voisi olla oivallinen setti ottaa tähän vetoon mukaan.

Anthony Joshua – Joseph Parker vedonlyönti päivitys 21.3.2018

Unibetillä matsin pitkävetokertoimet ovat pysyneet pitkälti samana, 1.10 – 34.00 – 6.60 kertoimet kertovat kuitenkin siitä että Parkerin kerroin on laskenut viime päivityksestä 0.40. (7.00 – 6.60) Unibetillä. Eipä se vieläkään tee Joseph Parkerista tämän ottelun suosikkia, mutta ilmeisesti Parkerin voittoa on pelattu eri vedonlyöntisivuilla varsin ahkerasti. Kertoimeen on varmasti vaikuttanut myös se, että Parkerin treenileiriltä on kuulunut lähes pelkästään positiivisia asioita. Moni pelkää Anthony Joshuan jo alitajuisesti ajattelevan mitä tämän voitetun ottelun jälkeen, mihin sen jälkeen on mahdollisuudet ja kuka tulee vastaan. Vaarallista, etten sanoisi.

Niin, mitä jos?

https://www.youtube.com/watch?v=Jv3H7AzXTbs

Unibetiltä löytyy Anthony Joshua myös nyrkkeilyn lisäksi toisesta vedonlyöntikohteesta. BBC Sports Personality 2018 palkinnoissa Anthony Joshua on kärjessä ainakin kertoimien suhteen, Joshua kertoimet ovat 5.00, tiukasti peesissä Lizzy Yarnold 9.00 ja Harry Kane 9.00. Saapa nähdä mitkä ovat kertoimet tämän ottelun jälkeen, joten tuokin kohde kannattaa laittaa harkintaan. Valinta tehdään vasta 1.12.2018, joten tuohon on vielä aikaa.

Hype alkaa olemaan jo kohdillaan tämän ottelun osalta.

Joshua – Parker vedonlyönti päivitys 13.3.2018

Unibetillä matsin pitkävetokertoimet ovat pysyneet täysin samana, 1.09 – 34.00 – 7.00 kertovat karua kieltä siitä miten iso suosikki Anthony Joshua on vedonlyöjien silmissä. Vedonlyöntisivustot ovat julkaisseet otteluun paljon myös muita kertoimia, ja nyt betsaaja pääsee lyömään vetoa myös ottelun erävedoista. Yli 3.5 erää tuo mm. kertoimen 1.22, alle 3.5 erää 4.00.

Mielenkiintoisia kertoimia on tarjolla myös erävetoihin ja voittoeräryhmä -vedonlyöntiin. Mikäli uskot että Anthony Joshua voittaa erissä 1-3, kerroin tuolle betsille on 4.75. Erien 4-6 voitto on 3.50 ja 7-9 erässä tapahtuva voitto tuo voitot pelitilille kertoimella 4.33. Isoin kerroin on erien 10-12 kohdalla, 6.75. On niitä ratkaisuja tuolloinkin nähty, mutta todennäköisesti molemmat ovat tuossa vaiheessa melko väsyneitä taistelijoita.

Anthony Joshua näyttää olevan Twitterin mukaan kunnossa…

Joseph Parker voi olla vedonlyöntikertoimien mukaan altavastaaja, mutta kaikesta päätellen vastustaja on enemmän kuin kunnossa. Tässä videossa, joka on kuvattu maaliskuun alkupuolella, Parkerin iskut näyttävät todella teräviltä jo nyt. Vielä on muutama viikko aikaa herkistellä ennen H-hetkeä.

https://www.youtube.com/watch?v=rz2vEs2w5KE

Joshua – Parker titteliottelu

Ennakkosuosikki Anthony Joshua puolustaa ottelussa kolmen eri nyrkkeilyliiton mestaruutta. WBA, IBO ja IBF mestaruusvyöt ovat hänellä tällä hetkellä hallussa, vastustaja Joseph Parkerilla puolestaan WBO liiton mestaruusvyö omassa vitriinissä. Nyrkkeilyvuosi 2018 saa siis tästä arvoisensa alun kun raskaan sarjan miehet ottavat mittaa toisistaan Cardiffin Principality Stadiumilla 31.3.2018.

Lyö täällä vetoa ottelusta Joshua – Parker

Vedonlyönti Anthony Joshua – Joseph Parker ottelusta

Unibet on yksi vedonlyöntisivustoista joka tarjoaa kattavasti vedonlyöntiä tästä nyrkkeilyottelusta. Matsista pääsee lyömään vetoa myös livenä ja alustavasti on tiedossa että ottelu voisi olla ottelupäivänä ohjelmassa Suomen aikaa hieman ennen puoltayötä.

Ottelun pitkäveto -kertoimet ovat selvästi Anthony Joshuan puolella. Unibet 1.09 – 34.00 – 7.00 -kertoimet kertovat siitä että Joseph Parker on selvä altavastaaja, mutta kun on kyse nyrkkeilystä, niin mitä tahansa voi sattua. Yksikin varomaton iskun vastaanotto, horjahdus ja toinen isku suojaamattomaan paikkaan voi päättää otteluun tyrmäykseen. Tätäkään ottelua ei ole oteltu ennen kuin tuomari on niin sanonut ja tulos julkistettu.

Ottelusta on tarjolla mm. eräveto, erä ja tapa ja erikoiset vedot muutama kuukausi ennen ottelun alkua. Todennäköisesti vedonlyöntikohteita tulee vielä lisää ja sehän tietää vedonlyöjille sitä että ottelusta voi lyödä vetoa monella eri tapaa.

Joshua – Parker ottelun lisäksi Walesissa nähdään myös toinen kivikova matsi josta voit lyödä vetoa eri vedonlyöntisivuilla.

https://twitter.com/HitFirstBoxing/status/959480851364040704

Voittajaveto – eri muodot

Ottelun voittotapa voi olla Anthony Joshuan tyrmäys, tekninen tyrmäys tai diskausvoitto, siitä Unibet antaa kertoimen 1.25. Anthony Joshua ja pistevoitto on saanut kertoimen 5.50, tasapelistä tarjolla on 34.00 kerroin. Joseph Parkerin tyrmäys, tekninen tyrmäys tai diskausvoitto on saanut sivustolla kertoimeksi 10.00 kun pistevoitosta saa jo kertoimen 23.00. Eli vaikka voittaja olisi ”selvä”, niin voittotavasta löytyy mukavia kertoimia.

Myös erävedot ovat nyrkkeilyotteluiden vedonlyönnin yksi mielenkiintoisimmista vetokohteista. Unibet tarjoaa kummallekin urheilijalle jokaiseen erään oman kertoimen, jos ottelu päättyy tuossa erässä ottelijan voittoon, nappaa vedonlyöjä tästä varsin hyvän voiton. Joshua – Parker ottelun ensimmäisen erän voitot menevät kertoimissa esimerkiksi 15.00 – 81.00, siinä saisi rahoille todellakin vastinetta. Anthony Joshuan erävoittokertoimet ovat pienimmillään 9.00 eriin 4,5 ja 6. Joseph Parkerin kertoimet ovat pienimmillään eriin 3-9, näistä kaikista saa kertoimen 67.00.

Matsiin on saatavilla myös vedonlyöntihaarukoita, eli voittoeräryhmiä. Unibet tarjoaa kolmen erän ja kuuden erän ryhmiin kertoimia, esimerkiksi Anthony Joshuan voitto kolmessa ensimmäisessä erässä tuo kertoimen 4.75, Joseph Parkerin voitto erissä 10-12 tuo puolestaan kertoimen 41.00. Katso kaikki vetomuodot ja ottelun kertoimet Unibetiltä ja omalta vedonlyöntisivustoltasi, se kaiken todennäköisyyden mukaan tarjoaa tähän otteluun jo hyviä kertoimia.

Anthony Joshua – suosikki

Anthony ”AJ” Joshua on oikealta nimeltään Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua ja hän on syntynyt Lontoossa 1989. Mies muistetaan amatööriuralta Lontoon olympialaisista 2012, jossa hän voitti superraskassarjassa olympiakultaa. Siitä hän siirtyi ammattilaiseksi ja on otellut nyt 20 kertaa voittamattomana ammattilaisena.

Pituutta kolossimaisella Joshualla on 198 senttiä ja mies tunnetaan nopeana nyrkkeilijänä. Jalat tuntuvat miehellä olevan kunnossa, sillä hän on juossut nuorempana 100 metriä alle 11 sekunnin. Isoin saavutus miehellä lienee itsensä Wladimir Klitschkon voittaminen 29.4.2017. Tsekkaa BoxRec -sivuston ottelustatsit miehen ammattilaisuralta.

Tsekkaa tästä Joshuan ja Klitschkon ottelun parhaat palat:

https://www.youtube.com/watch?v=tUkVHUsAF8g

Joseph Parker – altavastaaja

Joseph Parker on koko nimeltään Lupesoliai La’auli Joseph Dennis Parker ja hän on puolestaan syntynyt Joshuaa kolme vuotta myöhemmin vuonna 1992 Uuden-Seelannin Aucklandissa. Parker omistaa myös olympiamitalin, tosin tuo hopeinen prenikka tuli vuoden 2010 nuorten kesäolympalaisissa. Ammattilaiseksi siirtymisen jälkeen hänellä on 24 ottelua ammattilaisena ja näistä kaikista on tullut voitto. Katsasta tästä Parkerin ammattilaisuran ottelutarina BoxRec – sivustolta.

Joseph Parker on 193 senttimetriä pitkä ja asuinpaikka on tätä nykyä Las Vegas. Voittolistalle kuuluvat mm. Carlos Takam, Andy Ruiz Jr. ja Hughie Fury, mutta pitää samaan hengenvetoon todeta että Parkerin otteluvastustajat ovat selvästi Anthony Joshuan listaa heikompia. Ehdottomasti uran kovin ottelu on tulossa. Mutta kyllä tämäkin herra lyödä osaa, vai mitä?

https://www.youtube.com/watch?v=mPX33on_woI

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + five =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset